- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- E-book olvasók
Aktív témák
-
torokze
csendes tag
Én már több szoftvert is vásároltam egyenesen a fejlesztőtől az USA-ból (Diskepper, Norton Ghost, VMWare) és mind sikerült. Bankkártyával fizettem és 1 hét alatt itt voltak a dobozok. Igaz, hogy az ÁFÁ-t be kell fizetni utánna (ha rendes az ember) és volt szállítási költség is de még akkor is nyertem átlagban 3-4 ezer forintot szoftverenként.
Az angol Amazonnal nekem is volt egy pár levélváltásom. Mivel az anyacég az USA-ban van ezért azok a termékek amik az USA-ból nem vásárolhatóak meg azok az angol bolt-ból sem. Ezt mondták. És ezen nem szándékoznak változtatni. Történetesen játékprogramot szerettem volna venni (amit amúgy nálunk is forgalmaznak de majdnem dupla áron) de az angliai Amazon nem szállít, csak a bővítés elötti országokba.
Próbáltam hivatalos EU-s fórumot/tanácsadót keresni ebben a témában, de akit találtam nem sok jóval kecsegtetett. Az EU álláspontja az, hogy a cégek működési politikájába nem szól bele. Ez alatt azt értette, hogy ha egy cég úgy dönt, hogy bizonyos országokba nem szállít akkor ez a cég joga. Ami ellent mond az EU alapokmányaiban foglatakkal. Szóval veszett fejsze nyele néha az EU.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 400 Pro - gép a képben
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Plazma TV topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gyúrósok ide!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest