- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
torokze
csendes tag
Én már több szoftvert is vásároltam egyenesen a fejlesztőtől az USA-ból (Diskepper, Norton Ghost, VMWare) és mind sikerült. Bankkártyával fizettem és 1 hét alatt itt voltak a dobozok. Igaz, hogy az ÁFÁ-t be kell fizetni utánna (ha rendes az ember) és volt szállítási költség is de még akkor is nyertem átlagban 3-4 ezer forintot szoftverenként.
Az angol Amazonnal nekem is volt egy pár levélváltásom. Mivel az anyacég az USA-ban van ezért azok a termékek amik az USA-ból nem vásárolhatóak meg azok az angol bolt-ból sem. Ezt mondták. És ezen nem szándékoznak változtatni. Történetesen játékprogramot szerettem volna venni (amit amúgy nálunk is forgalmaznak de majdnem dupla áron) de az angliai Amazon nem szállít, csak a bővítés elötti országokba.
Próbáltam hivatalos EU-s fórumot/tanácsadót keresni ebben a témában, de akit találtam nem sok jóval kecsegtetett. Az EU álláspontja az, hogy a cégek működési politikájába nem szól bele. Ez alatt azt értette, hogy ha egy cég úgy dönt, hogy bizonyos országokba nem szállít akkor ez a cég joga. Ami ellent mond az EU alapokmányaiban foglatakkal. Szóval veszett fejsze nyele néha az EU.
Aktív témák
ph Cikkünkből kiderül, mivel szembesülhetünk, ha úgy döntünk: külföldön szerezzük be a programokat.
- Nintendo Switch
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest