Aktív témák
-
eustace
csendes tag
Hali!
A héten vettem egy Logitech Internet Navigator Enterprise billentyűzetet.
[L]http://www.mikland.hu/index.php?nid=181&news_page=[/L]
Van valakinek ilyenje? Tök jó, meg minden, csak az a bajom vele, hogy recseg ropog az egész. -
Peet1981
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki hazánkban Logitech Media Keyboard-dal? Ha igen, merre lehet kapni? Ha nem, tudja vki, hogy előreláthatólag mikortól lehet kapni?
Itt egy link a cuccoshoz: [L]http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=1,CONTENTID=8655[/L] -
BlueLight
csendes tag
Sziasztok!
A vezeték nélküli billentyűzetekbe illetve egerekbe lehet tölthető elemet (akkumulátor) rakni? Ha igen, akkor számít hogy hány milliamperes az elem (akkumulátor)
Konkértan ebbe szeretnék tenni ilyet: Logitech Cordless Desktop Optical Black (Y-RK49)
Köszönöm! -
fügike
senior tag
Nekem kb. másfél éve van ilyen! A fehérből! Ami miatt ezt vettem, és nem a Compaq feketéjét, az, hogy nagyobb annál, olcsóbb is volt, kényelmesebb a kezemnek, a gombok is jobban hozzáférhetőek - nekem! Kellemesen elfér rajta a kezem, puhák a gombok, szóval klassz! Viszont hogy miért nem lehet egyszerre játékban 3 vagy 4 gombot lenyomni, amikor más billentyűzeteknél igen, ezt nem értem!
Valóban oldalazásnál jön elő, de azt hiszem, nálam csak balra menetnál. A kurzorvezérlőket használom, és olyankor bepittyen. Ez most FarCry-ban kellemetlen, főleg, amikor külön nyomnom kell a gombot a távcsöves karabély teleszkópjához! (amit a PageDown-ra tettem, lévén fontos billentyű.) Meg guggoláshoz, ugráshoz, neadjisten kikémleléshez sarok mögül távcsővel.
Szóval jó, de ezt a hibát ha ki lehetne küszöbölni, roppant örülnék neki! -
anulu
félisten
ezek a billentyűzetek csak szettben kaphatóak? MX700-am van, márcsak egy cordless bill kéne... lehetőleg magyar kiosztású.
-
Tsokee
csendes tag
En is ilyet (vezetekes) vettem egyik gepepitesnel, es ''teszteles'' cimen addig hasznaltam amig nem jottek a gepert! ;>> Sztem picit elirtak az arat mert spec en anno (2 honapja) vettem 7000ert es most mar 6800ert kapni kiskerben.
A cordlessrol nincs tapasztalatom. -
parandroid
félisten
hogyne lehetne felkelteni vele a gépet. ez nem a bill-től függ, hanem az alaplaptól.
nekem az asus a következőkre tud felébredni:
power gomb (ez sajna nincs a logitechen, pedig milyen egyszerű és nagyszerű feature volna...), bármely gomb (ez azért talán túlzás lenne), space (ez túl triviális és ismét túl nagy az esélye a véletlen indításnak, ha a macska végigtrappol az asztalon), ill. ctr+esc (én ezt használom, hamar meg lehet szokni).
de egyébként alaplaptól függ, hogy mit enged.
egyik barim régi soltekje alt+f1-re indult asszem... -
HeNtEs
csendes tag
Nekem volt mind a két billentyűzetből egy egy példány de a vezeték nélkülinél maradtam.
Logitech Black Internet Keyboard
Véleményem szerint nem egy nagydobás.. külalakra sem teszett mert nagyon vastag.
A játékokban sípol természetesen mint ahogy azt már emlitettétek.. Sima irodalmi alkalmazásra használható csak.
Sztem nem jó cucc.. van ennél jobb is ennyiért.
Logitech Cordless Desktop Optical Black :
Na ez már jobb.. kényel,meseb klaviatúra.. USBn használom csipogás NINCS!!! mondjuk hátránya hogy nem lehet vele felkelteni a gépet :( hát rádiós elvégre vagy nem tudom miért.
A lényeg hogy tényleg jó kis bill a 3m az egy kicsit túlzás annyit azért nem bir az adóvevője.
Az egér is kényelmes de tényleg nehéz.
Ez már inkább megérte az árát.
Üdv! -
parandroid
félisten
-
euclio
tag
Azt mondja meg valaki, hogy a Logitech miért nem hoz be alkatrészt a billentyűzetekhez/egerekhez! Nekem egy akciósan 15 ezerért vett Cordless Desktop Opticalom van (a most tesztelteknél egy fokkal komolyabb), és igen elszomorodtam, amikor letört a billentyűzet egyik lába :Y, és a forgalmazó (Electro World), no meg a Logitech magyar képviselete is azt mondta, hogy nincs alkatrész. Végül az angol ügyfélszolgálat adott postára egy lábat sűrű elnézéskérések közepette. Remélem, jövő héten megérkezik. A porbléma az, hogy a cumó közben a fogyasztóvédelemhez került szakvéleményezésre.
Amúgy, mikor megvettem a cuccot, rögtön láttam, hogy olyan gyenge a lába, hogy tutira ki fog törni, amikor kinyitom-becsukom annak függvényében, hogy éppen az asztalon használom, vagy máshol. Ennyit a Logitechről, de főleg az Electro Worldről. :( -
Cruz
aktív tag
válasz
parandroid #68 üzenetére
Bizony.
A gond csak akkor jött elő ha w is lenyova volt a három gomb között.
Pontosabban a gond a w-vel egy szálra fűzött másik gombbal jelentkezett (vagy a d vagy az s, már nem emlékszem). A lényeg ha bárhova máshova állítottam, akkor teljesen jó volt (pl: ijkl, rdfg, zghj, stb).
Üdv
C. -
Cruz
aktív tag
Fless:
Hát például az alap cs-ben. :) Szitu köv. nyomva az előre gomb (előre halad a karakter) + az oldalazás (ekkor még mindig pofával előre, de ekkor már átlós irányban mozog) + az séta/guggolás (ua csak bejön a plusz fícsör) sőt fejeljük meg! + az ugrás (ekkor az előzőekben leírtak alapján még ugrik is közben egy nagyot) :D
LordX
ps2-vel és usb- is ki volt próbálva több gépben is. A probléma mindenütt ugyanaz, ha a 3 egyszerre lenyomott gomb között volt a w akkor sípolt és nem érzékelte a harmadik lenyomását. Ha ellenben máshová állítottam a konfigot, akkor érzékelte a 3 gomb egyszerre történő lenyomását. És ezt a kicserélt klavi is ugyanígy produkálta.
Üdv
C.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
fLeSs
nagyúr
Vki elárulná, hogy mikor és milyen játékban/progiban kell egyszerre 3 gombot lenyomni? Csakmert játékos pályafutásom során ilyennel csak a verekedős játékokban találkoztam, de ezekből már kinőttem.
Nem mellesleg a Windows meg hasonló billentyűk ellenzőinek ''üzenem'', hogy simán lehet ezekkel is programozni, gépelni, szintén nem értem a felháborodás okát, delphi, pascal, assembly, no problem. :D -
engusz
veterán
-
LordX
veterán
válasz
pallmallka #60 üzenetére
PS2 esetén a számítógép puffere lehet hátráltató. USB esetben nem pufferből működik a billentyűzet (illetve abból, de az USB puffere egy ''picit'' nagyobb a PS2 puffernél), szóval azon esetben nem fog puffer-túlcsordulás miatt kihagyni billentyűket.
Limit lehet még a billentyűzet chipjének ''puffere'', de Logitechnél nem ütköztem még ilyen akadályba.. -
LordX
veterán
válasz
pallmallka #48 üzenetére
PS2 vagy USB? (Legyen USB-n..)
-
pallmallka
tag
válasz
pallmallka #48 üzenetére
Senki?
-
Cruz
aktív tag
''olyan játékoknál, ahol egyszerre több gombot kell lenyomni (igen ritka), nem mindig reagál megfelelően a billencs (sípol)''
Pont ezzel a típusú klavival szívtam nagyot (tyúkbeles): fps játékokban a wasd beállítás használatakor nem érzékelte a három gomb egyszeri lenyomását, ha közte volt a w is. Boltba vissza három napon belül, új példány, a probléma detto (szofverek feltelepítve+két nap gürc több gépben is kipróbálva). Kénytelen voltam mást venni...
Szóval aki jáccani is akar vele az sztem őrizzen meg gondosan minden műanyagfecnit és ha nem jön be akkor vissza lehet vinni.
Egyébként nagyon finom munkának tűnt, nem kopogtak a gombok és jó minőségű anyagból rakták össze, de sajna az fps, az fps.
Üdv
C.
Szerintem azért nem annyira ritka ha néhány játékban három gombot egyszerre kell lenyomni :) -
Bagoly
senior tag
A logitech cuccoknak van egy olyan ''osztálya'', amit ''white label''-nek hívnak. Ez valójában nagyon közeli az OEM-hez (kb. arról szól, hogy nem akarnak konkurenciát állítani a drágább ''retail''cuccaiknak). Régebben ez az elöző szériás logi cuccok egyszerűbb (nem ''metálkék'', hanem fehér műanyag...stb) változatai voltak ezek a ''white label''-ek, manapság már olyan perifériák is vannak white label alatt, ami soha nem is volt és nem is lesz retail (pl. ilyen a tesztelt internet billentyű is). Gondolom rájöttek, hogy nagy az űr a középkategóriás billentyűk, egerek piacán és nem akarták kihagyni.(Megmagyarázzák maguknak, hogy ez nem OEM, ez white label.......mehet a végfelhasználónak is olcsóé')
-
fLeSs
nagyúr
1ébként a negatívumok közé tartozik, hogy a por baromi könnyen meglátszódik rajta (ez igaz minden fekete billentyűre), ami önmagában még nem lenne akkora probléma, ha lenne a bill.-hez vmi védőcucc, amit rá lehet tenni használat után, de nincs.
-
pallmallka
tag
Egy pici félig-meddig oFF:
az lenne a kérésem h akinek van tapasztalata a Logitech Internet Navigator Keyboardal (nem a Special Ediotion) billenytyűtúlcsordulás terén az ossza meg velem lécci.
Azaz remélem nem fog b*szakszani ha ráugrok 4-5 gombra UT-zás közben:)
Elöre is kössz a segítséget. -
ATI
senior tag
Te srác, te nekem mindíg gyanús voltál :D csítelsz össze-vissza :) de te különben sem az ''ESDF'' billeken jáccol. Még mportálon is indított vki topikot ennek a problémának a kivizsgálására. Ameddig olvastam, nem találtak rá gyógymódot.
majd veszek vmi jobb billt, mint a tiéd, és akkó hízni fog a májam :)
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Úgy tudom, hogy kapható. Nézd meg egy-két cég árlistáját és a Logitech oldalát ([L]http://www.logitech.hu/index.cfm/products/productlist/HU/EN,crid=24,ad=hmf[/L]). Elképzelhető, hogy az ott lévőknél több fajta billentyű létezik. Hiszen a cikkben szereplő két fajta sem lelhető fel az oldalukon.
-
csak (vezetékes) logi billenytű feketében nem kaphato?
de ha igen, mennyi és hol? :) egér nemkell ... -
dnacrew
tag
ilyen van csak fehér.
Én már keresem az utódját. Gépelni, programozásra télleg frankó. De nálam ez az x gomb néha 2(!). FPS-ek. Megyek előre és sprint, vagy előre és oldalaz és már csipog is. De még ha csak csipogna, nem is veszi be a gombot. Nagyon idegesítő mert nyomod és nem oldalaz/sprintel. A régi noname billentyűm 4 gombot is megevett lazán. gugol+előre+kinéz oldalra+gránát.
Ez nagy baki hogy ez csak ennyit tud, én veszek egy másikat gamere.
Az egér teljesen jó szerintem, az marad. -
AceTom
aktív tag
#6 - valaki?
[Szerkesztve] -
dwiki
senior tag
Nekem is a vezetékes van, nálam is jelentkezik a bill összeakadás, de tok quakezni,
mivel olyan beállítást használok, ahol nem akad.... (eleve bal kezes vagyok)
Ezzel együtt valóban gáz a dolog...
De olyan szép. Jól megy a Sonatahoz.
''Az a baj hogy a billentyűzetekk vagy csúnyák, vagy szépek de buták...''
Amúgy az igazi billentyűszopás az, hogy 8 órán keresztül Mac bilentyűt, utána pedig
''Win'' billentyűt használok. Na ez a legzavaróbb... -
Richardka
csendes tag
Nekem is az also vezetéknélküli van
Semmi baj nincs vele, nekem nem szokott az elem ugrabugrálni, még hirtelen mozdulatnál se.
Egy gondom volt csak ha a Billt USB porton csatlakoztattam, néha elvesztette a Billentyüzetett az Alaplap.
Ilyenkor ujrainditáskor kiirta hogy nincs bill. Ki be kapcsolásnál non probléma.
Amiota áttettem PS2 csatira ez a hiba nem jött elő :)
Amugy áldom az eszem hogy ilyett vettem mert szerintem fantasztikusan jo. Érdekes nekem a több gomb sipolás nem jön elő -
KoGa
tag
En is megszoktam a windowsos gombokat mert nem tehettem mast, hiszen ''normalis'' na, jo maradjunk a hagyomanyos jelzonel, tehat hagyomanyos billentyuzetet mar nem lehet kapni sajnos. 1-2 eve meg bizonyos szerverekhez olyat hoztak de mar azt sem :(
-
sidhe
tag
amíg a magyar billentyűzeten az ékezetek túl sok helyet elvesznek, a programozáshoz igenis vissza fognak váltani angolra, max. nem nézik a billentyűket menet közben. de azért nyugodtan elhiheted, nem csak az őskövületek. legalábbis én nemnagyon tarton magam annak, de a jelenlegi klavidizájnokkal kimondottan elégedetlen vagyok.
de nem tudom, mi a baj a wines klavikkal, max rendelsz hozzájuk valami mást. plussz gomb, és csinálhat akármit linux alatt, nem?
sidhe -
KoGa
tag
''A felhasználók 99 százaléka teljesen meg van elégedve azzal, amit elé tesznek.''
Egyunk mi is sz@rt. Egymilliard legy nem tevedhet :)
Na a viccet felreteve igazad van, haladni kell a korral, de szerintem a haladast nem az jelenti hogy a jol megszokott billentyuzetet hazavagjak olyan gombokkal ami egy bizonyos operacios rendszerhez hasznalhato(bar gyakorlati haszna ott sincs) a tobbihez nem. Es ezert mindenkinek at kell szoknia. -
replika
tag
''olyan játékoknál, ahol egyszerre több gombot kell lenyomni (igen ritka), nem mindig reagál megfelelően a billencs (sípol)''
Úgylátszik nem csak én ütköztem ebbe a problémába? Először azt hittem, hogy OS probléma, vagy driver. De nem találtam olyan életbevágónak, hogy törődjek vele...
Na ja, tényleg rossz a x bill lenyomás utáni fagyás és sípolás (osszd be melyik jobb).
De meg lehet szokni. Csak idegesítő, hogy elöre kell kitalálod mielyik gombokat lehet egyszerre mozgásod közben lenyomni. Zavaró marad :(.
de tényleg meg lehet szokni.
Ja mellesleg logitech billem van :) -
shtml
őstag
A számból vetted ki a szót, nevetségesnek tartom az angolmajmoló flancolást egy magyar nyelvű weboldalon. :(
Nehogy már egy csak angolul tudó idelátogató emberke a ''Highly Recommended'' címke alapján döntsön, mikor az egész cikket nem érti. Talán majd ha a PH-nak is lesz angol mutációja... -
Loha
veterán
Már majdnem rászántam magam egy ilyen billre amikor ezt olvasom:
Szerintem ez a Logitechtől nagyon gáz ilyen legutóbb a 486-osomon volt utoljára...
Most vmi gagyi Rock billenytyűzetem van, de nincs ilyen gondom... -
b.bone
senior tag
jelzem. nekem is az első van csak fehér. szintén sípol sok bill lenyomása esetén.:(
de mivel fehér, megnéztem a tipus számát, hátha nem csak a szín különbözik hanem a belseje is. de ua.: Y-ST39 szval nem nyerő. viszont amit nemtudok. ez a bill-től függ? nem az alaplaptól? -
Maradok az Internet Navigator SE edition-nál.... büntet. És rulez, nem lehet leváltani.
-
MLaca
őstag
A semmire sem jó windows gombbal egyetértek, de haladni kell a korral (vagy kórral?), nem maradhat meg mindenki a DOS-os korszakban, ahol még a felhasználók zöme angol billencset használt. A programozók többsége meg már évekkel ezelőtt átszokott semmire sem jó windowsos billentyűzetekre - persze mindig akadnak őskövületek, akik állandóan nyafognak, mert 1) miért nem angol a világ összes keyboardja, 2) miért nem itt van a backslash, mé nem ott.. A felhasználók 99 százaléka teljesen meg van elégedve azzal, amit elé tesznek.
-
Izé. Az emberek hány százaléka is tud tíz ujjal vakon gépelni?
Halkan jegyzem meg, hogy a saját 8ujjas megszokásomban (a két kisujj a billentyűzet szélén van; segít a kezem pozícionálni, illetve legfeljebb néha a Ctrl és Shift gombokat nyomom vele, merthogy a kisujj sokkal ügyetlenebb, mint a többi ujj) a tízujjas titkárnők többségét lenyomom.
Amúgy a hozzászólásom meg épp arról szólt, hogy dizájn ide vagy oda, programozóknak, rendszergazdáknak (akik nem tíz ujjal vakon gépelő titkárnők) nem biztos, hogy ez a kiosztás az álmaik netovábbja. Nyilván idővel mindenhez hozzá lehet szokni; azt is kibírtuk valahogy, ahogy az igazi nagy Enteres billentyűzetek után (ahol a backslash a Backspace mellett volt) a backslash leköltözött egy sorral lejjebb, vagy hogy a normális billentyűzet alsó sorába befurakodott két, semmire sem jó Windows gomb meg egy Menü gomb. -
Lehet, hogy gémereknek jó (bár a fenti hozzászólások szerint nem); lehet, hogy titkárnőknek jó (de azoknak legfeljebb azért kellhet fekete, hogy jobban menjen a bugyijukhoz); lehet, hogy nagy Enter van rajta. De...
Programozók, rendszergazdák szemszögéből gigaszopás az aposztróf (Á) mellé tenni a backslash-t (Ű). :O Tildét (Í) a Z (Y) mellé dettó, különösen a bal Shift megnyomorítása fájdalmas. -
Reac^
őstag
Úgylátszik nem csak én ütköztem ebbe a problémába? Először azt hittem, hogy OS probléma, vagy driver. De nem találtam olyan életbevágónak, hogy törődjek vele...
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Én igazából jobban szeretem az ilyen mx500 méretű egeraket. Ez kicsit kicsi, nem simul eléggé a tenyerembe, ami egy idő után kényelmetlen lehet.
-
harry
veterán
Nálam inkább billel volt problem, de az valszeg driver... de igazából nem tom. pl CSben volt, h nem tudtam megállni. Megyek előre, fordulnék blra, de megy tovább. Vagy folyamatosan nyomom ctrl, és néha feláll, majd visszagugol. egérrel nemigazán volt baj.
Ma voltam MediaMben egereket taperolni, néhány géphez dobtak játékot, h ki lehessen próbálni, így Doom3-aztam egy mx510el egy darabig. Nem rossz :)
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
A billentyűzet szerintem ''halk'', ha nem nagyon halk. Nagyon finoman lehet pötyögni rajta, érintésre nagyon jó anyagból van az egész. Az egér az, ami inkább ''hangos''. Ugyanis a bal és jobb gombja kattog, mint a fene. De egy idő után nem nagyon hallani (megszokás), inkább csak éjszaka veszi észre az ember.
-
engusz
veterán
válasz
parandroid #9 üzenetére
Nekem 1300-as akksikkal megy kb. 2-3 hetet. De nagyon sokat megy a gép. Az egér hamarabb megeszi az akksikat. Olyankor kicserélem a billentyűzetben lévővel és megy tovább minden. Ha merülni kezdenek, akkor a billentyűzet és az egér szoftvere is azonnal jelez.
Az adó-vevője fent van az asztalon a monitor mellett. A szoba másik végéből is normálisan működik mind a két eszköz. Kb. olyan 3-4 méternél már ajánlott, hogy rálássanak az adó-vevőre.
A ki-bekapcsoló gombot én is hiányolom, szerintem kevesebbszer kellene tölteni az akksikat. -
Cane
őstag
jól néz ki mindkét darab és az áruk is jó, de az nem derült ki számomra, hogy mennyire hangosak.
egy magyar nyelvű hardveroldalon miért nem lehet ezt magyarul leírni: -
parandroid
félisten
csatlakozom a vezetéknélküliek táborához. illetve már közel egy éve megtettem. tényleg, nem késett kicsit a cikk?
meglátásokról annyit, hogy
- sok-billentyű-egyszerre-sípol problémát nem tapasztaltam (cod, ut2004, nba2001/2003/2004).
- elemekből 700mah-sal 2 hét, kimerülés egyik pillanatról a másikra, nincs olyan, hogy először nekiáll sz*rakodni, utána meg szép lassan lemerül. idő nem gond, mert a digitális fényképező miatt gyakorlatilag állandóan a töltőn van egy-egy garnitúra 1800-as. amúgy ps2-ről állandóan kap áramot, tehát egész éjjel világít (ez alaplapon kikapcsolható).
- a 3m hatótávolság kicsit sok. mondjuk jóindulattal 2. érdekes módona bill.et mintha messzebb lehetne vinni, mint az egeret, ott talán megvan a 3m.
- nincs rajta ki/bekapcsoló gomb! ez az egyetlen, ami hiányzik. most ctrl+esc-kel kapcsolom be a gépet...
a highly recommended kategóri mindenesetre mindenképpen megvan.
érdekes módon én majd egy éve 14k-ért vettem rendes kiskerben bruttóért, és most se sokkal olcsóbb... talán az egész számítógépemben ez a legértékállóbb... :DDD -
_cirmos_
őstag
nekem is ilyen van, a vezetékes fajtából... én anno még 5k-ért vettem annál a bizonyos színes vízi állatnál, szóval elég jó ez az ár. egyébként tényleg nem tökéletes (egyre zajosabb, a sok gombot egyszerre nem szereti), de én azért meg vagyok vele elégedve egészen! logitech rulz!
p.s. annyi a különbség, hogy az enyémen feketék az opcionális gombok, fehér piktogrammokkal, így talán még szebb. és azok tök hasznosak szvsz, szépen lehet programozni őket (ez a cikkből kimaradt), így nem kell bekapcsolni a mocsit néhány ''alap'' dolognál! nálam így vannak sorban beállítva: dc++-total cmd-winamp-mail -
engusz
veterán
Nekem is a dróttalan darab van. Játékok alatt teljesen jó a billentyűzet. Csak az egér reagál néha egy később a hirtelen vagy gyors mozdulatokra. A kisebb akkumlátorokat hamar megeszi, de a nagyobbakkal egész sokáig elmegy. Hosszú használat után (közel egy év) azt mondom, hogy megérte megvenni a szettett!
-
AceTom
aktív tag
Nem tudna esetleg valaki mutatni nekem fekete billentyűzetet, ami ''tört'', vagyis hasonlít a Microsoft Naturalhoz? Ha lehet akkor inkább vezetékeset, és az sem különösebben baj, ha nem nagy márka... Ugyanis nekem most is ilyen tört van, és nekem nagyon bejött, ( Még 1995-ben vettem :) ) de egy fekete változatra lehet, hogy lecserélném.
-
ATI
senior tag
Nekem el kellett adnom az ilyen billentyűmet (az ócsóbbik volt nekem), mert nem ment a quake3 vele. : De kéne nekem vmi fekete bill, amivel lehetne quakelni :)
[Szerkesztve] -
Club
őstag
válasz
zsozsosama #3 üzenetére
Akkor nem pont ilyened van:D
Egyébként nekem is ez van, és baromi jó:) -
zsozsosama
tag
Pont ilyenem van csak feherben es total hasznalhatatlan jatekok alatt ha pl srehen probalok menni + 1 gombot megnyomok pl ctrl vagy tab vagy akarmi akkor betelik a puffere es sipszoval jutalmazza a produkciot. Most olyan billt keresek ami ilyen ''hatalmas'' funkciora is kepes.
-
lol
senior tag
nekem egy black internet billem van és tényleg nagyon, ajánlom mindekinek...
-
harry
veterán
Nekem is ilyen van (a második), valóban szép és jó darab annak aki egy vez nélküli szettet akar olcsón. Csak nekem kicsi az egér meg kevés a 3 gomb.
Mohaa meg CS közben néha akadozott meg laggolt, de most már nem csinálja, szal sztem ennyi pénzért valóban megéri.
Aktív témák
ph Bemutatónkban két kedvező árú Logitech billentyűzet kerül terítékre.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest