- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Hali

Nekem is ilyen házam van és nagyon meg vagyok elégedve vele, igazi minőségi felső kategóriás ház. Hm előttem írták az oldalsó ventik bezavarnak, én nagyon nem vettem észre

Másik dolog felvetették hogy Casetek koppintott a Tt Xaser V szériából, pedig a Tt kopintott a Casetek CK 1020ról mondhatni Casetektől vették a házat csak raktak rá alu előlapiajtót egy ventivezérlőt meg öt ventit..ha bárki alaposan megnézi ezen Tt házakat meg a Xaser III pl a kinyitható USB ajtón is ott a Casetek féle kód a CK 1018 és az alaplapi tálca nagy C betűje sem a Tt-re utal hanem az eredeti gyártóra a Casetekre
hm csicsmizéria...én simán kivettem a világító panel részt így egy átlátszó plexis előlap lett
.....igaz nem bántam volna ha aluból van 
-
k.karcsi93
csendes tag
nem rossz cucc up!
-
FeTi85
csendes tag
Bocsi a láma kérdésért, de a Case Open csatlakozót hova kell dugni? Pl. NF7-es alaplapon.
-
Alvin_ti4200
félisten
Könyörgöm valaki árulja már el, hogy hogyan lehet a vinyók elé berakni a rendszerhűtőt?
Már egy fél órája szívok vele, de nem bírtam rájönni, ráadásul egyik leírásban és tesztben sem találtam megoldást
Gondolom ki kell szedni a vinyókeretet, de meg sem mozdul
-
-Jackson-
őstag
a slotok gyorsrögzítőjéhez: ha tiis félkilós vga-hűtést használnátok, egyből elfelejtenétek ezt a műanyag-rögzítést, és a csavart választanátok
. nekem valamivel ígyis alákéne polcolni a vga-t, mert kicsit nehezen viseli az agp ezt a súlyt
-
Savanya
addikt
Véletlen valakinek nem volna egy belső ajtaja és ajtórögzitő müa. patentja casetek-1020 -hoz ?
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/html/haz/casetek_ck1020/005.jpg)
Ezen a képen jól látszik mi kellene -
marcee
addikt
Pozitívum, hogy masszív, de negatívum, hogy nehéz?! Hát kéremszépen...
-
WEBER
tag
Rossz minőségű, sokszor instabil lábak (dülöngél a gép) ->mióta megvettem azóta a sarokban áll a gép
Gagyi aluminium, a ház vetemedik, ha rajta tárolsz valamit, horpad. -> nos ez így igaz.
Szerelhetősége =0-val, oldalát feltenni kínszenvedés (mindíg kilóg egy-egy ''láb'') -> nem is volt nekem még fönn az oldala úgyhogy ilyen problémám nincs.
Szellőzése szintén semmi, ráadásul süvítenek a rácsok ->ez is igaz de ezt az oldal levételével megoldottam
az én igényeimnek megfelel a házam de mint látod elég igénytelen vagyok ezen a téren és egy olyan ember mint pl te megérdemel egy szép plexis házat mert én még csak nem is használnám ki és lehet hogy gyorsa szétbarmolnám. -
Mosqu!to
addikt
Nem csak erről van szó:
Rossz minőségű, sokszor instabil lábak (dülöngél a gép)
Gagyi aluminium, a ház vetemedik, ha rajta tárolsz valamit, horpad.
Szerelhetősége =0-val, oldalát feltenni kínszenvedés (mindíg kilóg egy-egy ''láb'')
Szellőzése szintén semmi, ráadásul süvítenek a rácsok
Kb ezek jellemzik a házat, amik miatt inkább kihagyom. -
dark bit
tag
Kicsit off: a gépről készült képeken látszik egy videókártya. A videókártyán lévő hűtés az milyen típus?
-
WEBER
tag
ezeket mindig én is nézem és a múlthónapban valóban voltak jó áron siftec házak 11 illetve 8k-ért.. nemrégiben meg gyönyörű aerocool házak voltak. De a pénzem inkább a gép tudásának, kapacitásának szentelem nekem a külcsín másodlagos. bár most hogy végiggondolom szép lenne egy plexis ház mivel sok kis világító biz-baz van a gépemben.
-
Mosqu!to
addikt
Mint írtam, mistralban vannak ''sérült/hibás'' cuccok, amiknek 90%-ban a csomagolás, vagy valami nagyon apró, jelentéktelen dolog sérült, viszont majd 50%-os leárazás van az adott terméken. Így vettem én is ezt a házat, és akkor volt nekik még több ilyen is. Plexis 9e, teli oldallapos 6 v 7e volt...
-
35 + 7 az oldallap = 42. Nagyker áron. Kiskerben 41+ 9 az oldallap = 50.
De ha prohardveren rákeresel, akkor itt van topikja, tesztje. Bővebben: link. Vagy Bővebben: link. De tényleg drága. Egy kupac aluminiumért.
Én azért vettem meg, mert hat éven át használtam egy akkor 9e forintos tornyot, most olyat akartam, ami bírja. Ez ugyanis BTX ready. -
WEBER
tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
ez az? :Bővebben: link
Bővebben: link
ha igen akkor szép kis ház.
mennyi is vót ? -
Redreamer
tag
ezeken a casetek házakon csak egy dolgot nem tudnák megszokni, azt hogy a tetején van a füles és mikrofon kivezetés! Rövidebb fülessel esélytelen használni!

-
WEBER
tag
televan praktikus megoldásokkal és szép is a ház csakhát ilyenre kinek van pénze?
-
TeeJay
félisten
nekem még mindgi jobban tetszik ettől a Chieftec Bravo nagytorony
na az most a mindenem és köv gépnél olyan házam lesz az tuti -
kowk
tag
válasz
afterburner_
üzenetére
nezd meg melyik volt elobb
es melyik placcsantott muanyag, mert nem a casetek.. LAN-on olyan joleso erzes volt kirohogni a 40-50k-s TT hazakat, casetek belsovel, az orran froccsontott muanyag pepita diszekkel.. szanalmas 
-
kowk
tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Nekem nagyon hiányozna, hogy csukott háznál nem érem el a kikapcsológombot! (reset is jó lenne)
azert ez nem mindenkinel van igy
pl ha lemesz egy nagyobbacska lanpartyra eleg kellemes, ha nem tudjak kikapcsolni a geped, csak a tap kihuzasaval.. resetelni meg meginkabb nem. es a dvdkhez/egyeb cuccokhoz sem fernek hozza. masreszt nem minden elolapi paneltol tud rendesen bezarodni.. -
chop
őstag
nekem 1020-5C-m van, es jo kis doboz ez, higgyetek el
sulinettel meg egyenesen ajandek
amugy nem tudtok vhol kulon plexit hozza? -
Mosqu!to
addikt
válasz
afterburner_
üzenetére
ÉS mi van, ha a TT koppintotta ezt? Nem egyszer megtette ezt már, számos termékénél...
kalap_ur: az ajtó műanyag, de rajta a kis világító nonfiguratív akármi kerete aluminium. -
afterburner_
őstag
legalabbis a xaser 3-asomban csomo hasonlosag van mint ebben

-
afterburner_
őstag
thermaltake koppintas..LOLOLOLOL
-
Renwick
őstag
Szia,
1. Nem próbáltuk ki az USB csatlakozókat, de a kiosztást, illetve kábelezés szabványosnak tűnik, nem hiszem, hogy bármi gond lenne vele.
2. Sajnos nem minden alaplapra lehet ezeket a csatlakozókat rádugni, és a legtöbb gyártó máshogy jelzi ezeket a kivezetéseket (Abitnál pl. FPIO, Asusnál FP-audio header) . Egy azonban közös bennük; általában gyárilag rövidre zárják ezeket a csatlakozókat egy jumperrel.
Némi melóval egy rossz füles/mikrofon levágott drótján át könnyűszerrel kivezetheted a házból ezeket a csatlakozóvégeket.
üdv
R. -
Mosqu!to
addikt
Hello!
Lenne 2 kérdésem a házzal kapcsolatban:
1. A ház tetején az usb csatlakozót be lehet e kötni? Régebben volt para a casetek házakkal, mert zárlatosak voltak az integrált usb csatlakozók. Te rákötötted?
2. Szintén a ház tetejéről kérdezek, de most az audio eszközökről: Ugyebár nem a más házak által megszokott jó kis jack dugó hosszabbítás van, hanem egy alaplapra rádugdosós módszer. Kérdés az lenne, hogy ilyet vajon hol találok az alaplapon?
Se én (chaintech vnf3-250), se alvin (gigabyte ga-k8ns) nem találtuk az alaplapon ezekenek a kivezetéseit.
Amúgy nekem is ilyen házam van, meg vagyok vele elégedve, én a mistralban vettem leértékelve, 10e ft-ért, mert az elején nem világít az a csicsás szarság
Amúgy hibátlan, ugyanez a fekete plexis verzió.
[Szerkesztve] -
chop
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
ez lenne az:
Bővebben: link
-
What kind of hűtő van ott a videokarin? Kié ez a ''hőcsöves'' megoldás?
-
Hun'reeth
őstag
Nekem nagyon hiányozna, hogy csukott háznál nem érem el a kikapcsológombot! (reset is jó lenne)
Amúgy a cirádától eltekintve jó kis ház. -
Kain
senior tag
Jó kis ház ez,a kisebb bakik (vidkaris problem),esetleg még belefér.
19K árat mondjuk kicsit sokkalom,annak fényében h nem jár hozzá venti!
Mondjuk a matricagiccset nem sajnálták róla
! -
tsabus
tag
A PCI kártyák rögzítése az én 1018-as házamban szintán gyárilag rossz volt. A magas kártyák miatt szívtam sokat, míg egyszercsak írtam a gyártónak, aki küldött egy héten belül egy módosított változatot.
Ha megnézitek ennek az oldalnak az alján a rügzítést, az már más, mint a cikkben szereplő: Bővebben: link -
g4dg3t
senior tag
-
brownus
veterán
nekem is ilyen van csak az elején nem ez a nonfigurativ ábra van, hanem 'casetek' felirat. jó kis ház
-
voortex
tag
Sztem k*rva jolnéz ki rajta a világito fólia!
-
Ati9500
senior tag
inkább chiftek lbx az most 14900 ft!
nagyobb jobb szelőzés jobban szerelhető! -
kowk
tag
az elejen az ott nagyon nem neon, hanem EL
egyebkent siman le lehet huzni/ki lehet venni/ki lehet cserelni barmire. nekem inkabb az ''ezust'' szinu szigor nem tetszett az elejen -
Dassler
őstag
Még mindig változatlanul nem komálom az ajtót a házak elején. Amúgy az LCD-s valahogy igényesebb, mint a csipkemintás.
-
g4dg3t
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
egesz pontosan 3760HUF

21250HUF az ara az 5C verzionak Mustarban...sztem megeri!
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
pont a ''borzadaly'' miatt vartam inkabb az 5C verziora
Bővebben: link -
Herr Vida
tag
Tudom, hogy ez szubjektív dolog, de van egyáltalán olyan ember, akinek tetszik az előlapon az a rettentő giccses, ''búcsús'' fílinget árasztó borzadály?

-
Obi-1
őstag
A plexi meg a neon kivételével nagyon tetszik a ház
A PH! ajánlás most is nagyon korrekt szvsz. -
kowk
tag
nekem ilyen hazam volt, es egyatalan nem rossz az a szellozes! csupan a ket oldalso ventihelybol csak az alsot kell kihasznalni, ami pont a VGA-ra fujja a jót.
szerk: 100x inkabb zavaro, hogy a magas kartyakat nem lehet a muanyaggal lecsukni
[Szerkesztve] -
Legolas
senior tag
A szellőzése elég rosszul megoldott. Ezt tapasztalatból mondom, mivel ilyen házam van. Az oldalsó ventik csak bezavarnak a légáramba és rontják a hűtés hatásfokát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 9Corsair Obsidian 250D Mini-ITX ház + Chieftec 500W CTG-500-80P tápegység
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Arany János - Kapcsos könyv
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hm csicsmizéria...én simán kivettem a világító panel részt így egy átlátszó plexis előlap lett 
Már egy fél órája szívok vele, de nem bírtam rájönni, ráadásul egyik leírásban és tesztben sem találtam megoldást
Gondolom ki kell szedni a vinyókeretet, de meg sem mozdul
. nekem valamivel ígyis alákéne polcolni a vga-t, mert kicsit nehezen viseli az agp ezt a súlyt