- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Dreamcaster
senior tag
X700XT mikortól kapható és milyen áron?
-
myrra
senior tag
thanks viharhozo!!
-
myrra
senior tag
más progival is csinál hülyeségeket?
nekem 440en megy állandóan de sose volt még gond. az atitool 445 körül még nem jelzett hibát, utána viszont már igen, max 450ig jutottam, de nem mindig tudta. de mind1, mer meg vagyok elégedve a 440el is. a ram meg xt órajelen megy csak normálisan. szóval ha csak abban a játékban szarakodik akko nem biztos hogy a hardver hibázik. próbáld meg rajta a doom3-at! akkor minden kiderül, mer az úgyis megjáratja annyira a kártyát amennyire csak lehetséges. ha ott bírja, akkor szoftverhiba miatt van. vagy nem elég stabil. mert alapon meg gondolom megy...
so, who knows?
ja valaki montamá itt hogy az atival mekkora problémák vannak hogy nem mennek rajtuk a játékok, stb. ahhoz mit szól aki ezt felvetette, hogy mondjuk fx5600-on nem lehetett játszani vice city-t amí ki nem jött az 56-os driver, vagy egy év is eltelt.. teljesen szétszakadt a kép rajta!!! -
F-ECT$
titán
válasz
CSeresznye #85 üzenetére
Csaqk mert újonc vagy:
Az X700XT kb 9800P/XT-nek felel meg. -
Raymond
titán
válasz
CSeresznye #85 üzenetére
Neharagudj, de a cikket olvastad ? Mert az pont a Te kerdesedre ad valaszt es hat ez meg a cikk topic-ja...
-
CSeresznye
csendes tag
Az x700 xt az atik kozul melyik szintjen van? es ha semelyiken akkor mennyivel jobb?, roszabb?
f***om se akar decemberig varni pedig csak akkor lesz meg a 9800XT de nekm az is eleg... -
Fricc
tag
Ja, csak az a tré, hogy nekem jóval 425 fölé elmegy az atitool (430 előtt leállítottam, lehet ment volna tovább is, csak nem akarom tovább küldeni), viszont amikor visszaállítottam 410-re(a mem órajele alapon maradt), és CS:source-özetm 15percet, valalami szar hibaüzenettel kibaszott (nem tom mi volt, csak a hangját lehetett hallani, ilyen DING-vagymiafasz), olyan volt mintha megfagyott volna a kép, a hang az meg egy 1másodperces loopon ment :) és visszakerültem a winfosba, ami miután teljesen magáhoztért az atitoolt rakta az orrom elé alapórajelen(378/338). Hát fuckoff, ez aztjelenti hogy nembírja játékban a 410et vagy mi? Az atitool pedig nem talál artiFUCKtot 420nál se. Zalman hűtés van rajta OP1-el, és mégcsak nemis forró, ilyen langyos vagy nemtudom. Egyszer megpróbáltam XT órajelen, akkoris ugyanígy kivágott, de akkor csak azthittem a mem nembírja....
(Pedig Flashél ment ez a kártya XTszinten, akkor mi a para most? Flash nem tudod megadni annak a biosnak a címét amit használtál ehhez a karihoz?)
Bocs hogy ideoffoltam, de pls valaki segítsen! Ezt párhete a 9800pro topicban kérdeztem de akkor le se szarták, azt már alig olvassa valaki...
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
jól van nekem nem fáj ha van everest teszt. de mégsincsn túl sok koze a teljesítményhez amit alkalmazásoknál látunk. pl a prescott egy csomó alkalmazásban 0%-al ''jobb'' a Northwoodnál a többiben meg gyengébb. everestnél meg mégis (ha már így használtad) ''agyonveri''. de nem azér írom ám ezeket mer idegesíteni akarnék bárkitis!!! csak nekem spec hiányzik a mark.
annyi kártyát meg mégse vehetek hogy mind megnézzem mit mutatnak. pedig párat láttam már. 9800ig minden kártyát. és nincs rá 1 millám hogy leteszteljen az újakat is. legalábbis egyenlőre :)))
lehet jüvő héten má lesz....
:)
akkor majd elküldöm az eredményeket!
amúgymeg hiába fikázza valaki a markot, ha mondjuk megnézem mit csinál egy 9550es akkor utána egyből lehet tudni hogy ettől a kártyától spec nem lehet várni semmit. mert egy szar. tehát mégis csak mutat valamit.
amit meg mondtál az nem is olyan rossz ötlet ám!!
csináljatok egy prohardveres tesztet, amiben azokat a progikat futtatjátok le amik úgyis számítanak. megállapítjátok a pontok mértékét oszt ottvan a prohardvermark 2004!!!
:) -
rudi
nagyúr
Nem csak pusztán a grafikonokat kell látni! Ha új platformot mutatunk be, akkor ott le van írva, hogy tud-e mit kezdeni az XY sávszélességgel (pl az A64 nem sokat a dual channel vezérlővel). Ha két platformot mérünk össze (pl. P4 vs A64) akkor kell a memsebesség teszt, hogy ezt a paramétert is lássuk összevetve, de természetesen az ilyen tesztekben is a VALÓS alkalmazásokkal mutatott eredmény a fontosabb! Ha egy platformon belül két alaplapi chipkészletet mérünk össze, akkor is kell a memóriateszt, mert pl. az nForce2 éppen ebben tudta alaposan agyonverni a VIA konkurenseket, nem si a sávszélességben, hanem a procihoz igazításban.
A VGA tesztelés 3D Markkal teljesen más, mert ott nem egy konkért paramétert kapunk, hanem egy kigyártott hibrid számot. Elég, ha a fejlesztők kicsit eljátszanak a részteszetk súlyozásával és máris borul az egész mérőskála. Lehet, hogy a Marknak van köze a VGA tudásához, de mennyi? Valós alkalmazás, amit használni lehet a tesztelésen kívül bármire? Nem. Szintetikus teszt amivel célirányosan világosan lehet egy-egy fícsör teljesítményét mérni? NEM! Ilyen ''3D Markot'' mi is kigyárthatnánk, annyi kellene, hogy megfelelően súlyozzuk a tesztjeinkben használt 10-15 játék, a 3-4 fillrate és az 5-10 shader teszt eredményét. És itt a MEGFELELŐN van a hangsúly! Ha akarom a nagyobb fill-rate és a nagyobb felbontásokban mutatott sebesség felé súlyozok és a statikus PS2.0-ra, ezzel a 256 bites ATI kártyáknak kedvezek. Ha akarom a kisebb felbontásokat hangsúlyozom ki, és akkor a közepes és a csúcsVGA-k közelebb kerülnek egymáshoz. A kérdés a 3D Markkal kapcsolatban az, hogy a Futuremarkosok súlyozása mennyire megfelelő, ja és hogy mi van a kódban... -
myrra
senior tag
jaja, csak ha hiányzik egy videókártya tesztből a 3dmark 2003 annak az okán hogy alkalmatlan kimutatni mit is tud a kártya erőből, akkor mi a francnak raknak egy proci vagy chipset tesztbe everet memória olvasás meg írástesztet?
hogy lásd miért mondom: az atlon xp nforce 2vel 60%-át csinálja egy jobb p4nek.
aztán a valós teljesítményben meg messze nincs ekkora különbség, max 1-2 % lehet közöttük. mondjuk ilyenolyan tömörítéseket meg játékok alatt mutatott teljesítményt nézve. a memóriaolvasás akkor mégis hol mutatkozik meg? ekkora különbséggel nem lesz lassabb a Doom 3 az AMD-n. mégis mindig mindenki ezt méri. tehát hogy azér konkretizáljam a problémám, a 3dmarknak 100szor több köze van a videókártya teljesítményhez mint az everest memtesztnek és a procinak a tudásának. so?
a másik meg nem tom ki kérdezte, de 1 videókártya kit érdekel ha hamarabb kiég, ha egyszer ugyis legalább évente ki kell cserélni, mer ugyse virgonckodik utána már. szóval nem nálam fogja megélni a második évét sem, hol érdekel ha nem 10 évig műkszik hanem csak ötig... -
rudi
nagyúr
válasz
sirocco84 #70 üzenetére
Hát, hogy a cikk írója el fog-e azon gondolkodni, hogy 3Dmarkot vagy Aquamarkot használjon azt kétlem! Ezeknek a programoknak semmi valós hasznuk nincs, ráadásul a drivergyártók NAGYON rájuk tudnak mozdulni, és célirányosan fejleszteni egy olyan meghajtót ami például 3Dmark alatt 20%-kal jobb mint a korábbi driverek, de a játékok alatt millimétrenyit sem gyorsul. Szerintem nem olyan driver kell ami pár benchmarkban virít, hanem olyan amivel jobban mennek a játékok, éppen ezért tesztelünk valós kártyákat valós játékokkal. Ha elméleti síkról van szó, új technológiáról, akkor meg az olyan tesztelőket részesítjük előnyben, amiknek szbadon hozzáférhető a programkódja, így pontosan le tudjuk követni mi is történik valójában. A 3Dmark, Aquamark és társai ebből a kategóriából is kiesnek, ergo bármilyen valós vagy technológiai összehasonlításra alkalmatlanok. Arrra viszont jók, hogy vakítani lehessen a pontszámokkal :D
-
sirocco84
csendes tag
Olvasrtam a cikket az X700 XT tesztröl. Sztem egyálltalán nem valosak az eredmények, föleg Doom3 és Far cry alatt. Ezekröl köztudott hogy nVIDIA-ra optimalizált kodokat tartalmaznak. Nem szabad leszolni emiatt egy hardvert. Nem láttam a tesztben 3DMark05 ,vagy 03 tesztet. De egy 3DMark2001 SE teszt is jo lett volna, esetleg Aquamark 3, nem csak játék.
Remélem elgondolkodoik a cikk iroja ezen. Én birom a Geforce szériát és a Radeon szériát. Csak nem birom ha különbséget tesznek közöttük. Nem telljesen mindegy h 30 fps-sel megy a Doom 3 vagy 31-gyel?
Üdv, Sirocco84 -
mirrmur
aktív tag
Nekem van egy olyan érzésem hogy kifogyott a luft az atiból. megcsinálta az r300-at ami nagyon jól sikerült, és folyamatosan csak ezt a chipet frissíti, finomítja, semmilyen újnak mondható fejlesztést nem eszközöl (ugyebár a fasza fx után a gef 6800-akat teljesen az ''alapoktól'' tervezték... legalábbis ezt mondják a nagyokosok.). Remélem a következő generáció már egy nagyon jól skálázható architektúra lesz tőlük. Nevetséges hogy nemtudnak 500 Mhz felé menni 11 mikronon.
-
viharhozo
addikt
Sose fogom megerteni, miert kell 5 meg 7 centis ventiket 5000en jaratni hutes cimen. 41 dB viccnek is rossz.
Azoknak kulon gratulalok, akiknek a 9600Proval drajvergondjai vannak, es ezert valaszt Nvidiat. A kartya melle csak kabeleket meg cd-t adnak, eszt nem. -
Reac^
őstag
Jó lett a cikk, grt.
Nem értem mért kell felülárazni az x700-at, lehetne olcsóbb is. És az is érdekes, hogy 110nm-en nem birják elérni az 500mhz-et stabilan, amikor 130nm -en ment az 500mhz, de mondjuk fele ilyen bonyolult chippel. De akkor is :t
Inkább elgondolkodnék egy 6200ason amin be lehet kapcsolni a pipe-okat és majdnem teljes értékű 6600gt-t kapnék negyed olyan áron -
Fricc
tag
Fasza! De ténylegám, ezt nem csak olyan viccelőskedvemből mondtam!!! :)))))
csak van az a dolog, hogy gyorsabban kiég a kártyád meg minden, de ez elhanyagolható! Ha meg már vízhűtés: ez a legnagyobb hülyeség, abból a plussz pézből x800at veszek, ami mindféle hűtés nélkül kétszer odavág a 9800nak. A vízhűtést csak annak találták ki, aki akkora kocka hogy még gazdag is, és nem elég neki hogy a legdrágább karit veszi meg, még azt is felrántja, hogy nehogymá lassú legyen :)
(ha ezzel valakinek a szívébe gázoltam akkor elnézést, majd beállok a sarokba meg minden!) -
Deathcourier
aktív tag
grat.Ati power
-
myrra
senior tag
na, a memsávszélességről: nekem 24000felett van valamivel a 9800pro-nak,
az x700 meg 16800-al büszkélkedhet. szóval hiába gyorsabb rajt a ram, ugyis kevéske. ráadásul ezt még sulinetbe se láttam, anélkül meg pénzkidobás az x700
egyébkéntis biztos hogy erősebb a 6600 Gt. szerintem egyenlőre kevés az ati hozzá képest. valaki kérdezte meddig lehet húzni a Saphire 9800at, próbáld az atitool programmal. az letszteli meddig tod húzni, aztán melátod mit bír. nekem 444Mhz-ig megy problémamentesen a Gpu, onnan visszavettem 440 és eddig még sose volt vele semmi gáz. egyébként szerintem biztos hogy megy az összes pro a 9800 xt órajelén(411 asszem). a memória már nem biztos. csinálj rá valami komolyabb hűtést aztán akkor megesz mindent/ csak győzd táppal....
ja mielőtt még megkérdené valaki nekem még a gyári hűtés van ratja, s ramhűtőt se raktam rá. vízhűtéssel szerintem elmenne 530 mhz-en is a gpu. persze nem valami gagyin, hanem egy normális hűtéssel. csak az meg nem olcsó ám...
A 3dmark szerintem elég jól lehozza mit is tud a kártya alapból. az ok, hogy egyes játékonál borul az ott tapasztalt sorrend, de azt szerintem jól mutatja hogy mennyi kraft van benne. főleg a 2003-as, a 2001-es inkább rendszerteljesítményt tükröz vissza. de megnézném van-e 20000 pont az xt-vel.
ja és az előbbit is megerősíti, hogy hiába van 3800+ os Amd, ha egy szaros geforce 5700at raknak mellé akkor épphogy csinál 3000 pontot 2003-ban.
szóval felesleges túlságosan elmenni az egyik összetevővel a gépben, ha egy másik fontos keresztmetszeten elvérzik a gép.
fő az összhang!!
nem tom, csak 1et értetek.
csá -
Fricc
tag
Jó lett meg minden, csak egyet hiányolok belőle:
A CS:SOURCE-t miért nem teszteltétek? Jó, tudom hogy ez nem játékteszt, hanem videókártyateszt, de szerintem sok embert érdekelne rajtam kívül a különböző Viedókártyákon nyújtott teljesítménye a source:enginnek! Meg nemsokára megjelenik a HL2 is!!!
(Tényleg Fless, szerinted a te volt videókártyádat(sapphire9800pro) mennyire húzhatom fel biztonságosan, hogy ne károsodjon? Jó lenne húzni a Source miatt, de a gariját elhagytam :), aztán így nem nagyon akarom kinyírni :)! Köszi! ) -
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #59 üzenetére
xbitlabson kétféle konfiggal teszteltek (P4 3,6 GHz és A64 3400+), és a tesztben 9800 XT szerepel, nem Pro.
Az AI dob a teljesítményen (még Low állásban is, ahogy az X700-at teszteltük). -
-
fLeSs
nagyúr
1. a legtöbb helyen nem 9800 Prót, hanem 9800 XT-t teszteltek
2. a legtöbb helyen különböző konfigokban teszteltek (1ik kártya A64-gyel, a másik P4-gyel, stb)
3. eltér a két kártyához használt driververzió, ebből lehet különbség, de sztem nem számottevő, ahogy ismerem az ATI-t, csak Doom3 és 3dmark05 alatt jött volna ki, ha van.
4. az X700 XT egy 9800 Pro 475 MHz-en, de csak kicsit kisebb memsávszéllel, csodálkoznék, ha nem lenne nála gyorsabb. -
válasz
Alvin_ti4200 #55 üzenetére
A 05-ös 3dmark azért engem is érdekelt volna. De igazad van, a valós teljesítményeket a játékokban mért eredmények jelzik.
Egyébként egy 9800pro helyett nem vennék X700Xt-t, pláne, ha húzod.
Jó az új avatarod. :)
[Szerkesztve] -
-
myrra
senior tag
na hy.
azt hiszem nem ártott volna ha a 3d mark eredmények is ismertetésre kerültek volna, plusz kétlem hogy leveri az x700 a 9800pro-t. mint írtátok alig van tartalék, a kártyában, én viszont simán húzom 380-ról 440-re atomstabilan a 9800 pro kártyámat. és ha jól megnézitek többször volt előbbre mint a 700as mögött a 9800. pedig már lassan 1,5 éves kártya! -
mirrmur
aktív tag
hi. szerintem pedig egyértelműen jobb vétel a 6600GT. Sebességében, és fejlettségében is túlmutat az ati x700-on. Ez egyértelmű. Az utóbbi 1 évben szinte csak ati 9700/9800-am volt(eltekintve némi 5950 ultra nevű tévedéstől) és most is egy 9600Prom van, de azt kell mondanom; ha az ati nem domborít egy rohadt nagyot drivertéren akkor a következő kártyám nvidia lesz. De gondoljuk végig. Mit is mondott Fless? Ez egy herélt X800 ugyebár. Akkor miért is lenne job ba meghajtó mint eddig(eltekintve az optimalizációktól...)
A csúsztatások nem érdekelnek. Jobb az nvidia jelenleg a középmezőnyben és kész.
ja igen. a 6200-asokban szintén bekapcsolható lesz állítólag a +4 pipe és vertex egység. hm. -
lanyoo
tag
Nem úgy volt, hogy az új driverekkel a temporal AA-t az előző generácó is tudni fogja? (9800pro)
-
ftc
nagyúr
Most ovastam el,eddig nem volt leki eröm.Itt is az derült ki,hogy mennyire kiegyensulyozott a piac szerencsére.
-
BOOSTER
aktív tag
Egyetértek a 40. hozzászólóval...Szerintem most az ATI ez a csatát elbukta...
Fejlődnek a driverek az ATI-nál de az nVIDIÁNÁL is...sztem....
Ha most vennék vidkarit akkor a GF6600 GT-t választanám.... -
Chris82
senior tag
Csak azt nem értem, hogy 875-ös alaplapban hogy teszteltetek egy PCI expresszes kártyát. Egyébként jó a cikk.
Ti tudjátok -
Genun
tag
Sztem az biztos, hogy az SLI-t nem fogja utól érni az ATi, hacsak nem dolgoz ki hasonló technológiát.
De egyébként sztem megint döntetlen lett, azt vesz mindenki, amit akar (vagy tud). -
Mellizom
tag
A cikk király! Szép volt.
Az Ati beégett.. A 6600 GT úgy veri ahogy nem akarja!!! (eltekintve 1-2 régebbi játéktól.)
üdv: egy megszállott nVidia-a -
kokobe
őstag
láttam a tesztet a két kárnya teljesitménye elég kiegyensúlyozott egyik tesztben ez a jobb a másikban meg az de van egy fontos dolog hogy a 6600gt jobban hózható !!!!Amúgy ati fan vagyok de ugy néz ki a köv karim az 6600gt lessz vagy pedig megvárom milyen lesz az x800se és akkor dötök de ez még a jövő zenéje!!!:))
-
Donnie
őstag
Jó lett a cikk! Gratula!:P
-
ciao
senior tag
a cikkhez grat!
1 kérdés változik-e a sebesség ha Windows XP Professional Service Pack 1 helyett Service Pack 2 van fenn, ezzel kéne már inkább tesztelni nem? -
Pukii
senior tag
A GF 6600 gt és a GF 6800U-t mindenki piszkálta a hangja miat.Csoda ,hogy az x700xt nél nem emlitete senki ezt a ''kis'' hátrányát az x700xt-nek.(ijen hangos hütés mellet se lehet nagyon huzni....Szégyen...)Persze tudom ,hogy változtathatnak a hütésen a gyártok ,de ezért mindenki lehurogta a gf 6600gt-t.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Egyelőre a 6600GT a jobb választás, de egy jobb hűtéssel, 256MB rammal, és egy jobb Catalysttal az X700 XT is befuthat.
-
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
ebbe a lapba télleg nem érdemes :DDD (bocs, magas volt)
-
Alvin_ti4200
félisten
Na akik eddig panaszkodtak, hogy nincs PCI Express-es 9800Pro, azoknak itt a válasz:) Amúgy jó cikk, grat fLeSs, 9800Pro-ról egyértelműen nem fogok semelyikre váltani:)
-
Sanya
nagyúr
ez a kártya is tetszik, és az ára is nagyon jó. már tudom, hogy mit veszek karácsonyra :)
vagy húsvétra :) -
Neck
veterán
Csókk'om!
Gratu a cikkhez, minden részletben QL. Jó kis meccs ez. Egyébként meg csak annyi, hogy +tesztelhettétek volna az X700ast a Catalyst A.I. val is, hamár berakták az új feat.et, mert olvasni lehet róla, elvileg ez a ''biztos frankó'' kategória nálam, de mit jelent a gyakorlatban?
De csinálhatátok minitesztet is, amiben az ilyen feat.okat tesztelitek, hogy A.I. meg temporal FSAA, meg geometry instancing, meg az az újfajta textúratömörítés az ATInál meg ilyesmi, hogy melyik mire jó, mit csinál? Mármint nem az elviek hanem a gyakorlat. Szebb-e? Gyorsabb? Idáig akikkel beszélgettem erről nem voltak túlságosan képben, és énse nagyon tudom, csak hogy mit kénne csinálnia...
Köszi!!!
Viva ATI! -
pabadam
aktív tag
A zajszint táblázatban a 6800 Ultra alapjáraton vagy terhelve mérve annyi?
-
Régen láttam már olyat hogy a tesztek több mit 50%ban az ATI kártyáját verte az NVIdia kártyája. Már csak a kisker ár dönti el hogy melyik a jobb vétel
-
FakeJack
csendes tag
Grat a cikkhez!
Egy dolog: a cikk végén az ATi link mutasson már a www.ati.com -ra, ne a www.nvidia.com -ra! LOL :C -
Goose-T
veterán
Csak amíg az Ati-tulajdonos munkatársaimtól minden nap hallom, hogy ezzel a driverrel ez a játék fagy ki, emezzel meg amaz (9600-as kártyákról van szó, illene már kiforrott drivereket kiadni hozzá), addig inkább nVidiát választok. Ez szigorúan magánvélemény, kéretik nem megköveztetni.
-
e-biza
őstag
Egyvalami nem jött le nekem. Az ATi-ban bekapcsolva hagytátok az optimalizálásokat:
A „Catalyst AI”-t alapállapotban hagytuk (csak az X700-ra vonatkozik).
de mi ahelyzet az nVidia meghajtóival? Bekapcsolva hagytátok vagy kivettétek?
Amúgy a Piros csikok jelölését elfelejtettétek odairni ;]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Jó ez így. Mindenki azt választja amelyik neki szimpatikusabb, és egyikkel sem jár rosszul (6600GT / X700XT).
-
Loretto
veterán
én azért 6600GT-t venném.
-
Arhel
senior tag
Elöször is grat. a cikkhez! :C
Még belekerülhetett volna egy x800pro is a cikkbe, hogy lássuk az eggyel nagyobb tesó mennyivel is gyorsabb, ahogy Nvidiáéknál a 6800! De így is lehet következtetni. Aztán majd ' vérfrissítés ' után is meglesném őket majd egy nagyobb tesztben! :P (gondolom az elképzelés megvan :t)
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
szerencsére ebben a kategóriában sem bírnak egymással a gyártók, mind a két kártya jó vételnek tünik
-
csudri
őstag
Lehet, hogy lepöröghetnének, de az a helyzet, hogy 128bit-es kártyákat lényegesen olcsóbban lehet gyártani. És amíg órajelemeléssel lehet kicsit ''plasztikázni'' a 128bit hátrányát a 256-tal szemben (lásd a cikk végén), addig bizony gyártani is fognak ilyen karikat.
Amúgy a cikkhez gratula, kíváncsi leszek mit fog tudni a kártya, ha már rendes support is lesz hozzá, mert a Far Cry alatti különbségek elég furák. -
Ra3
őstag
grat a cikkhez, elsőre végig sem tudtam teljesen olvasni :D
a kártyához csak annyit szerintem a 128bites memsávszélességről már igazán lepöröghetnének a gyártók... -
Barton
senior tag
Jó lett a cikk ! Gratula ! :C
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest