- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
stfeca
csendes tag
Én a media PC-mhez használom, és mint billentyűzet és egér megfelelő. De vezeték nélküli eszköznek nagyon xar. Az a 1- 1,5 m amilyen távolságról működik vadi új elemekkel kicsit lelombozó. A régi Logitech -em még 4-5 méterről is ment.
Ma nem volt egy telefonhívás sem. De holnap kétszer ennyi lesz! (Al Bundy)
-
Florida
tag
Köszönöm szépen!
Szétvertem az egészet a picsába.Biztos nem stresszelem magam egy ilyen szaron.Indulok a Tesco-ba 1.000ft-os billentyűzetér,a microsoft meg bekaphatja.Mi ez bazze,billentyűzet?Lószar. -
Florida
tag
Az istenit,írjon már valakit valamit,szépen kérem..
A billentyűzet kiosztását még csak-csak megszokom,de az hogy 2005-ben nem megy egy kibaszott görgő egy köcsög egéren. -
Florida
tag
Egyszerűen nem megy az egér görgője,nem csinál semmit.Mit rontok el??
-
Florida
tag
Sziasztok,ma vettem egy ilyet,csak angol kiosztással!
Kérdésem:van hozzá valami szoftver,amivel magyar XP alatt a plusz gombokat életre lehet kelteni?
A másik,ami lényegesebb:az egérgörgőt hogy lehet életre kelteni? -
xxmen
tag
Kérdés:
Van ilyen billentyűzetben kábeles változat?
Egérben valsz olasmi lehet, mint a MS 4.0, legalábbis hasonlit. -
Integra
titán
nem szeretem a löttyedt határozatlan lenyomású klavikat és amiket próbáltam logitekkeket, azok egytől egyik trék voltak az én számomra.
nekem egy hagyományos kinézetű digital (minden betű fehéren piros téglalapban van logo féle cucc) klavim van, semmi extra, mégis 8rugó volt (kb 8 éve)..
igaz, tényleg minőségi és a gombok lenyomása is olyan amilyen szerintem egy klavinak lennie kell
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
LukE
veterán
kezd lodzsitekesedni a kinalatuk, naluk mar egy eve sem lehetett nem cordless es nem szet ''natural'' bill-t kapni.
Kulon ez van:Bővebben: link.''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Integra
titán
tetszik a klavi!
létezik ez sima vezetékes verzióban egér nélkül??
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
La Palma
csendes tag
idézet: ''A vállalat ráadásul különös figyelmet fordít az ebben a szegmensben lényeges szerephez jutó ergonómiára, gondoljunk csak az évekkel ezelőtt megjelent, a maga idejében teljesen egyedi Natural Keyboard-ra ''
a cikkíró kissé tudatlan, ugyanis a MS ''rendhagyó módon'' ezt is koppintotta, mivel az apple már két évvel korábban, 1992-ben kiadta az adjustable keyboardot (ami valóban nagyon kényelmes, még a mai napig használom)
[Szerkesztve]''Élni tudni annyi, mint röhögni a halálon és meghalni a röhögéstől'' (Boris Vian)
-
BullSoft
tag
Kozel 10 honapja hasznalom ezt a combot, (meg egy Microsoft+Sulinet altal szponzoralt versenyen nyertem), de nem sok jot mondhatok rola. Jatekra teljesen alkalmatlan, ha sokaig lenyomosz egy gombot, akkor egy ido utan ''elfelejti'' es ugy veszi mintha elengedted volna. (thx to szarul kivitelezett wireless) Pl. NFS UG2-t nyomtam (volna) vele, aztan mire elment 200-ig a verda, mar lassult is mert ugy vette nem nyomom a gazt, kozben el sem engedtem. Az Insert/Del/Home... stb. kiosztasa szornyu, vmint a funkcio gomboknak is dupla hatasa van az F Lock miatt. (ez latszik a kepeken h dupla felirat van rajta). 10 honap alatt sem sikerult hozzaszokni... Irodaba hasznos lehet, de oda meg minek ennyi penzert. Az egeren keves a 3 gomb. Valojaban csak 2, mivel a gorgo oldaliranyu mozgatasa ugy mukodik mintha Alt+Tab-ot nyomnank, azaz valtogat az alkalmazasok kozott. De ha a 3. - kozepso gombot akarom lenyomni, mindig elvalt vmelyik masik ablakra. (thx to szar gorgo+button3). Hogy vmi jot is mondjak, a billentyuzet nagyon kenyelmes, az eger egyarant hasznalhato bal- es jobbkezeseknek is (en balkezes vok), es a szoftvere is nagyon igenyes.
Állatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!
-
NoLF
veterán
most akkor 29 programozható gomb van vagy 34? a cikkben ez is szerepel, meg az is.
a végén a táblázatban az egér felbontása 800 cpiThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Hun'reeth
őstag
Tulajdonképpen nem lenne rossz de az egértől egyáltalán nem estem hanyatt. Valahogy nem tetszik. A bill. jó formájú de a színvilága (számomra) nem az igazi és főképp amit már mások is említettek a del és társai. Kár.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
nkpolip
tag
Az alsó gombsor és a delete nem véletlenül lett nagyobb az átlagosnál hisz a leggyakoribb bill kombináció a ctrl+alt+del.
[Szerkesztve] -
nagyúr
Meggyőző. Én beruházok egybe. Nagyon tetszik.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
LukE
veterán
en majdnem forditva. MS egerei alt. nem jottek be.
Ms natural multimedia-m van, mikor vettem, akkor sem volt olyan bill, ami tenyleg tetszett volna. Insert eltuntetese (es talan valami Flokk szeruseg is) megvan a logi natural-szeru billentyuzeten. Az F-lock-ban az a legviccesebb, hogy egyszeru billentyukombinaciok (F1 eseten eppen F1) van rajuk rakva ctrl-z, ctrl-s es hasonlok. Ennyire ''dizájnd for júeszéj'' ?
Sleep gomb picit maskepp nez ki, azt veletlenul benyomni max szandekosan lehet Es egyebkent rakerdez, hogy mit szeretnek csinalni, nem kovet el rogton harakirit.
szoftvere vicces, ha nincs elinditva semmi, akkor indit egy WMP-t. Ha fut a winamp, akkor abban play/pause-ol. ehh...
kicsit nyekereg ha ratenyerelek (vagy csak nem csavaroztam vissza az osszes csavarjat) es nem ontisztul eleg jol''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Flashy
veterán
nekem az Insert gomb fáj a legjobban. nemtudom kinek nem tetszik az ott a helyén és miért kell helyette dupla Delete. meg tudtam szokni azt hogy lejjebb van egy sorral csúsztatva, még azt is meg tudnám ha el lenne forgatva az a 6os, de azt nehezen, hogy nincs ott az Insert.
-
alien8
csendes tag
Hiába van jó ideje ilyen kiosztású bill-em itthon, még mindig idegesít, hogy az FLockot minden gépbekapcsolás/újraindítás után be kell nyomni, nem külömben a home/end/del/pgup/pgup blokk elrendezése és az, hogy az ins-t felrakták a printscreen gombra... a funkciógombok hármas tagolása is elég baromság, azon kívül hogy különcködni akart a m$. Ráadásul melóban hagyományos bill-em van, szóval minden nap váltanom kell agyilag
-
Florida
tag
válasz Drótszamár #9 üzenetére
Nekem ezen a mostani billentyűzeten egy sorral feljebb tették az Insertet,és az alatta lévő sorba a power,sleep,wake hármast helyezték,a delete helyén a power van
-
MLaca
őstag
Ellenben a MS egyes egereivel (mert azok sem mind tutik), a billek sosem tetszettek. Ott maradok Compaq parti - sajna már ezt sem gyártják.. A szet tőlem egy kövér átlagost kapott volna a popsijára [magánvélemény, ne lincseljen meg senki érte]
http://mlzphoto.hu/
-
Drótszamár
őstag
Ez nekem is fáj. Ezeket a billentyűket soxor használom, és szar dolog átszokni az új elrendezésre. A mostani billemen az F12 mellett nem a Print screen van, hanem a kikapcsoló gomb. Mondanom sem kell, hogy a második véletlen kikapcsolás után kiszedtem a gombot a francba.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Florida
tag
Miért kellett megbolygatni a nyilak fölötti insert delete home end pgup pgdn hatost?
-
LordX
veterán
Ami nem tetszett:
Két darab egérgombbal akarják kiszúrni a szemünk?!? -
ciao
senior tag
a natural keyboard-nak is volt magyar változata!
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Sanya
nagyúr
szép, és tetszik. az m$ nagyon jó hardverekben(vagyis jól választják meg a beszállítókat)
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Digital
addikt
válasz BobChemistry #2 üzenetére
Ha olyan jó minőségre törekednek figyelhetnének a részletekre is!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
Azért itt Bővebben: link nem sikerült valami fényesen a gombok feliratozása
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
Új hozzászólás Aktív témák
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...