- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Sok mindenben lehet hogy igazad van, de:
1. ''. Ha valaki csak játszani akar az vegyen inkább konzolt mint számítógépet.'' Ez egy ''kicsit'' rossz felfogás szvsz, egyrészt a kedvenc stratégiáim nincsenek konzolra fejlesztve, másrészt ugyebár az FPS-ek bill+egér irányítását nem pótolja semmilyen gamepad, harmadrészt könnyebben tudok az ismeretségi körből szoftvereket szerezni, negyedrészt azért néha használom mondjuk az Office-t.
2. ''Nem tudom mi a baj a driverekkel? Az Detonator 23.11 óta jól mennek vele XP alatt.'' Nem feltétlenül a VGA-driverekre gondoltam, ha olvasod a többi topicot, akkor szép számmal találsz ilyen jellegű problémát.
3. ''Próbálj meg 512MBnál nagyobb ramot használni WinME alatt.'' Eszemben sincs, jelenleg is ''csak'' 256 MB van a gépben (a közeljövőben valszeg bővítem fél gigára), ugyanis semmi sem indokolja...
4. ''Egy két játék kivételével minden működik XP alatt , beleértve a DOSos progikat is. DOS emulációról nem hallottál még? DOS4GW is műxik XP alatt.'' Az MS szerint a DOS-os progik 100%-a műkszik Win95 alatt (anno ugye így reklámozták). Hát azért én találkoztam egy-két DOS-os progival, ami semmilyen trükkel sem ment Win95 alatt (gondolom te is). XP alatt a Microsoft szerint a Win9x-es (!) progik 90%-a (!!!) műkszik... És akkor még hol vannak a DOS-os progik... Egyik ismerősöm próbaként föltette az XP-t, kipróbált 10 játékot (zömében 2-3 éves progik voltak), és mindössze 6 működött...
5. ''Intel chipset + Intel proci combo: ST6 tulajok tudnának mesélni hogy mit képes művel win9X/ME alatt...'' ??? Na és mondjuk ha kicserélte volna egy TUSL2-re? Azzal valszeg működött volna, legalábbis ilyen gondot még sosem hallottam az Asus lappal kapcsolatban... Most ha az Abit elcsesz egy lapot, az miért is a Win9x (azaz az MS) hibája???
Aktív témák
ph Három generáció, négy kártya, egy cikk, egyetlen kérdés: Mi mire elég..? GeForce 2Ti-3-4Ti-4MX meccs, rengeteg menetben.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest