Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz Zeratul #52 üzenetére

Sok mindenben lehet hogy igazad van, de:
    1. ''. Ha valaki csak játszani akar az vegyen inkább konzolt mint számítógépet.'' Ez egy ''kicsit'' rossz felfogás szvsz, egyrészt a kedvenc stratégiáim nincsenek konzolra fejlesztve, másrészt ugyebár az FPS-ek bill+egér irányítását nem pótolja semmilyen gamepad, harmadrészt könnyebben tudok az ismeretségi körből szoftvereket szerezni, negyedrészt azért néha használom mondjuk az Office-t.
    2. ''Nem tudom mi a baj a driverekkel? Az Detonator 23.11 óta jól mennek vele XP alatt.'' Nem feltétlenül a VGA-driverekre gondoltam, ha olvasod a többi topicot, akkor szép számmal találsz ilyen jellegű problémát.
    3. ''Próbálj meg 512MBnál nagyobb ramot használni WinME alatt.'' Eszemben sincs, jelenleg is ''csak'' 256 MB van a gépben (a közeljövőben valszeg bővítem fél gigára), ugyanis semmi sem indokolja...
    4. ''Egy két játék kivételével minden működik XP alatt , beleértve a DOSos progikat is. DOS emulációról nem hallottál még? DOS4GW is műxik XP alatt.'' Az MS szerint a DOS-os progik 100%-a műkszik Win95 alatt (anno ugye így reklámozták). Hát azért én találkoztam egy-két DOS-os progival, ami semmilyen trükkel sem ment Win95 alatt (gondolom te is). XP alatt a Microsoft szerint a Win9x-es (!) progik 90%-a (!!!) műkszik... És akkor még hol vannak a DOS-os progik... Egyik ismerősöm próbaként föltette az XP-t, kipróbált 10 játékot (zömében 2-3 éves progik voltak), és mindössze 6 működött...
    5. ''Intel chipset + Intel proci combo: ST6 tulajok tudnának mesélni hogy mit képes művel win9X/ME alatt...'' ??? Na és mondjuk ha kicserélte volna egy TUSL2-re? Azzal valszeg működött volna, legalábbis ilyen gondot még sosem hallottam az Asus lappal kapcsolatban... Most ha az Abit elcsesz egy lapot, az miért is a Win9x (azaz az MS) hibája???

Aktív témák