Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Hello!
UP -
Atlantis
veterán
Valaki reagáljon már! Nem mai téma, de ez fontos lenne...
-
tocsa
senior tag
Ehe.
Dupla golyos csapagyu venti?
A proci mellett levo ventirol kivulrol keszult kepen tisztan kiveheto a ''Sleeve'' feirat. A golyos csapagy az ''ball bearing''. Sajnos ez baratok kozott sem golyos (nemhogy dupla golyos). Ennyi penzert... -
Vidra
csendes tag
Frankó! De lehet olyan előlapokat szerzni DVD-re, CD-íróra, mobilrack-re, amelyek színben és anyagban passzolnak ezekhez a házakhoz???
-
atus
senior tag
Kivehető alaplaptálca a 10000Ft-ért táppal kapható Acorp házakban is van sok éve.
-
FFeri
csendes tag
Nem ártana optimalizálni a képeket. Megőszültem, mire lejött a cikk első oldala. Többszáz kB. kép egyetlen oldalon??? Modemesek is vannak még a világon, nem csak ADSL...
Amúgy a cikk érdekes volt! -
AND1
őstag
Basszus....csak ma vettém észre ezt a cikket! :DD
-
HWS
csendes tag
Még akár meg is vehetném, ha akarnám, de nem akarnám többért megvenni, mint az alaplapot, vagy a processzort. Persze ha utánam dobnák akkor szeretném. Az alaplaptálca az dupla rulla! Azt irigylem egyedül, de nem ér ennyit. Egyébként meg kb 2 évente szerelek új alaplapot a gépembe, így a ''hagyományos'' házak sem okoznak kellemetlenséget. Nekem DTK házam van, régebbi típus. Abban is van egy két jó ötlet. Pl nem kell csavarozni sem a cd-ket, sem a floppyt, csupán egy stabil műanyag lapkát kell előre-hátra húzni ha cserélni kell. És gombos csavar van az oldallemezen is, a függöleges merevítőröl nem is beszélve, amelyhez műanyag távtartókat adtak, amik a slotokban elhelyezett kártyákat tartják stabilan a belső oldalon! És ez három évvel ezelőtt volt 10 rugóért! Persze azóta nem sokat fejlődtek a DTK házak...
-
Cső Qla!
Jó ház, jó cikk. :DD
Rossz ár. >:( -
chili
csendes tag
Sztem ~50 ezerért cigány,hogy nincs fülhallgató kivezetés előre...
-
mzperx
aktív tag
...Hmmm.... maradok a Chieftecnél, bár igaz, hogy ez egy elég míves darab... de sajna annyira nem az én világom... miben jobb egy aluház?
-
simbazz
aktív tag
Naja, jó cikk :))
-
gesuz
senior tag
Oszt mivan jó öreg EMC barátunkkal ő kibe járkálhat a házunkban?
Amúgy ház meg táp 60eFt oszt ezt meguszhatjuk 5-ből is na de sok a milliomos -
Tchoepi
tag
válasz
GeorgeTerror #7 üzenetére
pittyegő? milyen pittyegő?
-
GeorgeTerror
senior tag
Szép szép...
De engem az zavar az alu házakban, hogy nem tudom akárhová rakni a pittyegőt :)
Az alaplapi tálca miatt nekem is folyik a nyálam, ez mekkora okosság, szabadalmaztatni kellett volna :) -
Tchoepi
tag
Bocsi láma vagyok... Természetesen EG365AX-VE -t akartam volna írni. :)
-
Tchoepi
tag
Lehet, hogy én gondolkodom rosszul, de szerintem aki ilyen házat vesz az - hacsak nem arról van szó, hogy sznob és nem tud már mivel flancolni - a tápegységből is a legjobbat akarja majd. A legjobb tápegységek pedig legtöbbször szintén magukban kerülnek eladásra (nem házzal együtt) és lehet, hogy a vevőnek már van is a birtokában mondjuk egy Enermax. Ebből a szempontból nézve szerintem kimondottan okos húzás táp nélkül árulni a házat, arról nem is beszélve, hogy így olcsóbb is.
TT Xaser2 A6000A Plus & Enermax EG365P-VE rulez :)) -
fLeSs
nagyúr
a TT Xaser II 6000A Plus-om még mindig a király!!! :)) . de a többiben :DDD
-
Pacák
senior tag
Valamit elfelejtettem.. Nekem adhatnátok belőle az alaplaptartó tepsit, ha nem muszály visszaadni... isteni mod-alany lenne.. :DDD
-
Pacák
senior tag
Izé... Annyit csorgattam a nyálam, hogy megint kezd kibújni belőlem a gépészösztön. :DDD Az ilyen bemutatóknak nem olyan hatása van rám, hogy rögtön elkezdem összegyűjteni a cuccosra a zsét. Inkább olyasmi történik, hogy elkezdem törni a fejemet, hogyan lehetne valami hasonló nívós dolgot barkácsolni... :DDD
-
Phantom Lord
aktív tag
Egyre jobb cuccokat teszteltek.
Aktív témák
Hirdetés
ph Lian Li, Chieftec, Cooler Master.. A harmadik nagyágyú is megjárta szerkesztőségünket, mély nyomot hagyva rajta.
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest