- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Aktív témák
-
_George
senior tag
''Az MSI MEGA mini-PC egy igen jópofa kis herkentyű''
nekem is u. ez a véleményem...
szvsz pofás kis jószág...
tetszik, de nekem már van külön házimozi (rádióval...), és számító gép :)Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...
-
[L]http://dict.sztaki.hu/dict_search.php?L=ENG%3AHUN%3AEngHunDict&O=HUN&flash=&E=1&sid=acbb7a2be4c4031ab5ed71c2c265ed92&in_form=1&W=barebone&M=2&P=0&C=1&A=0&T=1&F=0[/L],
csak hogy újfent rávilágítsak a RI/OS ''érdekes'' viselkedésére a hosszú linkek kapcsán. :(
Angolul kicsit értőknek:
[L]http://szotar.sztaki.hu/webster/webster.php?D=1&T=1&S=0&O=1&P=1&L=1&result_target=_self&&S=1&&W=bare%20bones[/L], ez némiképp jobban visszaadja a ''bare bones'' rendszerek lényegét.A tej élet, erő, egészség.
-
Flashcash
Közösségépítő
Az ár nem is olyan vészes.
Vinyót jót választottál, mert a WD-k nem nagyon melegszenek, ez ilyen pici vinyóhűtés nélküli házban fontos.
Az MSI DVD olvasóval menni fog az MP3 lejátszás a PC mód bekapcsolása nélkül.
VGA ügyben nem tudok segíteni, de biztosan lesz valaki akinek van Gef4 MX kártyája.
Ha megvetted azért írj egy pár sort a cuccról, hogy mennyire vált be. :) -
kalcika
tag
Ehh... Szóval, ez a gép azért jó, mert pl. egy kis lakásban, kolesz szobában vagy akárhol helyettesíti a hifit is. Szerintem.
Ismerem az ASUS barebone-okat :) Kicsik. Nem ennyire, de azért kicsik. Szerintem amúgy kényelmesen szerelni nagytoronynál kisebb gépben NEM lehet.Challenge my brute: http://mo-kei.mybrute.com/
-
karib
addikt
Keveritek a miniPC-t és a barebone-t. A barebone annyit tesz, hogy egy fél konfigot kapsz, procit, RAM-ot, HDD-t stb. te adod hozzá. Lehet miniPC, de lehet akár szerver is, ha úgy vesszük... A félreértés onnan eredhet, hogy a legtöbb miniPC barebone kiszerelésben érkezik, nem kapni külön miniPC házat, alaplapot, tápot stb.
Department of Redundancy Department
-
purci
tag
Kértem árajánlatot az egyik nagykerből egy összerakott MEGA-PC-re:
- MEGA PC
- Celeron 1,7 BOX (hűtővel együtt - szerintem a hűtőt meg lehet spórolni, így -2000 HUF)
- DVD MSI 16x/48x
- Twinmos RAM 256DDR/333MHz
- HDD WD 40GB/7200
- VGA G4 440/TV-OUT 8X
Ez osszesen 114ezer HUF.
Szerintetek lehet használni a PC részet csupán TV-OUT-on keresztül, azaz monitor nélkül? A nappaliba szeretném betenni, hogy a család tudjon divx-eket nézni, ill. néha-néha játszani. Nem parázna a gép, ha bootoláskor nem talál monitort?Sok jó ember kis helyen is sok jó ember.
-
engusz
veterán
Nagyon tetszik ez a kis cucc.
Akkor fieztnék érte 80 ropit, ha lenne benne CPU (Akár Celeron.), memória és winyó. :) VGA-ból szvsz meg bele lehet rakni egy Radeon 9700 All-In-Wonder-t is, mert külföldi oldalon már láttam. Ezzel a kártyával már űtős lenne a kicsike. Viszont az nekem sem tetszik, hogy nem mehet együtt a hifi és a PC rész.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Den
veterán
de itt csontváz, egy gép váza, amire felpakolod a többi részt a te izlásed szerint. Amúgy a barebone eredetileg nem a fogyasztóknak lett kitalálva, hanem kisebb gyártóknak akik megveszik az oem-től a barebone rendszert és a helyi igények szerint kész gépet csinálnak belőle. Pl notiknál a gericom, portocom... gépek ilyen bareboneként érkeznek taiwanból aztán a gericom/portocom csinál belőlük full gépet.
www.simson4t.hu
-
Den
veterán
de én pc használat közben rádiózok ha egyet értesz ha nem :P Ha meg nem a pc előtt ülök minek halgassam a pc-be integrált ''hifit'', akkor hallgatom a normál hifit.
Ha még nem láttál normál méretű barebonet (ami csontvázat jelent egyébbként) akkor nézd meg az asus bareboneokat.www.simson4t.hu
-
Den
veterán
A pcworldben azt olvastam hogy a hifi rész nem megy ha a pc be van kapcsolva. Ha tényleg így van akkor az egész nem ér semmit
www.simson4t.hu
-
kalcika
tag
Ja, de a barebone lényege pont a kis helyen való tárolás, amit persze csak a zsúfoltsággal lehet elérni, nem igaz?
Ha valaki bővítgetni akar, a lehetőség adott, kicsit nehézkes. De aki hetente átépíti a gépét az NE vegyen ilyet. :DDDChallenge my brute: http://mo-kei.mybrute.com/
-
kalcika
tag
Na, hali!
Szóval, lehet kapni már olyan változatot, amiben MSI Combo drive van eredetiben.
A MEGA PC fanatikusoknak lehet venni TV-Out kártyát, TV Tuner kártyát, de Speakert és állványt is -> minden speciálisan a MEGA PC-hez tervezve.
Érdekes módon mi is LG Combo drive-val szereltük és nem, ismétlem NEM akadt el a tálca.
Egyébként gratulálok a cikkhez!Challenge my brute: http://mo-kei.mybrute.com/
-
Ra3
őstag
nekem is tetszik a cuccos, de az ára bizony elrettentő. otthonra a számitógép mellé nekem egyenlőre elég az asztali DVD, amin mp3-at hallgatok, DVD-t, Vcd-t nézek, jpeget is megeszi, játékra meg ott a gép. gondolom erőlködő meg kell a kis MSI-re is.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
vernyul
tag
Én csak ott értetlenkedek egy picit miért nem MSI cd-rom-ot tettetek bele pl egy dragonwriter-t itt is volt rola tesz és elég szépen szerepelt. Amúgy a cikk jó grat hozzá.
What kind of Csatahajo?
-
BobMaster
senior tag
Vagy én vagyok vak, vagy tényleg nem volt S-Video kimenet? Azért ez elég súlyos baki, ha valaki DVD/DIvX nézésére is akarja használni csodadizájnos multimédia barebone-ját. :D
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
dabadab
titán
Nahat, ez eleg jopofa HTPC-alapnak nez ki - egyebkent egy kicsit furcsa volt, hogy Quake FPS-t neztetek rajta, ahelyett, hogy olyan kerdesekre kerestetek volna valaszt, hogy mennyire hangos, RDS-es-e a radio, a taviranyito/LCD/egyebek hozzaferhetok-e programbol is, meg ilyenek...
Amugy jol lattam, hogy nincs rajta TV-out?.... :-oDRM is theft
-
Skica
őstag
MSI MEGA 651 nettó: 85900.- Tartalom:P4 Socket478, Pentium 4 1,3-2+GHz/SiS651 chipset, 400/533MHz FSB, 2 DDR DIMM max. 2GB PC1600/2100/2700 SDRAM/1db AGP 4X, 1PCI, 2 UDMA33/66/100/133 Bus Master IDE, 6USB 2.0 !!!, 1P/1S, PS/2 bill/egér/Integrált VGA, modem, ALC 650 6ch audio SPDIF kimenettel, 2db IEE1394, LAN10/100 MP3, Audio CD, AM/FM rádió hallgatására alkalmas Power Off állásban, ekkor teljesen zajmentes a gép.
.: No Comment Grp:.
-
Iginotus
addikt
Az ár engem is érdekelne! nagyon ha tudja valki oldja már fel bennem ezt a feszültséget, hogy meg tudom e venni; nem tudom megvenni....
:DDPlug and Pray... :)
-
Spensers
aktív tag
Hali
A cikk nekem is nagyon teccett sok JÓ kép!
Nekem a gép is bejön de vajh mennyi az ára? -
anulu
félisten
Kis valami :DDD A cikk tetszik, a gép kevésbé... Azt elismerem, hogy pl TV álványban jól néz ki, és még át is lehet minden különösebb erőlködés nélkül róla lőni a DivX filmeket, de enyhe túlzás (vagy lekicsinylés?) ezt PC-nek nevezni. Nálam a PC-nél sarkalatos pont a bővíthetőség. Itt pedig az szinte egyenlő a nullával. Nem érte volna meg egy kicsit mélyebb házikót összerakni, hogy egy Gef3/4 beleférjen? Úgy már akár tényleg szinte bármire használható lenne. Fanyalgásomról ennyit...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
eddie303
őstag
Nagyon nagyon ügyes impresszív kis masina! :P :C:C:C:C:C:C:C:C
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
Sav
tag
Cuki, jópofa. Gondolom ára is van. :)
ASUS-P5KC; Q-6600; INNO3D 8600GT; 2GB Kingmax 800Mhz
-
Keitaro
addikt
Wow, aranyos kis kütyü ^_^
Mennyire hangos működés közben?
Egyébként grat a cikkhez itt jól jön a sok kép :)
Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B560M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X ZALMAN S3 TG 600W
- BESZÁÍTÁS! HP OMEN 45L GT22-1004NG számítógép - Intel i9 13900K 32GB RAM 2TB SSD RTX4080 16GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest