- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
imajor2
csendes tag
Multipass hianyat valoban lehet orvosolni PS-en beluli blendelessel de az atlatszo feluletekkel mar mas a helyzet. Ott maximum azt lehetne csinalni hogy kirenderelni mindent ami nem atlatszo, atmasolni egy masik texturaba, es az atlatszo feluletekhez hozzablendel-ni PS-ben az eddigi render eredmenyet, de ez egyreszt nagy hekk ami alapos lassulassal is jarna, masreszt pedig nem mukodik akkor ha tobb atlatszo felulet fed egymast (oke mukodne, de nem adna korrekt eredmenyt). Ugyanez a helyzet pl particle effekteknel is ahol alltalaban addolast szoktak hasznalni. Marpedig ezt a ket dolgot egy magara valamit is ado jatek engine-nek mindenkepp tamogatnia kell. Ugyhogy a legjobb megoldas az lett volna ha megcsinaltak volna az ATi-ek is a HDR blend/filter-t. Igy most az a helyzet hogy igazi HDR effektet NV40-re pofon egyszeru lesz irni, ATi-ra pedig valoszinuleg a fejlesztok nagyresze ugy dont hogy kihagyja a dolgot. Lattam enis a HL2 videot amiben a teton beszurodo feny szep glowokat csinal, kivancsi vagyok hogy kerultek meg a problemat de valoszinu hogy nem alltalanos megoldasrol van szo. Mindent osszevetve azt kell hogy mondjam hogy annak ellenere hogy eddig nagy ATi fan voltam (jelenleg is ilyen kartyam van) most egy nagyot csalodtam egyreszt a SM3.0 hiany miatt, de legfokeppen a HDR blend/filter hiany miatt. Ez utobbit azert tartom nagyon fontosabbnak mert ez az a dolog ami velemenyem szerint jelenleg legjobban kihasznalhato lenne, mar en szemelyesen is szenvedtem ennek a hianya miatt. Ha most kellene uj kartyat vennem en mindenkepp NV40-et vennek (bar en nem csak jatekra hasznalom).
Aktív témák
ph Cikkünkből kiderül, milyen újdonságok kerültek az ATI új generációs chipjébe és hogy állja-e a sarat a GeForce 6800-zal szemben.
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest