Új hozzászólás Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Egyébként a táp mekkora a házban? Jó, ha megvan 400 wattos. Az a Chieftec Dragon nem egy olcsó házikó. Én émég mindg ugyanazt a fekvő ATX-es házat használom, amit még 1998-ban vettem. Azóta a 235W-os tápot kicseréltem 400-asra. Van benne 3 5,25''-os hely, és 2 3,5''-os, plusz egy a kisfloppynak. Ebben a házban bőven elférek. Igaz, rendesen tele van, de ez nem számít neki, megy a gép mint a távirat.
Kíváncsi leszek, milyen ''élményekkel''
tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 13 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.