- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Aktív témák
-
Pupák
tag
asus a király
-
tildy
nagyúr
Végre valaki , aki nem felejtette le a play gombot:)
-
nap
addikt
A CD iro ok, de a dvd?
+rw -rw ram?
Szerintem mar a kovetkezo generaciot kellene hajigalni a piac fele, felteve, ha abba nem hagyjak beleugatni a media-monopoliumokat. -
Notes
senior tag
Attól mert lement az ára még nem kifutott egy technológia. Az aztali DVD lejátszók ára is lement a tizedére, mégsem nevezném kifutott, elavult dolognak.
-
Notes
senior tag
Öhhh....azért a cikk elejével kicsit vitatkoznék. A CD írók alkonya?? Szerintem inkább most élik fénykorukat. Egy terméknek nem akkor van alkonya amikor a hard-core-hardveresek (HCH :D) kezdenek az új technológiák felé fordulni, hanem amikor a nagyközönség is kezdi mellőzni azt. Namármost a CD írókat az átlag userek most kezdik igazán venni, mert most már 'kellően' olcsók. Az igazi (gazdasági értelemben vett) DVD író korszak még nem kezdődött el.
-
shtml
őstag
3-4 év múlva hallgasd meg egy gyengébb minőségő CD-játszón - lehet, hogy néhol már hibázni fog. Sajnos nagyon sok gyenge minőségű CD-R van/volt forgalomban, ezek valamivel tovább maradnak olvashatóak, ha lassabban írják meg őket. Én 4-szeresen szoktam audió CD-t írni, ha nagyon sietek, akkor 8-szorosan.
De vannak, akik még ma is szeretnek 1-2-szeresen audiót írni, azoknak szempont lehet. -
shtml
őstag
Lehet, hogy kevés idő állt rendelkezésre a tesztelésre, de én hiányolok pár dolgot. Jó lenne pl. tudni, milyen minőségő az audiólemezek olvasása, lehet-e 1-2-4-szeres sebességgel audio CD-t írni vele (sok gyors íróval 8x a minimum), vagy hogy milyen sub-channelek írása-olvasása megy vagy nem megy. Ez utóbbi lényeges akkor, ha kizárólag LEGÁLISAN megvásárolt játék- vagy egyéb CD-imről szeretnék szigorúan saját célra biztonsági másolatot készíteni. :D
(Rossz az, aki rosszra gondol. :D) -
twollah
nagyúr
Végre kezdenek MLaca cikkei cikk formát ölteni.
Jópofa dolog, hogy az író előlapja cserélhető.
Egyes CDolvasóknál úgy lehet előbányászni az 52xes olvasás a CDolvasóból, hogy hosszan meg kell nyomni a CD behelyezése után a Play gombot.
Talán ez a cheat ennél az írónál is működik.
Amúgy furcsálom, hogy akár 52xesen is megírja, viszont olvasni csak 40xesen olvassa azokat.
Lehet, hogy én vagyok félretájékoztatva, de az CDírás nem terheli meg jobban a CDt mint az olvasás? -
engusz
veterán
Tetszik ez az ''előlaposdi''...
Nekem Asus íróm van és ez azért fontos, mert AOpen belső van benne. Igaz csak 16x-os, de tökéletesen működik. Még soha nem volt vele gondom.
Hajrá AOpen! :)
Aktív témák
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest