- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
ATI
senior tag
GG Laca! Tetszenek a bemutatóid. Végre egy fps-őrült, aki TFT-t használ. Remélem előben is megcsodálhatom a moncsid egy hét múlva :) 120-as fovval játszottam, de sztem még ezt is elmosta. Ki kéne újra próbálnom, de sztem nem változna a véleményem...
-
óóó Zsanett!
tag
Acer AL 732 - ez a tuti.
-
rnyk
tag
Tényleg jónak tűnik. Menyibe kerül? Nme láttam a cikkban az S-17-nél ott van.
Nem minha az a veszély fenyegetne, hogy ilyet kellene vennem :F -
shtml
őstag
Idezet simonze irasabol:
''Shtml! Szerintem tedd az asztalra, és ülj elé. Akkor majd nem kell alulról nézned! ''
En csak az o stilusaban valaszoltam neki. Miert nem ot figyelmezteted eloszor, hogy ne legyen olyan baratsagtalan. Tudod, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten... -
shtml
őstag
Miert nem mukodik a nyomtatobarat verzio? A link pusztan ennyi: http://prohardver.hu/# es nem mukodik.
Mlaca:
Igazan jo lenne, ha reszletesebben szolnal arrol, hogyan valtoznak a szinek (erosseg, telitettseg), ha kulonbozo szogbol nezi az ember a monitort, kulonosen fuggolegesen. Tapasztalataim szerint ha picit is alulrol nezem, akkor minden TFT kepe besotetedik, felulrol pedig kivilagosodik. Ez nagyon idegesito tud lenni.
Idezet az ismertetesbol: ''...valamint jobb színmeghatározást nyújt.''
Mit jelent az a szinmeghatarozas?
Az az erzesem, hogy ezt a prospektusbol forditottad szo szerint, amelyben vsz. color definition all. Ez magyarul inkabb szinvisszaadas vagy szinhuseg lenne, a szinmeghatarozas szo valami mast jelent, de nem is ebben a kontextusban. -
beeboy
addikt
szvsz baromi ronda... :(
-
SomY
csendes tag
Hát azt az üvegelőtétet én sem értem, főleg, hogy a cikk elején az volt írva, hogy matt és tükröződés mentes, aztán a cikk végén az értékelésnél, hogy néha tükröződött.
Jójó, tudom, hogy az első az a gyártó speckója, a második meg észrevétel, nem is ezzel van a bajom:)
Csak hogy minek az oda..
Amúgy pont ezzel a matt felülettel kapcsolatban van egy kis kritikai észrevételem:
alig látni a cikk elején a különbséget a két monitor között, mert matt fekete káva és belül pedig a matt fekete display... háát.. kellett meresztgetnem a szemem. Legközelebb majd bekapcsolt monitoroknál szemléltessétek, ha ilyen van, hogy ne 10 centiről kelljen a monitorom néznem.:)
Parci: peace, nem támadólag írtam:P -
iguana
őstag
miértt van előtte egy üveglap? mi a szerepe? hogy tükrözödjön? ;]
-
BobMaster
senior tag
Hmm, nekem nem tűnt túl hatásosnak a tükröződésmentes bevonat :C
-
twollah
nagyúr
A monitor szép, bár a kezelőgombok továbbra is kegyetlenül minimalisták.
Khm..
Mi lenne ha valami a köznép számára elérhető árkategóriájú készülékek is szerepelnének a tesztben. -
eddie303
őstag
Jó nektek :) Nálunk nem is hallottunk errõl a monitormárkáról, s lám, a NEC-kel vetekszik, sõt, sztem le is hagyja...
-
MLaca
őstag
Én is egy Neovo előtt töltöm napjaimat :) K-19 über alles!
-
GigabyteFan
aktív tag
nem rosszak az AG neovok. én egy F17 es elott dolgozok és szerintem tök jó... :DD
Aktív témák
Hirdetés
ph Az AG Neovo TFT monitorai jöttek, láttak, győztek, ám saját K-19-esüket egyelőre a drágább monitoraik sem tudták térdre kényszeríteni...
- LG 27ML600S-W Monitor!27"/IPS/Full HD/75hz/Freesync/Fehér színben
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ASUS ProArt PA278CV Tervezői Monitor!27"/QHD/IPS/75hz/Type-C/Freesync-G-syc/100% sRGB és Rec. 709
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest