- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Csufi szegény.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Bezony. Azért a 2000-es években eléggé patinas márka volt, csak mára megkopott a hírnév.
A Dragon és Matrix széria (fúú, ezutóbbiból egy lila, nyami) még most is tetszetős, ha az ember el tud tekinteni a modern - és értelmes - felszereltség hiányától (kábelmenedzsment, porszűrő betétek, többkamrás felépítés, vízhűtésre optimalizáltság, USB 3.0 / Type-C).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igen, az a része nem túl bizalomgerjesztő.
Az indíttatás értem a Chieftronic mögött (na nem kell hozzá PhD..), csak ez szerintem hosszabb távon - a múltjukat ismerve - kontraproduktív lehet a vállalat számára.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-=MrLF=-
senior tag
Nem értékelitek pedig van RGB ventilátor és RGB LED szalag vezérlő is benne, külön távirányítóval.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
-=MrLF=-
senior tag
második súly az a becsomagolt állapotot adja meg (Weight (without/with package) 7.92kg / 9.22kg)
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
jim bcs
nagyúr
válasz hegegabi80 #8 üzenetére
Nagyon vékonynak se mondanám pedig az alaplapi tálcát, valamit nagyon elszúrtak az anyaghasználatkor. A mérete nem vészes, az ilyen irányú konstrukció kb. mind ekkora.
Egy biztos, a Thermaltake Core V1-nek nem sikerült konkurenciát csinálni, ha jól sejtem még árban se mert ez tuti drágább lesz.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
hegegabi80
addikt
Azért a gyártónak lehetett volna annyi esze, hogy nem ad ki ilyen képet. Vagy lehet mindegyik ilyen lesz, ezért nem tudtak tisztességes képet az alaplapi tálcáról készíteni.
Pedig valóban nem lenne annyira rossz elgondolás, bár a méretei elég nagyok. Ha a korábbi kocka házukat nézzük akkor simán 15K vagy felette lesz, mivel üveg lapokkal rendelkezik. Te jó ég lehet azért van meghajolva? -
jim bcs
nagyúr
Nem lenne annyira rossz, célterület is megvan, DE! az anyaghasználattal lesznek gondok, ezen képen pl. már megvan hajolva az alaplapi tálca ami nem túl bizalom gerjesztő. Kicsit BitFenixesre sikerült amivel nem lenne gond, viszont akárhogy nézegetem az anyaghasználat minden perccel rosszabbnak tűnik, kár érte.
(#2) Neovenator
Sajnos én is ezt szúrtam ki egyből, utána meg az olcsó műanyagot, tényleg kár érte mert az elgondolás és a vonal jó lenne.[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Geller72
veterán
A gyártói honlapon 2 fajta súllyal van feltüntetve. És nem 5 deka az eltérés. 2 év a gar. A C1-ből kiindulva nem kérhet(né)nek érte sokat.
-
Noukoum
veterán
De hát van rgb... Árcédula nélkül kár elítélni, lehet ingyen adják
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
jocee777
tag
A Chieftronic M1 olyan ficsörrel rendelkezik amely kevés házikónak adatott meg! Három oldalról nézhetjük végig hogyan sülnek ropogósra az alkatrészeink a gyatra szellőzés miatt!
Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
XuChi
addikt
Elképesztően igénytelen és ócska már a promo képek alapján is.
-
Neovenator
senior tag
Mindenesetre ígéretes jelnek veszem, hogy már a promó képeken is görbe az alaplap-tálca és össze-vissza állnak a porszűrők...tényleg reszkessen szegény Codegen, itt a konkurencia...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
Dr. Akula
félisten
Újabb konkurrenciát kapott a Codegen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest