Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz NightGT #57 üzenetére

Tervváltás: a 7350k-s konfig egy MASTERCASE H100 ARGB - ez csak ITX és nagyon kompakt - kukcóba ment, a Chieftech-be meg ez került:
    Asrock AB350 Fatal!ty Gaming ITX/ac+R3 3300X+Wraith Prism hűtő+2*16 GB G.Skill Aegis 3200CL16+Sapphire Nitro+ RX 480 8 GB+Corssair VS450 white.
    Észrevételek: 14k-ért ugye nincs venti a házban, ehhez képest idle elvan a CPU és A GPU is 50-52 fok között, terheléssel (játék) viszont már 75 fok magassága. :D
    A ház valóban nem nyeklik-nyaklik, még az elejét buktatva sem, nagyon könnyen és jól szerelhető, a fenti táp esetén nem kelett eltávolítani a HDD tartót.
    Az ODD tartója jól van elhelyezve, a maximálisan betehető leghosszabb VGA esetén sincs útban (van pár ház, ahol sajna igen).
    Anyaghasználat szerintem példás, ár/érték feletti, megmunkálás is rendben.
    További tervek:
    Kap előre egy 140-es, hátulra egy 120-as ventit, ez biztos.
    Gondolkoztam a tetőre is rakni egy 140-es ventit, de előbb kíváncsi vagyok a 2 venti beszerelése után mennyit javulnak a hőfokok a meglévő Wraith Prism cpu hűtővel.
    Aztán lecserélem szerintem a már meglévő Silentium Grandis 3 EVO ARGB-re. :U

Jelen helyzetben házventik nélkül az RX 480 nem megy le passzív módba, 17%-os fordulattal hajtja a ventijeit (a gyári ventiprofil van alkalmazva), venti beszerelés után ennek is változni kell. :))

RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing

Új hozzászólás Aktív témák