- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Tervváltás: a 7350k-s konfig egy MASTERCASE H100 ARGB - ez csak ITX és nagyon kompakt - kukcóba ment, a Chieftech-be meg ez került:
Asrock AB350 Fatal!ty Gaming ITX/ac+R3 3300X+Wraith Prism hűtő+2*16 GB G.Skill Aegis 3200CL16+Sapphire Nitro+ RX 480 8 GB+Corssair VS450 white.
Észrevételek: 14k-ért ugye nincs venti a házban, ehhez képest idle elvan a CPU és A GPU is 50-52 fok között, terheléssel (játék) viszont már 75 fok magassága.
A ház valóban nem nyeklik-nyaklik, még az elejét buktatva sem, nagyon könnyen és jól szerelhető, a fenti táp esetén nem kelett eltávolítani a HDD tartót.
Az ODD tartója jól van elhelyezve, a maximálisan betehető leghosszabb VGA esetén sincs útban (van pár ház, ahol sajna igen).
Anyaghasználat szerintem példás, ár/érték feletti, megmunkálás is rendben.
További tervek:
Kap előre egy 140-es, hátulra egy 120-as ventit, ez biztos.
Gondolkoztam a tetőre is rakni egy 140-es ventit, de előbb kíváncsi vagyok a 2 venti beszerelése után mennyit javulnak a hőfokok a meglévő Wraith Prism cpu hűtővel.
Aztán lecserélem szerintem a már meglévő Silentium Grandis 3 EVO ARGB-re.Jelen helyzetben házventik nélkül az RX 480 nem megy le passzív módba, 17%-os fordulattal hajtja a ventijeit (a gyári ventiprofil van alkalmazva), venti beszerelés után ennek is változni kell.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest