- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
A többiek számára kiemelnék egy-két információt ebből a videóból.
Az engineering sample még minden földi jóval meg volt rakva a 14"-esnél is:
-magnézium ötvözet a ház,
két type-A USB-t látok rajta meg a type-C-ket (nekem jobban tetszik így, mint 1A 3C)
- 90WHr akku
- nincs rajta kameraMíg Linus videójában
- 76WHr akku (mellesleg rohadtul kúúl, ahogy elkapja az akkut amit bedobnak)
- 3:50 -nél meg lehet sasolni a magnézium tálcát, igencsak nekifekszik hogy meggyűrje.
- az alaplap nyákjáról úgy néz ki, egy ram slotja van csak szerencsére dedikált vgaja van.Draxon: amiről beszélsz NCU, az az RDNA1-ben van, ez még mindig Vega (sajnos és állítólag).
Kíváncsi lennék, hogy a videó illetve a cikk információi közül melyik áll közelebb a valósághoz, nyilván a cikk, de azért mégis..
Sz: na, mire mindent összeszedtem, utolsó lettem a rikácsolásommal.Solfilo: szerintem a 35W velejárója a csak 8CU. Korábban arról volt szó, hogy notiban adják a vágatlan CU-kat, asztaliban meg a 8-akat.
[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- ÚJ bontatlan Apple MacBook Air 15" 16/256 M3 Silver ! Magyar ! 1ÉV APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest