Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Olyan, mintha csak átemelnének egy marketing szöveget változtatás nélkül, amihez valaki vállalja a nevét. Ez így fura és érthetetlen
Igen,én is erre gondoltam.Egy szakmai oldalnak ezt nem kéne szerintem.
kb 10-15 éve volt egy hullám, mikor rengeteg hangdoboz/rendszer büszkélkedett P.M.P.O. teljesítménnyel....
Már sokkal régebben is és már akkor is gáz volt ezzel az impulzusüzemben leadott,a másodperc töredékéig tartó maszlaggal jönni.
Ez az adat akár százszorosa is lehet a valódi,effektív teljesítménynek.Én már gyerekkoromban is rájöttem magamtól,hogy ez csak marketing bullshit.Persze akkor még nem használtunk ilyen fogalmakat. -
Aprósólyom
addikt
Ez valahol jogos. Olyan, mintha csak átemelnének egy marketing szöveget változtatás nélkül, amihez valaki vállalja a nevét. Ez így fura és érthetetlen. Bár, én gyanítom, hogy a legtöbb ember már kapizsgálja, hogy mit jelent ez az adat, mert kb 10-15 éve volt egy hullám, mikor rengeteg hangdoboz/rendszer büszkélkedett P.M.P.O. teljesítménnyel....
-
törölt tag
válasz
Rickenstein #14 üzenetére
Egy kis mezei suttyónak kötve hiszem, hogy lenne rá pénze. Árukeresőn nézegettem az ilyen hifiket, 200k körüli áron vannak. Szerintem nem fogják ezeket kapkodni itthon, Közép és Dél-Amerikában viszont nagyon fellendült ezek iránt az érdeklődés.
-
Hieronymus
veterán
"...összesűrített levegőt az akusztikus hangnyomás létrehozásához az erősítőcsatornán keresztül áramoltatja, így a létrehozott magas frekvenciás hangokat és basszust a felhasználók nem csak hallhatják, de érezhetik is."
Bámulatos, hogy fejlődik a tudomány.
Húsz éve ehhez egy jobb erősítő és két izmos hangfal kellet.
Ma már némi sűrített levegőn kívül másra nincs szükség.Nagyon várom már a 2.0-ás változatát, amikor a sztereó hangzást a két irányba kifújt levegővel állítják elő.
-
Rickenstein
senior tag
Megtalálta az LG is azt a közönséget, akikből sok van és akik tuti imádni fogják ezt a terméket. A célcsoport neve: suttyók
-
samu2062
senior tag
3500 watt...
Most tényleg a prohardver is lesüllyed erre a szintre?
Ez szakmai fórum,bakker! 😏 -
dabadab
titán
Annál valószínűleg egy kicsit több. Most ránéztem a már kapható cuccokra, az "1800 wattos" az 170 wattot fogyaszt, szóval ha D osztályú erősítő van benne (és miért lenne más), akkor az bőven 100 watt feletti RMS-re elég (ami már tényleg elég hangos), szóval így saccperkábé olyan 13-mal kell osztani a megadott adatokat
-
Cs1csó
titán
Nincs ezzel gond, EZ célszerszám főleg az az egyrészes mobilizálható cucc. Kimondottan házibuliba tökéletes:
- erős mély
- erős magas
- közép semmi
- világít
- egyben van az egész van valami fogója lehet hurcolászni
- valaki itt írta hogy inkább a két szám egybemixelése BPM szerint a hasznosabb lehet ezt is tudjaEz célszerszám.
-
D.Va
őstag
5 kör pálesz után mindenkinek jó hangja van
Legalábbis azt hiszik
Amúgy nyilván messze állnak ezek a 3000W-tól de a láda design-ja (hang/akkusztika szempontjából) elég jól meg van tervezve ezeknél, általában elég nagyot szólnak, egy házibulihoz bőven elég egy ilyen nagyobb szett, bár a dízsé fícsöröket én is feleslegesnek találom, de már 20 éve is pakoltak ilyen karahokit meg mixelő baromságot a hifikbe... ez van. -
törölt tag
Miért megy ilyen bazári vonalon ez a dizájn? Minden gyártó erre tart. Milliónyi wattok, tükröződő ujjlenyomatgyűjtő fényezés, fapad kijelző, ledfények a hangszórókban... ennyire menő zugdiszkót csinálni a szoba sarkában? Tolják azt a sok keverő, szkeccselő funkciót, na meg a karakoke-t, de ki a fene énekelget bele a zenébe? Már nem menő, inkább gáz. Mondjuk szerintem mindig is gáz volt. Keveseknek van jó hangja hozzá.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Aprósólyom #6 üzenetére
Ha nem villog a sötétben, nem találod meg mit kell leborítani sörrel
.
-
Aprósólyom
addikt
Kinek jön be ez a design? Átböngésztem mostanában a mikro hi-fi felhozatalt, aminek egy jó része ilyen, bocsá' piacos design... én pl. tinédzserként sem mozdultam volna az ilyenre...
-
Cs1csó
titán
Ez a 100-as nem is rossz, kompakt elviszed egy házibuliba és ha nem hívják rád a zsarukat akkor jó is.
-
Cefet
aktív tag
"Az új zászlóshajó egyébként a kisméretű CL98 modell, amely 3500 watt kimeneti teljesítményre képes,..."
No comment... -
TeeJay
félisten
Minden héten járok buliba Budapest nagy szórakozó helyein de még sosem hallottam h bármelyik magyar DJ szkreccselne... Az bakelit fícsör és kutyát nem érdekel ma már... Inkább azt oldják meg hogy a zenéket bpm alapján egymásra tudja keverni úgy ahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Érdekes karaoke funkciót kaptak az XBOOM termékcsalád új tagjai.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest