- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Fitneszbérlet/sherpa is jár ezek mellé? Mert ugye a kép csak akkor lesz igazán jobb, ha üvegben is követjük a szenzorméretet"
Bréking nyúz. A buszok nehezebbek, mint a városi kompaktok. Ki gondolta volna?
"Személyszerint én az APS-c-t is letettem még a D7000-nél, de a gx80 se jön mindíg velem"
Wuss
2 hónapig voltam Indiában, majd' minden nap jött velem a gép - a fotóstáskám egyszer poénból megmértem a reptéren, aszerint 4.5 kg volt
Ezek szerint neked nem olyan fontos a fotózás, hogy ezt a nehézséget (pun intended) bevállald érte. Pedig a m4/3 pehelykönnyű, annál már csak egy csúcskompakttal úszod meg könnyebben."nem ugyanennyi volt ez a váz 2évvel ezelőtt is
?"
A váz önmagában - de most a váz+obi ennyi
Rusher: mint megbeszéltük pm-ben, ez tényleg csak nagyon extrém körülményeknél jön elő, amivel eleve kevesen találkoznak, és azok se szívesen teszik ki nekik a gépet (kivéve a hirtelen beáradó, beömlő víz - ilyen baleset bárhol előfordulhat). Tátrába, Fogarasokra, Hargitára én is tervezek még idén menni, s addig még valószínűleg a Sonyval - de voltam már ott nem-időjárásálló géppel és objektívvel is, és azok is gond nélkül túlélték (csak kicsit jobban kellett rájuk vigyázni, esőben lehetőleg nem elővenni, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest