- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
Nos igen,mikor vettem a gépet én is innkább megnéztem milyen kikapcsolt álapotban...gondoltam max kikapcsolom,aztán mikor volt időm belevetetem magham,pont szürkület volt,lámpát nem akartam kapcsolni még de nem láttam mit gépelek,akkor csináltam egy halvány fehér profilt a betüknek, nyilak kaptak arany szint meg a számok,és pár fukciógomb pirosatma többi minek jelszóval kikapcsolva,ez meg is maradt...este játék hoz is van pár profil,igy sötétben diszkivilágitás nélkül lehet nyomulni.
Hűtés,agyon terhelve 60/65 cpu/gpu ugyhogy elég jól nyomja,na ezt fejlesztették tovább+ventivel,hőcsövek elrendezése,lapátméret növelés,hiszen ez vastagabb ház,ugyhogy szerintem garantált a siker.Azt nem néztem de gondolom ennek is világitanak az usb csatlakozásai,az is egy szuper dolog szürkületkor vagy este is
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- GTA V
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Top érték! ThinkPad T440p - i7-4810MQ I 16GB RAM I 512GB I 14" IPS I HD 4600 I W11 I Foxpost!
- Dell Latitude 5330
- Eladó egy koros, de gyönyörű állapotó MacBook Air
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi