- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
Nos igen,mikor vettem a gépet én is innkább megnéztem milyen kikapcsolt álapotban...gondoltam max kikapcsolom,aztán mikor volt időm belevetetem magham,pont szürkület volt,lámpát nem akartam kapcsolni még de nem láttam mit gépelek,akkor csináltam egy halvány fehér profilt a betüknek, nyilak kaptak arany szint meg a számok,és pár fukciógomb pirosatma többi minek jelszóval kikapcsolva,ez meg is maradt...este játék hoz is van pár profil,igy sötétben diszkivilágitás nélkül lehet nyomulni.
Hűtés,agyon terhelve 60/65 cpu/gpu ugyhogy elég jól nyomja,na ezt fejlesztették tovább+ventivel,hőcsövek elrendezése,lapátméret növelés,hiszen ez vastagabb ház,ugyhogy szerintem garantált a siker.Azt nem néztem de gondolom ennek is világitanak az usb csatlakozásai,az is egy szuper dolog szürkületkor vagy este is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Dolce Gusto
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest