- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoscipőről nem tudom hol írnak, ha jól olvastam, vmi sportolók számára kifejlesztett sportcipőről van szó aminek a talpát 3d nyomtatással lehet méretre igazítani egyénileg vmi szenzor adatai alapján
Mivel úgyis vannak olyan sportágak ahol a sportolónak méretre készített/igazított cipője van ez max a méretre igazítás folyamatához valamilyen addon.
Snowboardnál szintúgy, ha jól vettem ki a versenyeken használt hódeszkára lesz vmi szenzor rászerelve amivel plusz adatok nyerhetők ki (mittomén az x ugratónál mekkora sebességgel repül el a snowboardos vagy pontosan hány fokos fordulatot tesz a levegőben) amit a sportközvetítésnél ki lehet írni
Az usákoknál népszerűek a különböző téli extrémsport versenyek (pl. X Games) ez is felteszem oda készült.Konzumer termékként nem látnám értelmét ezeknek a megoldásoknak, de azon a szűk piacon ahol használják nem értem mi vele a probléma
A snowboardot nem ismerem, a síugrást szoktam nézni ott legalább 3x ellenőrzik az ugró felszerelését h megfelel e az előírásnak, gondolom a snowboardversenyeken is megvan szabva h vki milyen snowboarddal ugorhat, ha úgyis figyelnek erre nem hinném h problémát okoz lecsekkolni h a rajta lévő szenzorok kapnak e áramot (az aksi fel van e töltve v mittudomain) -
Na akkor ezentul a mar a cipot is fel kell majd tolteni este, mert nem fog kibirni egy napot...
-
Tök jó hogy minden okos lesz, de hogyan tudjuk majd feltölteni őket (okoscípő,okosdeszka,okosóra), mert biztos amikor tényleg kelleni fog valamelyik akkor adja be az unalmast.
Vezeték nélküli cuccok továbbra sincsenek toppon.
Lettem nekem egy okosfogkefe,najó egy kis elektromos fogkefe kis extrával, töltőállomás szépen foglalja a helyet. Kellene 10 ilyen okoscucc és ki se látnák a töltők közül.Jó hogy rakjuk mindenbe szenzort de áramot kell adni ezeknek...
-
Gondolom fordított arányban áll lesz az hogy ki milyen okos és mennyi "okos" kütyüvel veszi magát körül. Aztán a vásárlás után, a használat közben tovább hülyül az ember. Szerintem elég hamar kipukkad majd ez a buborék, mert ok és ésszerű előnyök nélkül akarnak okosítani mindent. Elvétve lesz 1-1 értelmes ötlet a témában...az IOT meg ezen kívül még több sebből vérzik.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Értem én hogy okos...de mitől lesz az?
-
Okos wc, okos anyámkínja. Már csak a sok hülye embert kell felokosítani
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Kell nekem egy olyan kis Wall-E szeru ize
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hódeszka, szemüveg vagy robot? Az Intelnek mindegy, csak okos legyen.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest