Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Okoscipőről nem tudom hol írnak, ha jól olvastam, vmi sportolók számára kifejlesztett sportcipőről van szó aminek a talpát 3d nyomtatással lehet méretre igazítani egyénileg vmi szenzor adatai alapján
Mivel úgyis vannak olyan sportágak ahol a sportolónak méretre készített/igazított cipője van ez max a méretre igazítás folyamatához valamilyen addon.
Snowboardnál szintúgy, ha jól vettem ki a versenyeken használt hódeszkára lesz vmi szenzor rászerelve amivel plusz adatok nyerhetők ki (mittomén az x ugratónál mekkora sebességgel repül el a snowboardos vagy pontosan hány fokos fordulatot tesz a levegőben) amit a sportközvetítésnél ki lehet írni
Az usákoknál népszerűek a különböző téli extrémsport versenyek (pl. X Games) ez is felteszem oda készült.Konzumer termékként nem látnám értelmét ezeknek a megoldásoknak, de azon a szűk piacon ahol használják nem értem mi vele a probléma
A snowboardot nem ismerem, a síugrást szoktam nézni ott legalább 3x ellenőrzik az ugró felszerelését h megfelel e az előírásnak, gondolom a snowboardversenyeken is megvan szabva h vki milyen snowboarddal ugorhat, ha úgyis figyelnek erre nem hinném h problémát okoz lecsekkolni h a rajta lévő szenzorok kapnak e áramot (az aksi fel van e töltve v mittudomain) -
derive
senior tag
Na akkor ezentul a mar a cipot is fel kell majd tolteni este, mert nem fog kibirni egy napot...
-
fairi
őstag
Tök jó hogy minden okos lesz, de hogyan tudjuk majd feltölteni őket (okoscípő,okosdeszka,okosóra), mert biztos amikor tényleg kelleni fog valamelyik akkor adja be az unalmast.
Vezeték nélküli cuccok továbbra sincsenek toppon.
Lettem nekem egy okosfogkefe,najó egy kis elektromos fogkefe kis extrával, töltőállomás szépen foglalja a helyet. Kellene 10 ilyen okoscucc és ki se látnák a töltők közül.Jó hogy rakjuk mindenbe szenzort de áramot kell adni ezeknek...
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom fordított arányban áll lesz az hogy ki milyen okos és mennyi "okos" kütyüvel veszi magát körül. Aztán a vásárlás után, a használat közben tovább hülyül az ember. Szerintem elég hamar kipukkad majd ez a buborék, mert ok és ésszerű előnyök nélkül akarnak okosítani mindent. Elvétve lesz 1-1 értelmes ötlet a témában...az IOT meg ezen kívül még több sebből vérzik.
-
aprokaroka87
nagyúr
Értem én hogy okos...de mitől lesz az?
-
tixem
addikt
Okos wc, okos anyámkínja. Már csak a sok hülye embert kell felokosítani
-
Sebestyen01
őstag
Kell nekem egy olyan kis Wall-E szeru ize
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hódeszka, szemüveg vagy robot? Az Intelnek mindegy, csak okos legyen.
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robot fűnyírók
- Linux kezdőknek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The First Berserker: Khazan
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest