- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Fél óra után nem, max egy óra 1,5 után... Nekem pl az imaxtől 1,5 óra után kezdett megfájdulni kicsit a fejem. De más még nem ennyit se tapasztalt a környezetemben.
Olyan meg nem lesz, hogy ne kelljen hozzá szemüveg. A két szemnek külön-külön képet kell kapnia, és azt se mindegy hogyan... Szemüveg nélkül nemhinném, hogy ez lehetséges lenne...
Persze ha beülsz a kocsiba és kimész az M7esre versenyezni akkor az már elég élethű és 3D-s is lesz! Na ahhoz nem kell szemüvegAmúgy, én nemrég vettem 28-as FullHd LCD-t, de már kezdem bánni... A samunak valami ~90k körül van 120Hz-es LCD-je, asszem az csak 24-es, de azon már működik az Nvidiás N-vision szemüveg, ami még plusz ~45 ezer lenne, és kész is az Imaxes 3D élmény otthon. (na jó kicsit túlzás volt) szal így utólag ez nekem jobban megérte volna. Főleg most, amikor pár napja véletlenül 3D filmet töltöttem le full hd ben. És csak lestem, hogy miez....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezen kívül számos új LCD és plazma modellel jelentkezett a vállalat Vegasban.
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Videó stream letöltése
- Kerékpársportok
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest