Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nem volt elég MiSI-nek a lollercoaster az alaplapokon, notikhoz is kellett valami lol-kategória...
-
Muton
addikt
válasz
Macilaci457
üzenetére
nemrég én is csak pislogtam, h miért zúg a hajszárító, amikor ki van kapcsolva, aztán észrevettem, h az ionizátora ment.
egyébként 5,25-be már hosszú évek óta lehet ilyen ketyerét kapni és nem terjedtek el. vajon miért?
-
törölt tag
Mostmár az asztalosok és varrónők is megtalálják a számításukat.

-
Integra
titán
azért az asus bambusz borítása klasszisokkal elegánsabb
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem simán jó a faborítású notebook
Újdonság az biztos. Remélem nem tapéta 
-
Neptunfű
tag
Nagymamáknak univerzális vágodeszkát a fa alá!
-
nap
addikt
Pont van ilyen faerezetu ontapados tapetam.
Akar valaki faboritasu notebookot? Ocsoe megszamitom.

-
simonzé
addikt
Brutális mindhárom. Az első kettő brutálisan ocsmány, a harmadik meg top 10-es baromság.
A következőbe szerelhetnének napelemes robikapát. -
Godefroy
senior tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Ráadásul fejfájást is okozhatnak

-
hemaka
nagyúr
MSI 
-
Macilaci457
őstag
Ez az ionizátor csak azért gáz, mert jellemzően ezek a cuccok nagyon halk elektromos zizegést hallatnak magukból, ami elég zavaró lehet.
-
gfefe
őstag
Ht elfogadnák a kis fujitsum helyett egy ilyen faboritásut...
nagyon teccetős. -
gergod
tag
szegeny milkatehen boret igy ravagni arra a gepre...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
durkonorbi
üzenetére
nekem is ez ütötte meg a szemem... de nekem bánCSa is. mint aki közel áll a szakmához (vegyésznek tanultam), tudom, hogy csak úgy pucéran nem szaladgálnak az ionok. pontosabban szaladgálhatnak, csak az nem feltétlen egészséges, különösen nem egy gép közelében, ahol a statikus feltöltődés nem tartozik a kedvenc dolgok közé. ennél már csak az lett volna jobb, ha egy ozonizátort tesznek bele, és a gépből ózondús levegő jött volna ki

a faborítás meg már "kommersz".
-
Szanya
tag
válasz
durkonorbi
üzenetére
Miért? Szerinted a bifiduszeszenzisz is komolytalan? :-)
-
durkonorbi
tag
Naggyon jó !!!!!!!! Anionokat ereget a levegőbe ...
Ez nagyon tréfás, bárki is találta ki ... a kationokat meg nem engedi ki, hanem bent tartja a gépházban, és olyan 15 perc aktív használat után akkora töltéskülönbség halmozodik fel, vagy agyonvág az áram a noteszen keresztül, mikor gépelsz, vagy villámlik a notesz!!
Tesla bácsi tuti ilyet szeretne magának, ha még élne ...

Ilyet hogy lehet leirni - nem a cikk irójára gondolok, hanem az " msi píárosaira" ...
azért aki min. középiskolába járt már, ha csak egy kicsit is, az is tudja, hogy ez viccnek is komoly...
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Sok esetben a fa a gepjarmuveknel nem mas, mint egy kompozit, amelynek a legfelso retege a fa. Alatta meg fem is leledzik. Ugyhogy hatareset, hogy akkor fa, vagy mi. Mondjuk tapintasra lehet fa, meg kinezerte, tartossagra viszotn esetleg a femekhez kozelebb all.
-
JUJ...megijedtem...
Csuda hasznosak.
Ezzé válik piac, ha mindenki számára elérhető... Na de nem baj az, lagalább mindenki kifejezheti önmagát a notijával. -
sgergi
veterán
A fa borítású notesz tetszik.
-
ígyvanferi
addikt
A faborítású azért tetszető. Bár kétlem, hogy az tényleg fa lenne, inkább valami műanyag, ahogy sok autóban is hasonlóképp járnak el. De akár lehet igazi is... ki tudja.

-
twollah
nagyúr
Hat ez ugy kell, mint egy falat kenyer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Újdonság az biztos. Remélem nem tapéta 

azért aki min. középiskolába járt már, ha csak egy kicsit is, az is tudja, hogy ez viccnek is komoly...