Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Ezek igen jó ötletek. Ha árban hoznak egy elérhető szintet akkor főleg.
-
Suker10
tag
Szerintem semmi gond nem lehet a sebességgel. Mi történik, ha nem tudja? Akadozik. A tárolásnak semmi értelme. Egyrészt olyan útválasztó, átjáró kell, ami támogatja az intelligens adat priorizálást és ilyenkor dedikálja a megfelelő sávszélességet. Másrészt UTP-vel kell összekötni és akkor nem számít a jel erőssége. A switch részét ki kell iktatni.
Az a falas szöveg meg mese.Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.
-
bjay
csendes tag
árban sztem a csillagos ég lenne a kezdőszint legalábbis, amíg nagyon új a dolog
- Katona! Mit érez, amikor látja hazánk zászlaját lobogni? - Szelet. :D
-
tothbe
addikt
szerintem nem ap, hanem épp a forditottja. azaz wifi lehetőségett ad sima utp csatin a tv-nek pl. Magyarul a jel N-es wifi-n jön a router-töl a netgear cuccig és onnan kábelen megy a tv-be. Ez pedig olyan, amit nagyon sokan keresnek, hogy ne kelljen kábelezni mindenen át. És nem kéne erre a célra client-ként konfigolt router, ami drága és macerás is.
Szóval a cucc igen jónak tünik, ha nem lesz irdatlan drága.By(e) Tothbe
-
Sicilian
addikt
Hát ez tök jó
nothing is true everything is permitted..
-
h-yle
addikt
válasz antikomcsi #4 üzenetére
Azt mondod? Mondjuk ahol a legnagyobb gond, a több HD film egyidejű vezeték nélküli streamelése, ott csak ki tudják gazdálkodni.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
atike
nagyúr
Ez a Home Theater Kit nagyon állat. Több falon keresztül is bírja... Hát na. Jó lenne, bár nem használnám ki az is tuti. Az ára meg még jobb lenne...
-
veterán
válasz antikomcsi #1 üzenetére
Épp ezt akartam írni én is, hogy nagyon jó cucc ez a High-Performance Wireless-N HD Home Theater Kit, csak önmagában az még nem elég, hogy egymás között 99%-ban tartják a 40 Mbps-t (ami egyébként tényleg lenyűgöző ), de ha a router nem tudja tartani a jelszintet, akkor mi történik? Úgy lenne ez nagyon jó, ha a kereteket tárolná, pufferelné is.
-
antikomcsi
veterán
Nagyon jók ezek az ezközök, kár, hogy a 100 Mbps-os routerek gátat szabnak nekeik.
Legalábbis én még zömében ilyennel találkozom. Vannak ugyan 150-300-as wifi-k is, és örülnek is neki, azt meg 54Mbps-os notikkal használják.
Persze ez még nem a magyar piacra készült azthiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM