Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botigta
aktív tag
Cappa, ne haragudj, 757-es problémámra nem tudsz választ? Bár most már én találtam olyan progit, amivel fel tudnám tölteni az IMEI-t csak az istennek nem találok 6592-es db fájlt, már csak ez a híja...
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Nem találtam arra alkalmasabb topicot, ezért itt szeretnék segítséget kérn:
Egy hTm H100-ra feltettem egy újabb official romot a Needrom-ról, de mivel ezer éve nem csináltam ilyet, két ökörséget elkövettem. Nem csináltam mentést, és a Flashtool-ban a Format all+Download utasítást indítottam el. A telefon teljesen jó, attól eltekintve, hogy eltűntek az IMEI számok. Hogyan tudnám ezeket visszaállítani?
Köszönöm előre is! -
Botigta
aktív tag
Ja, ha ez lényeges, MTK6592-es proci van benne. Végül is találtam a neten erre a procira más telóban root-olást, azt ezen is végre lehet hajtani?
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok
Most vettem egy ARM Cortex-A7 SoC-os telót. Szerintetek lehet azt rootolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest