- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szornyu1
tag
válasz
aytukabozs #901 üzenetére
Sajna ez sem jött be: chattr not fund hiba üzenetet kapok. Nem gömbölyű ez a kínai ideiglenes root. Hiába próbálom mountolni rw-re a systemet, mindig system ro üzenetet kapok. Terminálból is és ADB-n keresztül is. Pedig az ADB is megkapta a root jogot és a shell parancsra is reagál. Próbáltam Root Explorerrel törölni a set_immutable.list fájlt is: failed.
Sőt semmit nem tudok törölni. Viszont a More Locale működik, így már részben magyar.
-
szornyu1
tag
válasz
aytukabozs #901 üzenetére
Köszi, ezzel teszek egy próbát. Bár most a vroot sem adja vissza az ideiglenes root jogot. Viszont a mentés sikeres volt.
-
szornyu1
tag
Sikerült haladást elérnem Huawei ügyben (G730). A Vroot nevű kínai rootoló progival sikerült részleges root hozzá férést szerezni és most készíti az MTKDroid Tools a biztonsági mentést. Az a baj, hogy újra indulás után ismét nincs root, tehát nem igazán tudtam egyenlőre a Huawei lezárását teljesen megkerülni. De a remény hal meg utoljára és a lepényhal.
-
szornyu1
tag
Az lehet, mert a régi romot sem engedi a dloados megoldással visszatenni. Eddig akármelyik Huaweimnél lehetett valamilyen megoldással downgradelni. Lehet kérek hozzá egy recovery.img-t, délután meló után ha lesz időm elküldöm az adatokat. Megpróbálok még Joestone-val konzultálni, bár ő is berágott a Huaweire és abbahagyta azokra a fejlesztést.
-
szornyu1
tag
Sziasztok!
Egy Huawei G730-as telefonról lenne szó. MTK 6582-es a kicsike. Jelenleg ott tartok, hogy frissítettem a gyári romot, mert az előző verzióban nem lehetett az USB hiba keresést bekapcsolni. Amikor kiléptem a menüből, nem volt usb hibakeresés. Viszont a mostani verzióval nem tudom a CWM recoveryt feltenni, a következő hibaüzenet miatt: Changed the rom...
Megnéztem a cwm-hez kapott és az általam készített scatter fájlt és van különbség. Sajna cwm nélkül az összes rootoló elvérzik rajta. Most még nem igazán szeretnék mást piszkálni, csak a magyar nyelv miatt kellen a root.
CWM és hozzá a scatter fájl: [link]
Android-HilfeAz általam készített scatter fájl: http://www.mediafire.com/view/8wf3zd8l1zbtype/MT6582_Android_scatter.txt
Elméletileg a frissítésben sok hiba javítás és kernel frissítése miatt nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- E-roller topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest