Új hozzászólás Aktív témák
-
szornyu1
tag
válasz
aytukabozs #901 üzenetére
Sajna ez sem jött be: chattr not fund hiba üzenetet kapok. Nem gömbölyű ez a kínai ideiglenes root. Hiába próbálom mountolni rw-re a systemet, mindig system ro üzenetet kapok. Terminálból is és ADB-n keresztül is. Pedig az ADB is megkapta a root jogot és a shell parancsra is reagál. Próbáltam Root Explorerrel törölni a set_immutable.list fájlt is: failed.
Sőt semmit nem tudok törölni. Viszont a More Locale működik, így már részben magyar.
-
szornyu1
tag
válasz
aytukabozs #901 üzenetére
Köszi, ezzel teszek egy próbát. Bár most a vroot sem adja vissza az ideiglenes root jogot. Viszont a mentés sikeres volt.
-
szornyu1
tag
Sikerült haladást elérnem Huawei ügyben (G730). A Vroot nevű kínai rootoló progival sikerült részleges root hozzá férést szerezni és most készíti az MTKDroid Tools a biztonsági mentést. Az a baj, hogy újra indulás után ismét nincs root, tehát nem igazán tudtam egyenlőre a Huawei lezárását teljesen megkerülni. De a remény hal meg utoljára és a lepényhal.
-
szornyu1
tag
Az lehet, mert a régi romot sem engedi a dloados megoldással visszatenni. Eddig akármelyik Huaweimnél lehetett valamilyen megoldással downgradelni. Lehet kérek hozzá egy recovery.img-t, délután meló után ha lesz időm elküldöm az adatokat. Megpróbálok még Joestone-val konzultálni, bár ő is berágott a Huaweire és abbahagyta azokra a fejlesztést.
-
szornyu1
tag
Sziasztok!
Egy Huawei G730-as telefonról lenne szó. MTK 6582-es a kicsike. Jelenleg ott tartok, hogy frissítettem a gyári romot, mert az előző verzióban nem lehetett az USB hiba keresést bekapcsolni. Amikor kiléptem a menüből, nem volt usb hibakeresés. Viszont a mostani verzióval nem tudom a CWM recoveryt feltenni, a következő hibaüzenet miatt: Changed the rom...
Megnéztem a cwm-hez kapott és az általam készített scatter fájlt és van különbség. Sajna cwm nélkül az összes rootoló elvérzik rajta. Most még nem igazán szeretnék mást piszkálni, csak a magyar nyelv miatt kellen a root.
CWM és hozzá a scatter fájl: [link]
Android-HilfeAz általam készített scatter fájl: http://www.mediafire.com/view/8wf3zd8l1zbtype/MT6582_Android_scatter.txt
Elméletileg a frissítésben sok hiba javítás és kernel frissítése miatt nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest