- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
domesz
aktív tag
Igen, pontosan, a belső SD-n van a mentésem, amit nem érek el, mert nem tudom kiválasztani ugye ha rádugom USB-re mert nem jó az érintő.
Igen CWM-ből telepítettem ami eltűnt.
ADB-ből pontosan hogyan és mit?
Mert ha rányomok hogy ADB TERMINAL akkor csak simán nyit egy cmd.exe-t -
domesz
aktív tag
Semennyire nem működik, kijelzőn minden ok, mindent látok, nyelvet kér az első pontba, de érintésre abszolút nem reagál.
MTKDroidToolas kellene megadjak neki egy boot.img és recovery filet hogy legyen recovery és visszatudjam állítani. De azt honnan szedjek hozzá? Vagy van más megoldás is?
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Nagy gondba vagyok, adott egy XIAOMI MI3 Klón telefon (MTK6589, 1GB RAM, 1280x720 kijelző)
Miui volt rajta de nem ment a 3g ezért gondoltam ráteszek egy hasonló paraméterekkel rendelkező mobil custom MIUI romját. Ami egy N9500, szépen fel is flashelte CWM-ből be is bootolt de nem működik a érintőkijelző.Van backup-om az előző romról de csak a telefonon., amit nem érek el. Recovery jelenleg úgy tűnik nincs rajta mert nem lép be hangerő + bekapcs gombbal.
MtkDroidTools felismeri a telefont, tudok vele valamit kezdeni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest