- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Köszi!
Ha bármi gond van, akkor ezt vissza fogom tudni tenni FlashTool-lal, ugye? (megvan a scatter file, meg a rakás img, bin és egyéb file, amit csinált) Mondjuk nagyon nem kísérletezek rajta, de később lesz ajándékba egy Lenovo A789, ahol már ROM csere kell majd kapásból, és kicsit tartok tőle.
Nekem is a formája tetszett meg... a sok kerek között egy szögletes
-
Male
nagyúr
Nekem ennél sokkal egyszerűbben ment valamiért:
- Driver fel (ez volt a kínlódós rész, mert nem találtam megfelelőt... közben ott volt a gépemen végig)
- Telefon rádug... normál módban ment
- DroidTools indít
- Katt a Rootra... kiírta, hogy előbb ideiglenes root jogot kell szereznie, meg lesz két újraindítás
- Leokéztam... újraindította kétszer, s már élt is a backup gomb, amivel csináltam egy mentést
...kiléptem, telefon leválaszt, és azóta van root jog a telefonon.Szóval ez a recovery módban indítgatás nekem kimaradt, és mégis látszólag megcsinálta jól.
...a kérdés, hogyha közben normál módban futott a telefon, akkor is jó backupot csinált?
...illetve hogy csak mákom volt, vagy így is működik a dolog mindig?(x26i a telefon egyébként)
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest