Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Köszi!
Ha bármi gond van, akkor ezt vissza fogom tudni tenni FlashTool-lal, ugye? (megvan a scatter file, meg a rakás img, bin és egyéb file, amit csinált) Mondjuk nagyon nem kísérletezek rajta, de később lesz ajándékba egy Lenovo A789, ahol már ROM csere kell majd kapásból, és kicsit tartok tőle.
Nekem is a formája tetszett meg... a sok kerek között egy szögletes
-
Male
nagyúr
Nekem ennél sokkal egyszerűbben ment valamiért:
- Driver fel (ez volt a kínlódós rész, mert nem találtam megfelelőt... közben ott volt a gépemen végig)
- Telefon rádug... normál módban ment
- DroidTools indít
- Katt a Rootra... kiírta, hogy előbb ideiglenes root jogot kell szereznie, meg lesz két újraindítás
- Leokéztam... újraindította kétszer, s már élt is a backup gomb, amivel csináltam egy mentést
...kiléptem, telefon leválaszt, és azóta van root jog a telefonon.Szóval ez a recovery módban indítgatás nekem kimaradt, és mégis látszólag megcsinálta jól.
...a kérdés, hogyha közben normál módban futott a telefon, akkor is jó backupot csinált?
...illetve hogy csak mákom volt, vagy így is működik a dolog mindig?(x26i a telefon egyébként)
Új hozzászólás Aktív témák
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Hegesztés topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest