- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Köszönöm a választ! Próbáltam ezzel a verzióval is, és ugyanúgy jártam, mint a linkelt hozzászóló, amikor rootolva csatlakoztattam. Sárga volt a bal alsó szín, rootra nyomtam, jóváhagytam, dolgozott, és mindig újra kidobta az aktív root gombot, passzív backup gomb mellett. Próbáltam mindenféle módban, leszedve a rootot is. Ezért próbálom meg a Flashtoolos mentést, melyhez az Általad küldött számsor lesz szükséges, már csak abban bízom, hogy ezen alkalmazással nem lesznek ilyen váratlan gondjaim. Mindezt csak holnap délután. Köszönöm még egyszer a segítséged!
Ja? És a hibaüzenet hivatkozását felraktam a 683-as hozzászólásban. Ha ki lehet belőle valami okot hámozni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Synology NAS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows Insider Program
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- PHILIPS 279M1RV/00 - 4K, USB-C, 144Hz
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Boya BY-M1 mikrofon
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest