Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTK platform esetén felejtsd el a ROM Managert, mert tégát csinálhat a telefonodból!
Ehhez a platformhoz MobileUncleTools használatos.Az install zip from sd card opció a gyári recovery-ben is benne van a smart3-ban
Kérdés az, hogy mire haszánlható, ki lehet-e kapcsolni az aláírás-ellenőrzést, stb.
Lehet, hogy egy egyeszerű zip-pel kellene kipróbálni, hogy egyáltalán meg-e (pl. simán kiíratni vele egy pár soros szöveget)Lehet hogy van hozzá leírás, én még nem kerestem. Átnéztem jónéhány CWM szkriptet (köztük komplet ROM telepítőkészleteket is), onnan kezdtem el átalakítgatni dolgokat (azért néhány Linux parancsot ismerek, ez azért előny)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Opel topik
- Napelem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest