Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTS
csendes tag
Sohasem volt ilyen gépem mivel a tükrös gépek mellett tettem le a voksom még az Analóg majd a Digitális korszakban is mégis ami nagyon megfog ezekben a gépekben az a külalakjuk és az ahogyan kinéznek. Egyszerűen csodálatosak!
-
forgonati
őstag
Bírom amikor a gyártók mindent alávetnek a zsugorításnak. Én pl. fix hogy nem tudnám biztonságosan megtartani a gépet, a kijelző mellett max. 2cm lehet az ujjamnak a hely. Tuti mindig attól félnék hogy elejtem. A vaku cérnavékonyságú, és tuti nem ad olyan fényt, mint a 4-5 évvel ezelőtti átlag kompaktok vakuja. Ráadásul annyira közel tolták az optikához, hogy belelóg, és árnyékolja a kép sarkát. Röhej, ilyet még nem láttam sokkal kevésbé nívósabb gyártótól sem
Tény hogy szép, már-már ékszernek számít, de én nem biztos hogy szemet tudnék hunyni ezek felett a hibák felett.[ Szerkesztve ]
-
cérnakesztyű
[ Szerkesztve ]
-
viszta99
tag
Szerintem jó!
-
Pompi
nagyúr
Vártam ezt a gépet, köszi a tesztet. A nagy gép mellett mindig van egy kis kompaktom, leginkább IXUS, most épp egy 860 IS. Ami most eladó sorba is került a napokban. Egy ideig az előddel, vagyis a 110 IS-sel szemeztem, de a 200 IS bejelentése kicsit átvariálta a dolgokat. A 200-as felépítése, a touch és a 24mm induló optika izgalmasabbá teszi. Viszont képminpség tekintetében még bizonytalan vagyok. Arról nem is beszélve, hogy egyelőre kétszer annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
adik
őstag
A vakus képnél, a jobb alsó sarok sötétedése az mitől van? Ugye nem az optika lóg úgy bele? (Nem hinném, hogy a távolság miatt lenne, mert akkor a másik sarkok is sötétednének, a széknek meg szerintem nem így vetődne és nem ilyen lenne az árnyéka, az újad pedig egy kicsit pirosasra festené a képet. Szóval jobb ötletem nem nagyon akad... - ja, egy kicsit fernde a lámpa, de jól néz ki
)
szerk.: igen, kár a lencsehibáért, nem jellemző az ilyen baki a Canonra[ Szerkesztve ]
-
Surfym@n
senior tag
A hullámos frontlencséről felteszel egy képet?
Amúgy tetszik a készülék, egyre letisztultabb és minőségibb az egész gép.
Látom kezd mindenki beállni ebbe a kényelmes, végre használhatónak mondható gyútáv-tartományra
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó Ixus sorozata ismét bővült, ezúttal az Ixus 200IS került terítékre.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Előrendelői előzetesen az Onimusha 2: Samurai’s Destiny
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 10
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Záporoznak az iPhone 17 Pro és Air képek
- További aktív témák...