Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Egy komolyabb játék esetében (Talán a BF3 -nak ilyesmi volt a min. gépigénye, de javítsatok ki ha tévedek, mert már nem emlékszem) abszolút érthető egy ilyen minimum gépigény, de CoD esetében ez vicc, tekintve hogy szinte semmit nem fejlődött a játék grafikailag, és a játék még mindig azt a régi, CoD 2 -ben használt motort használja a mai napig. És ehhez kérnek ilyen minimum gépigényt. Ezek teljesen hülyének néznek..

-
atidzsiforc
őstag
-
Ryder62
őstag
Látom a kémprogram műkszik. Vagy a steam megkérdi mielőtt továbbküldi a gépedről az adatokat?
M3oH: Nézd végig a sorozatot. Szépen sorban a cod4-től kezdve. Alig van eltérés a új codig. Látványban, fizikában, animációban stb. Aztán nézd végig az egyes részek gépigényeit. Remélem érted.
-
Jakesz
addikt
Hát nem éppen. Oké, hogy ezek csak a Steammel rendelkezők statisztikája, de mivel a játék is steames lesz, így mérvadó a stat.
-
Petya597
tag
Vicc.. És ez még csak a minimális. Mi lesz az ajánlott? 8 GB RAM, i5 proci, stb.?
-
M3oH
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nagyabol ezert nem is ertem, miert irogatnak itt gepigenyt

-
- = Zk = -
félisten
válasz
atidzsiforc
üzenetére
azt tudtam
-
atidzsiforc
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Cod2 ota.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De az, nincs új engine.
-
Pubszon
veterán
Jó, hogy haladnak a korral, meg a minimum gépigény is azért már jó pár éves konstrukció.

-
törölt tag
Hoppá, kiléptek végre a DX 9.0c világából...
-
Jakesz
addikt
Érdekes, hogy a játék grafikája alig változik az előző részhez képest, de a gépigény egyre inkább növekszik. Itt most vagy csúnya húzás zajlik a hardvergyártók részéről vagy a Treyarch felejtett el optimalizálni. A WaW még teljesen jól futott a gépemen max grafikán is, a BO pedig még minimumon sem éri el a 30 FPS-t, pedig ugyanúgy néz ki mindkét játék.
Ryder62 tökéletesen leírta az igazat. -
socialkiller
tag
Szerintem ez már nem fog futni nálam

Nem baj ha nem,mert akkor PS3-mamon játszok vele...
-
Ryder62
őstag
"Memória: 2GB 32-bites operációs rendszer esetében vagy 4GB 64-bites operációs rendszer esetében"
Hahahahahahahaha

Ez feldobta a napomat

Ez egy vicc, komolyan.

Sokan támadták a COD-okat hogy olyan ótvar grafja van hogy rossz ránézni. Én eddig kiálltam a játék mellett, mondván hogy legalább gyengébb gépeken is elfut, meg azért nem a grafika a lényeg.
De mikor előállnak ehhez hasonlóan mesterségesen generált gépigénnyel és kijelentik hogy 4 giga kell ehhez a szutykos játékhoz, már nálam is betette a kaput. 2007 óta nem fejlődött semmit. Nem lenne problémám vele ha kb 1-2 gigát igényelne. De hogy lassan többet kér mint egy Crysis vagy egy Battlefield, ráadásul ilyen graf mellett, azért az már epikusan röhejes.
-
Nexuiz
tag
Majd gyakorlatban kiderül, hogy is repeszt.
-
banhammer
veterán
Végre nem támpgatják az XP-t.
-
callmeakos
veterán
Az 1nél optimalizálatlanabb játékot is ritkán láttam. Konkrétan azonos beállításokkal a CRY2 jobban futott mint a BO. Remélem most jobban sikerül ez.
-
A jó öreg Q3 motor alapjai.

-
Löncsi
őstag
Black Ops II will support DirectX 11 on PC
Ahol DX11 van ott no-no Windows XP.
-
Löncsi
őstag
COD: BO 1 asszem 4 magos proci nélkül nem is volt játszható, én tuti nem próbálkoznék 2 magossal. Persze lehet azóta javult a dolog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na,az első cod ami nem fut el egy atm-en majd.

-
Normi™
őstag
-
ribizly
veterán
Sziasztok!
Most nem azért a két fillérért, de ugyan mi olyan feature van ebben, amitől ne menne XP-n?
Még a Frostbite engine-t megértem, meg azt is, hogy már régi az XP, szóval nem kell annyira támogatni. De én emlékszem, hogy XP-n klasszisokkal jobban futott a BO, mint Vista/7-en. Ráadásul attól még, hogy DX11-et fog támogatni (haha) még nem kellene hozzá a DX11!
Arról nem is beszélve, hogy annyival nem tűnik jobbnak a kinézete hogy keresnem kelljen az államat tőle...Üdv
-
tDr1v3r
veterán
Arra a teljesítményjavulása kíváncsi vagyok... integrálttal a CoD4-WaW-MW2-MW3 alatt simán megvolt a 60 FPS (persze alacsonyabb minőségű textúrákkal, meg élsimítás+árnyék+egyéb biszbasz nélkül), de a BO-ba még a 40 se volt meg sok helyen. Ha olyanra csinálják meg mint az MW3-nál, akkor lesz normálisan optimalizált a játékuk...
Mondjuk mindegy, úgyis jön valamikor egy 7850... csakhát addig is kockulnék vele egy keveset.
-
BigBlue69
őstag
Milyen meglepő gépigény..

-
ledgeri
nagyúr
Szűkös a rendszer 4 gigám...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

....
.....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Arról nem is beszélve, hogy annyival nem tűnik jobbnak a kinézete hogy keresnem kelljen az államat tőle...