Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebel
tag
Mindenkinek köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Remélem, hogy a következő cikkemet is legalább ennyien megfogjátok nézni, és jobban fog tetszeni esetleg mindenkinek

-
Zwiebel
tag
Mivel egyre több az érdeklődő valószínűleg lesz még cikk, bár nem biztos hogy az elméletet fogom bemutatni, talán jobb ha példaprogramokon keresztül mutatom be a dolgokat

Ja és köszönöm a kritikákat, sok nagyon hasznos volt, de azt nem kellene feltételezni, hogy semmit nem értek a dologhoz.
Azért mert megpróbálom bemutatni a dolgokat, hogy többen megértsék. Ha metódusokat és hasonló szavakat írogatok, az olyan mintha attól, aki nem ért magyarul megkérdeznéd, hogy hogy hívnak? 
-
Zwiebel
tag
Nem kell
De én örülnék is neki inkább
Szóval köszönjük előre is 
-
Zwiebel
tag
Nagyon szépen köszönök minden hozzászólást! Megmondom őszintén, hogy sok újat mondtatok
A cikket - ha ennyi az érdeklődő - mindenképpen folytatni fogom.
Egyébként ezeket a cikkeket - mint ahogyan írtam - nem azért írom, hogy profi programozó legyen bárkiből is. Az alapokat szeretném megismertetni azzal aki nem ismeri ennyire sem a c++ de hallott már róla és esetleg érdekli is.
Egyébként meg, tényleg köszi a sok kritikát, már most is nagyon sokat tanultam belőle

Szerk.: a következő cikkemben akkor kicsit inkább az elméleti dolgokra fogok kitérni, és utána fogunk tovább menni. Nagyon sok dolog van elméletből is , amit egy cikkben nem igazán lehetne elmagyarázni, de akkor a lényeget megpróbálom majd leírni mindegyikről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Windows 10
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Azért mert megpróbálom bemutatni a dolgokat, hogy többen megértsék. Ha metódusokat és hasonló szavakat írogatok, az olyan mintha attól, aki nem ért magyarul megkérdeznéd, hogy hogy hívnak? 
Az INCLUDE sorokat sosem fejezzük be ;-vel
De én örülnék is neki inkább
Szóval köszönjük előre is
A cikket - ha ennyi az érdeklődő - mindenképpen folytatni fogom.