Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Nem vagyok c++ szaki, csak java, meg c (annó qbasic meg Comenius logo) nyelveket ismerem, de a
"A visszatérési értéket jelenti, itt most nulla, tehát programunkat nem léptetjük vissza sehova."
nem sok értelme van. 0-val tér vissza mert ez egy int tipusú függvény, de nincs semmi (hívó függvény) ami értelmezné ezt a visszatérési értéket, max a futtató környezet. Asszem linuxban ki is használják, de pontosabbat én se tudok.include: nem függvények alapjai, hanem könyvtárak, függvény és eljárás gyüjtemények.
Amúgy a különféle osztályokat/csomagokat is include-olni kell, vagy arra más utasítás van?
Esetleg cseréld le a "tehát"-ot "de" -re. Amúgy támogatom a cikksorozatot, a c++ tök homály számomra (csak az ansi-c résszével foglalkoztam, ala Pici).
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest