- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
hugo chávez #16 üzenetére
"Az Xcover 5 nem majd csak jövő tavasszal esedékes? Mert eddig kétévente jöttek."
Nem, csak ránézére.
Az Xcover 3, amit 2015 márciusában jelentettek be, és kezdtek forgalmazni áprilisban, kapott egy megújult belsős változatot 2016 áprilisi bejelentéssel és megjelenéssel. A Marvell Armada PXA1908 helyett jött az Exynos 3475 Quad SoC, míg kívülről nem történt változás. 2017 márciusi bejelentéssel és áprilisi megjelenéssel pedig jött az Xcover 4, szóval én most azt várom, a köntös talán marad, de hamarosan jön bele egy új SoC.
Az Exynos 5 7872 szuper lenne, de szerintem annál gyengébbet fog kapni sajnos -de ne legyen igazam! Lehetne egyszer most rendes a Samsung Xcover modellel!
-
hugo chávez
aktív tag
"Pont tegnap filóztam azon, vajon az Xcover 5 majd mit kap -szerintem márciusban vagy áprilisban be fogják jelenteni-, és attól tartok, 450-es vagy 460-as SD fölé nem fognak menni, Samuék mostohán bántak mindig a strapatelóik erejével.
"
Az Xcover 5 nem majd csak jövő tavasszal esedékes? Mert eddig kétévente jöttek.
(#7) Duliee:
Talán ez, vagy ennek a "leszármazottja" lehet esélyes:
Modern, középkategóriás Samsung SoC érkezik
Legalábbis nagyon remélem, hogy végre szakítanak a kizárólag in-order, f.sgyenge magokkal az Xcover-szériában...
-
-
g@bo
nagyúr
nem esik szó az árakról.
a 600 as széria 15 a 800 as 22 usd? mert iszonyat, hogy a tabletekbe még mindig hulladék soc oc kerülnek.
-
tibaimp
nagyúr
A nevezék rendszerből gondolom, hogy ez így is volt tervezve.
-
Z10N
veterán
Ez remek hir. Meg SD652-t hasznalok teljes megelegedessel. Remelhetoleg igy olcsobban jonnek majd az SD640/660/670 soc-os eszkozok. Az utobbi pedig boven eleg lesz szamomra megint jo par evig.
-
QG
tag
hogy túl nagy a rés
za Snapdragon -
TeeJay
félisten
sok értelme nincs
800-as sorozatból 820-821-835-845 aminek van értelme
az előtte lévőket már kutya se akarja mert csak zabálják az akksit (800-801-805-808-810)az újabb 600-as szériák meg már hozzák a 808-810 teljesítményét alcsony csíkszélességen és fogyasztáson
akkor most a 700-as minek is?
625-626-630-636-660 mind 14nm-es ezek jók közép szintre és én ez alá nem is adnám már!!!a 400-as sorozatnak se sok értelme van max az ilyen 8magos 460-nak
az előtte lévőket már ki akarja megvenni? -
D013
aktív tag
Szóval 2019 a flaghsip(ish) telefonok éve lesz, a 800-as széria felkerül a prémium kategóriába, 300k+ Ftos telók, és majd megjelennek a "megfizethető" felsőkategóriás telók, ezzel az új 700-as szériával, majd 30-40 ezerrel kevesebbet piszkítanak Antutuban, meg egy két dolog nyírbálva lesz ami úgyem használ senki.
-
ttt
senior tag
Gonosz on: Nagy a selejt arány a 800-s kategóriában? Gonosz: off
-
-
-
-
A 200-as sorozat meg már szinte halott, és joggal, mert nem tud élhető teljesítményt adni.
Pont tegnap filóztam azon, vajon az Xcover 5 majd mit kap -szerintem márciusban vagy áprilisban be fogják jelenteni-, és attól tartok, 450-es vagy 460-as SD fölé nem fognak menni, Samuék mostohán bántak mindig a strapatelóik erejével.
-
Remélem jobban is kíméli az ugyanakkor akksit amik a 800as szériás mobilokban vannak. Nem gondolok másfél hetes Nokiás üzemidőkre, de legalább egy 3-4 napos üzemidőt jó lenne megvalósítani már végre... mindennap feldugni a töltőre egy kicsit gáz szerintem.
-
Hát inkább azért jött ez, mert a 600-as szériában kezdik kilőni az összes lehetőséget, így viszont csábítóbb lehet a vevőknek a magasabb számozás.
-
kriszpontaz
veterán
Bűvíti termékkategóriáit a Qualcomm....
ez elég falusiasra sikeredett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Túl nagy a rés a Snapdragon 600-as és 800-as széria között, így jön a 700-as sorozat.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest