- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a xigmatek az 1500-as ventikre szokta írni, hogy 20db, de az sem igaz... hát akkor ez a 2200-asnál biggest kamu ever
-
Shanyiee
csendes tag
Nagyon brutális
Nekem Aerocool-tól van egy ilyenem és már elég öreg darab!http://www.aerocool.us/cooler/HT-101jr/HT-101jr-feature.htm
Talán csak vérfrissítés lehetne ha ugyanaz a cég csinálná, így nem tudok jobbat mondani mint, hogy lopás!
-
daru
tag
engem meg az ára érdekel.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Pixelmaster #8 üzenetére
Hasonló direct touch elvű hűtői már vannak a Xigmatek-nek, az egyik pl. a Red Scorpion , amit teljes megelégedéssel használok a gépemben a Phenom II X2 550BE@x4 procihoz
..persze teszt majd érdekelne engem is -
XuChi
addikt
Szép-szép, de mitől brutális??
-
Daert
őstag
A Thors Hammerben is hasonlóan egymás fölött vannak a hőcsövek.
Túl sok újdonságot nem látok rajta,de ha a teljesítmánye arányban lesz az árával,akkor bejövős lehet.
Így elsőre szimpinek tűnik -
Angel1981
veterán
Jó megoldásokat ötvöztek benne, de a "brutális" jelző azért kicsit túlzás szerintem...
-
Komcsi
tag
Ugyan olyan mint a többi. Nem igen tudnak már újat kitalálni ebben! Azért up neki
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2 #29 üzenetére
ott már voltunk, csak egy darab 6000rpmes 60assal.
5000res ventiből eléggé behatárolt a választék, a Deltának van 120x50es és 120x76os verziója is. utóbbiból van 6000res is. viszont, 59dbA mellett, 350m3/h teljesítménnyel. mondjuk ha valaki egy olyat (vastagságra pont két/három sima 120as jön ki) rárakott egy True copperre, akkor megvolt az általad vizionált hűtő két éve. namármost külföldi fórumokon én láttam extrém delta-o-ramakat.
hosszútávon már egy 3000res 120as venti is elviselehetetlenül hangos csak a légszállítás miatt is, ház zajcsillapításától függetlenül. viszont teljesítményben elég lehűteni egy ívhegesztőt
-
[CS]Blade2
addikt
Ha ezen az úton haladnak, akkor lassan eljutunk oda, hogy 1kg réz, oldalra meg 2db 12-es venti 5000RPM-en, a zajt meg 10m-ről mérni, és ráírni, hogy 19dB*, 1pixel magas betűkkel meg odaírni, hogy 10m-ről mérve.
-
Móci
addikt
Hát, a brutálistól számomra messze van, de azért nem lehet rossz kis hűtő ez.
-
Sonec
tag
2200Rpm-en szép hangja lesz
-
proci985
MODERÁTOR
20db hihető 1000res fordulaton. 2200on én olyan 35-37et tippelnék. mondjuk jó ventivel ott teljesítenie is kell.
-
Yany
addikt
Aki brutálisat akar, keressen rá a Noctua NH-D14-esre, meg a tesztjére az Xbit Labs-on. Az ára is brutális, a mérete is és a teljesítménye is...
-
Puma K
nagyúr
Az én Cooler Master Hyper 212-esem nem éppen mai darab. Intel fronton LGA 775-ig támogatta a foglalatokat. Majd mikor LGA 1156-ra váltottam akkor rájöttem hogy gubanc van mert nem fogom tudni rátenni, gyorsan keresgéltem neten lefogatók után és szerencsére lehet venni direkt régi ventikhez új lefogatót. 1500Ft-os tételt jelentett de az hogy egy nagyon jó hűtőt még tovább tudjak használni az nekem megéri azt a kis plusz költséget. Még LGA 1366-hoz is lehet venni lefogatókat.
Erre talán lecserélném a jelenlegi proci hűtőmet, mert tuti hogy jobban teljesít a vastagabb hőcsövek és a direkt érintkezés miatt.
-
szombatitomi
senior tag
Tetszik, hogy a hőcső érintkezik a CPU-val.
-
bartucc
addikt
válasz
Silentfrog #13 üzenetére
Sajnos igen, lefogatókkal tudják még szívatni a népet, ha régebbikre nem jó.... Vegyél új lapot, és ahhoz vegyél új hűtőt, vagy fordítva, régi hűtőhöz nem fogsz átalakítót kapni új laphoz.
-
albert8
veterán
Nekem is tetszik jöhetne egy teszt
és még elég szép is
Lehet ö a következö.. -
Madárpók
aktív tag
Azért mindenképp előrelépés, hogy a hőcsövek mostmár egyre gyakrabban közvetlenül a kupakkal érintkeznek, nem tudom hőfokban mennyit jelent, de eggyel kevesebb érintkező felület csak jót jelenthet, feltéve, hogy nem áll ki egyik hőcső se a talp síkjából.
-
CrAck69
senior tag
A címe engem is megtévesztett
Kár h a pontos súlyát nem írták
Biztos lesz vagy 1 Kg ha ilyen brutálisÜdv. C.
-
Silentfrog
veterán
Ugy néz ki semmi uj dolgot nemtudnak már kitalálni,ami elég elszomorito.
Ezért szinte mindegyik hütő ugyanugy néz ki,van egy bevált szisztéma és nem változtatnak rajta,mert már nem igazán van tökéletesebb -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FRENK1988 #10 üzenetére
Hát igen, itt látszik, hogy már régóta nincs semmi átütő. Minden elérte a gazdaságos maximumot, már csak a hőleadó felületet lehet növelni, akár csak vízhűtésnél. Ott is apróságokkal játszadoznak, de ha azt nézzük a víz fajhője csak hőtehetetlenséget ad a rendszernek, az igazi előnye, hogy hatalmas hőleadófelületekkel operálhat...
De ott se jött a szénnanocsöves szuperhűtő, pedig az OCZ nagyon verte a mellét vele anno...
-
FRENK1988
veterán
ezek a hűtések már nem nagyon tudnak tovább fejlődni max már csak méretben, ami már nem is annyira faintos
-
.mf
veterán
Én ezek és a videókártyáknál a Sapphire Vapor-X vapor chamber-es hűtője láttán azon csodálkozom, hogy az Asetek jónéhány évvel ezelőtti vapor chamber vagy milyen nevű próbálkozása miért volt sikertelen (bár tippem van rá, a kevés kivezető cső és kis hőleadó felület miatt). Nem tartom kizártnak, hogy az az elgondolás hamarosan visszatér.
-
Pixelmaster
tag
én most látok először ilyen hűtőt, 2x 12 cm-es ventivel, a tökéletes érintkezési felület, nagyon baba ez a hűtő
csak kérdés, hogy hová tudsz bezsufolni egy ekkora monstrumot
kicsi házba eleve nem is érdemes, de bomba jól nézz ki -
pottyantós
aktív tag
A címből azt hittem, hogy egy 2kg-s réz tömb!
Nem lett volna jó 4 8mm-s és 2 6mm-s cső?
kíváncsi leszek rá...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hőcsövek száma javítva. Thx. éles szemű attiLANte.
-
zazahoho
őstag
úgy kellett volna írni komoly darab,nem brutál
az ára azért lényeges lesz majd
-
Joachim21
őstag
Brutális hűtőt leplezett le a Xigmatek, a korábban már bántalmazás miatt többször elítélt hűtőt, most a Xigmatek leplezte le, miután az a gyártelepükön bántalmazta a Xigmatek munkásait. A cég szóvivője elmondta, nem akarnak különösebben nagy hírverést, de a többi gyár alkalmazottainak épsége érdekében, a brutális támadásról készült belső felvételeket több népszerű videómegosztón is közszemlére bocsátják, így próbálván ellehetetleníteni az esedékes jövőbeni támadásokat. Kérjük, aki a képen láható hűtőt látja, az értesítse a hatóságokat, de ne próbáljon a nagy fordulatszámon pörgő ventillátorok közelébe menni, mivel azok különösen csendesek, ezért nem érzékelhető civil személyek számára megfelelően a veszélyességi szintjük, így ők is könnyedén brutális bántalmazás áldozataivá válhatnak.
-
S*Tom*
aktív tag
Baba, de nem látom mi ebben a brutális, a két 12-es PWM-es venti, vagy a pár darab 8mm hőcsö miatt. Sok gyártónál látom hogy az új típusokban a 6mm csöveket cserélik 8mm-re, ettől már ez sem lesz különleges, erős közép kategória mire itthon boltokban lesz.
-
Fücsök007
őstag
Jónak tűnik.
Kíváncsi leszek az első tesztekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Aegir SD128264 jelzésű megoldás a vállalat új csúcsmodellje lesz.
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest