- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
varydave
tag
Az LG tanult valamit az Auna-tól
-
davidsone
addikt
válasz eclipse006 #39 üzenetére
na ja minden fszságnak meg van a piaca...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Kernel
nagyúr
4400 W a PMPO nevű baromság lehet, mondjuk egy szakmai portálon ezt legalább odaírhatná a cikkíró, még akkor is, ha csak fordítja a külföldi cikkeket. Vagy már lefordítva kapjátok ezeket a híreket, azért szokott ugyanaz megjelenni más oldalakon is.
Még jobb lenne ilyen baromságokat le sem írni.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
davidsone
addikt
válasz eclipse006 #36 üzenetére
van aki megeszi ezt a 4400Wattot? meg azok a hajszálérnyi madzagok
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
stellaz
veterán
Félek, hogy leverné a biztosítékot.
-
tomcat78
őstag
Őőőőőőőő.....Az az izé már a keverő,effekt,stb akar lenni középen?Meg 4400 Watt??
Az anyám ne sirasson....
Ezért kell Paks 2?
Értem én,hogy csillog-villog.....de könyörgöm,mire jó ez az akármi???"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
krx21
nagyúr
Ajánlom, hogy az ilyen rendszereknél, egy kiállított darabon tekintsenek a hangdoboz kábelre... Annak minősége és vastagsága igen beszédes... Gyakorlatilag egy vicc... Ez szerintem gyerekeknek tetszik. De az a szülő, aki ezt megveszi, meg is érdemli...
[ Szerkesztve ]
-
gabo9201
senior tag
Én tavaly vettem egy SU-V650-et az előd SA-GX100L helyett. A régi 2x30W-jával is bőven lehetett házibulit csinálni, viszont a 650-essel hajtva lényegesen erőteljesebb lett a hangzás. Az is hozzátartozik, hogy ez az erősítő ha kell már túl tudja hajtani a házi készítésű SAL hangfalépítőből SBX-ekkel összerakott dobozokat. Komolyabb, érzékenyebb hangfalakkal "csodákra" képes.
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
válasz pusszycat #28 üzenetére
Persze ez nem jelenti azt, hogy rossz lenne, bár azért nem a basszus alapján kell megállapítani a minőséget.
A 4340 elvileg valami 60 watt fogyasztású (tehát az amp kisebb) lehet, mivel a 4330 papíron 180 watt, gyakorlatban meg 45 wattot vesz fel max a konnektorból.
De csak hogy én se maradjak ki, tavasszal vettem egy elég neves gyártótól stúdió subot. Papíron 160 watt (240 peak), de a táphoz "max. 100 watts" van írva. De kit érdekel mennyi, a hangja nagyon pontos, dinamikus, a max. 110dB(SPL) hangnyomás meg több mint elég. Ez a lényeg.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Nekem CM4340 van 220 W RMS . Max hangerőn sem torzít, pedig ha nem rögzíted hátra lökdösi a basszus a hangszórókat.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Mercutio_
félisten
Házidisznó, ja
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jhorogh
aktív tag
Már látom a hírdetéseket: Dj munkát vállalok, saját hang és fénytechnikával rendelkezem (4400W)
-
jacint78
addikt
CM9950 4400 wattot produkált.
Hogyne és a 3 fázist is kellett köttetni hozzá? Mellesleg a hangynyomást dB-ben mérik, nem W-ban.
type your text here..
-
Az előd hivatalos specifikációi.
Power consumption: 320W
Mindez ledekkel, mindennel. Szóval termeli az áramot.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
CYBERIA
senior tag
Lehet benne kb. 300 VA-es táp?
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Borisz76
veterán
Inkább mélyek voltak...némi középpel.
A driverek pedig közép-magasat szórtak.
Természetesen keresztváltóval voltak szerelve.Egy ismerősöm aki szabadtéri koncerteket is hangositott...annó kölcsön kérte, hogy a színpad alá tegye a mélyeket....mondván, hogy az ő cucca kevés lesz
Amúgy teljesen jól szólt...egy Dire Straits vagy Mike Oldfield.
Mindez már a múlt...több mint 20 éve volt.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
putti
aktív tag
4400 watt? lehet csak ennyit vesz fel . 2x120wattos házilag épitett mélynyomóm van, ha felhangositom szó szerint potyognak le a kisebb tárgyak a polcról. igy utólag a fele is elég lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
ha vki erre gerjed, vegyen egy pa erositot meg dobozokat melle, aztan csapassa szet a hazat. mi ertelme?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Johnnyxy27
aktív tag
4400 watt rms komolyan? Hogy lenne már ez 4400 watt? Hol? Hány centisek a mélyek? Ránézésre max 40 centisek. Na most azok rosszabb esetben 200-250 watt rms csatorna terheléssel is akár kipukkanthatóak, szóval...
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Borisz76
veterán
Én annó egy Technics Su-V8-as sztereó erősítőt fogtam be otthonra.
De mikor elkészültek a ládáim ( 6 db külön láda ) - ( 4 db 18"-os mély-közép és 2 db 2"-os driver sugárzó )
és rákötöttem akkor leesett az állam a hangerőtől !Szó szerint megmozgatta a fejem fölött a betonáthidaló gerendákat !
Nyitott ablaknál ( enyém volt nyitva ) ugyan de átjött az utca túloldaláról az idős nénike, hogy csukott ablaknál sem hallja a TV hangját.És "csak" kb 2*100 Wattról beszélünk !
Mondjuk sokat dob a hangsugárzók mérete a hangnyomáson de ...akkor is.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Peet
senior tag
Kíváncsi lennék én azért arra a Brutális 4400W teljesítményre kb 400 ezerért úgy, hogy még keverő, erősítő stb. is van benne.
Először azt gondoltam, hogy a 4400W az biztos PMPO, de ezen a videon [link] látszik, hogy 4400W RMS és 50000 PMPO!
Mondjuk ez csak egy "szaros" 950W" -os hangfal több mint 1 milkáé [link][ Szerkesztve ]
-
elefant
őstag
válasz janosicsongo #2 üzenetére
-
janosicsongo
csendes tag
Hát tényleg elég szomorú,látam egy videót amiben effektezett a srác a keverőn ,és közben kikapcsolt a zene.
-
Zoltn
senior tag
Az a szomorú, hogy erre van igény!? :S
"Music is your only friend. Until the end!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...