Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Hivatalosan is tagadta a GeForce RTX 5090 visszahívását az MSI
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kiadta az RDNA 4 architektúra dokumentációját az AMD
- Esetlegesen hiányzó ROP blokkok miatt csúszik a GeForce RTX 50 Laptop sorozat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovee01
tag
Minőség=Nikon!
-
MaUser
addikt
Dobjatok fel egy szavazást az alábbival:
- legyen ápr. 1 kamucikk
- ne legyen ápr. 1 kamucikk
- ha van ápr. 1 kamucikk, akkor legyen odaírva a végére, hogy kamuPár éve az egyik nagy német portál feldobta, mert ment végig az anyázás egy "túl jól sikerült" hír miatt, valami ilyen eredmények lettek:
- legyen ápr. 1 kamucikk: 10%
- ne legyen ápr. 1 kamucikk: 60%
- ha van ápr. 1 kamucikk, akkor legyen odaírva a végére, hogy kamu: 30%Egy próbát megérne, mert ez így igénytelen. Tudom menjek máshová, hülye olvasó mit akar itt...
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz
wertigo1984 #41 üzenetére
-
válasz
én is ilyesmit akartam írni, de szerencsére előbb benéztem a fórumba!
-
Apika
addikt
Ez egy komoly masina! Én is beszerzek majd egyet belőle...
-
Sotho
őstag
Hehe jövőre ez valós hír lesz, mehet majd a kopypészt.
-
válasz
Megkövezünk, mert aktakukac bürokrata függő a felvett video hossza. Amúgy meg dátum...
-
wertigo1984
őstag
Minden elismeresem a Nikone, ok hogy nagyon jo gepeik vannak, de 9000 dolcsiert ki veszi meg? 54 mpixel? Uh milyen kepminosege lehet, de megneznem.
, csak azt nem ertem hogy miert kell fel orara lecsokkenteni a felveheto video hosszat? Kovezzetek meg de nem memoria fuggvenye a felvett video hossza?
-
jubilleum
senior tag
Totálisan inkompetens vagyok a témában, de azért megkérdezem.
Fényképezőgépekre nincsenek moddolt firmwarek? (Ez mosta korlátozott videó felvételről jutott eszembe, tök jó lenne egy olyan mod, amivel ezt kilehet kapcsolni) -
total90
veterán
Nekem most esett le, hogy a hsz-eket olvasom
-
sideburns
aktív tag
Ezért az izzadságszagú humorért kár volt ennyit gépelni.
Ez pl. legalább jópofa:
http://www.mirrorlessrumors.com/leica-release-a-disney-x2-camera-version/ -
törölt tag
Az igazán komoly az lesz ha holnap a cikk kiegészül egy UPDATE-tel, miszrint a Nikon megkereste az odalt, hogy:
ad1: honnan tudták meg a majdnem pontos specifikációkat?
ad2: akkor már javítsák ki, mert nem 2xExpeed 3 lesz benne, hanem 3xExpeed 4.
ad3: 16 bites kiolvasású a szenzor.[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
OKé, ezt benyeltem. grat.
Az előző cikket azt nem.
Ha nem olvasom el a hsz-okat, akkor még mindig abban a hitben lennék, hogy ez igaz. Hogy miért is? Mert átlag felhasználóknak még a mostani csúcs dslr-ek is borzasztóan jók. Plusz az 54MP felbontás már nem nagy szám, a Phase One már tud 70-80-at is. -
ollochances
csendes tag
Ez nyilvánvalóan benyelhető ugratás volt, mivel annyira nem hihetetlen az, amit ír. Emiatt egy picit viszont tényleg bosszantó, mivel az áprilisi tréfa akkor ütős, ha valami utólag képtelennek tűnő dologgal etetnek meg. Ebben a cikkben nemigen volt olyan képtelenség, hogy az ember a homlokára csapjon: hogy hihettem ezt el.
Ez így elég lehúzós.
-
Ati1979
veterán
Az árát elfeljtették a specifikációknak megfelelően módosítani.
9000 USD -ről 90000 USD-re.
-
bteebi
veterán
válasz
Motion_Blur #11 üzenetére
Bennem se merült fel, pedig lehetett volna gyanús
.
-
Flashback
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Én DERIVÁTOR vagy INTEGRÁTOR szeretnék lenni, jajj....
-
Dassler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
tetszik az 5let
-
TESCO-Zsömle
titán
Parci: Április elseje alkalmából kioszthatnátok találomra egy új speciális rangot: (BUZERÁTOR). Ezeknek az lenne a feladata, hogy bolondos híreket írjanak, és humorral töltsék meg a fórumokat.
-
Hobbbyt
őstag
Nincs itt baj az április elsejével, csak a cikk végén legyen ott hogy "bolondok napja" vagy akármi..
Mert ez a cikk 5 nap/hét/hónap múlva is fent lesz a neten, és akkor már végképp nem lesz egyértelmű, hogy ez áprilisi tréfa.. (volt)
A PH! lapcsalád meg elég komoly oldal ahhoz, hogy az emberek elhiggyék többé-kevesébe.. -
trufa12
addikt
MIért én meg moderátor vagyok ( mai nap erejéig ) -.-
szóval jöhetnek ezek a cikkek , nincs ezzel semmi baj.
Mármint csak be van írva , moderálni viszont nem tudokennyire már nem tréfálkozik a házigazdánk
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
made my day
-
Gainka
őstag
Csinálok is a d4x-el 10 screen shotot cod 2 multiba 640x480-as felbontásban elsimítás nélkül
-
Silentfrog
veterán
Én mindent elhiszek mert én is szoktam hazudni!
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
Bennem sem.
Mint laikust felvilágosítana valaki, hogy ezek a paraméterek miért hihetetlenek?
-
válasz
Nem kamu csak ki van szinezve [D4x]
-
Aztán majd jól kiad egy pont ilyet a Nikon, oszt leshetünk az április eljejénkkel
-
A Zéé
addikt
válasz
először én is full komolyan elhittem, amikor láttam reggel MLaca blogján
-
Motion_Blur
félisten
Bennem fel sem merült hogy kamu a cikk.
-
akartam is írni, hogy hisztis egy rib.nc
(ráadásul április else van, ergo tudta, mire számíthat, de azért feljött kattintgatni, hogy idegesítse magát. kicsit sem vagyunk ám frusztrált nép, de tényleg... mibe kerülne a mai ingyenes híradagot kihagynia valakinek, aki valamiért a "semmi bajom az április elsejékkel, amíg négy fal között csinálják" szemléletű?)
-
MLaca
őstag
gondolj bele, hogy a cikkek, hírek mögött dolgozó emberek vannak, akik még hétvégén, húsvétkor is azon törik magukat, hogy többek között neked is legyen mit olvasnod, hogy fényt vigyenek szürke kis egyhangú életedbe, hogy ne magányosan tengődj húsvét hétfőn a géped előtt. szóval a nagy leszólások előtt azért gondolj bele ebbe is. köszi.
-
t72killer
titán
Kedvenc mai kamucímem a lapcsaládtól: "A világ 10 legszebb nője meztelenül!"
Boldog Ápr. 1-jét mindenkinek
-
general
addikt
akkor már lehetett volna igazán a Canon 3D, azt úgyis pletykálják egy ideje..:-)
-
Jhonny06
veterán
Mi a picsáért kell ilyen kamucikkeket megjelentetni? Egy nem volt elég? Senki nem kíváncsi rá, köszönjük..
-
D.Orion
veterán
Na jó ez elég rossz vicc volt. Az elején még oké volt, de aztán ahogy elkezdtem olvasni egyre kevésbé voltak hihetőek a számok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Nikon bemutatta a stúdióban való használatra optimalizált csúcskategóriás tükörreflexes fényképezőgépét.
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való 6db-os szűrő készlet (Neewer)
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Éjjellátó kamera
- ELADÓ GODOX TT350-N rendszervaku (Nikon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest