- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
GodGamer5 #13 üzenetére
Nekem sem tetszik a stílus.
Aprósólyom
Megnéztem ezt a Rubent Brant-ot... Ez hányinger ahogy kinéz.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Aprósólyom
addikt
Itthoni költségvetésben is több mint 1mrd Ft lett a legutóbbi nagyobb projekt, a Rubent Brant. Csak képzelem, hogy részletesebb animálással, külföldi bérezéssel hogyan kezd el hatványozódni az összeg, ezért ennél a szintnél voltak kénytelenek meghúzni a projekt költségvetését.
Ha megnézzük egy-egy nagyobb animáció költségvetését és figyelembe vesszük a célközönség méretét, akkor feltételezem, hogy töredék összeget tudnak csak fordítani egy MK adaptációra. Ez van. Az élet nem habos torta.Jevons paradox
-
Tian66
senior tag
Én kifejezetten utálom ezt az CN-ös, olcsó, rángatós, kidolgozatlan rajz stílust. Nem tetszik és ez nem csak pénz kérdése.
-
GodGamer5
addikt
A rajzolása lehetne egy fokkal igényesebb. Ez olyan cartoon network szint, nyilván persze a brutalitást leszámítva.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
válasz
Aprósólyom #9 üzenetére
Én is szeretem az MK-t, de azért egy kicsivel többet várnék el, na...
Gyorsan elő is vettem az OtaKing77 féle videókat, hogy hogy is csinálja ezt egy egy személyes projekt:
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
markknight #10 üzenetére
Jogos, tényleg ott a WB logo a végén.
-
Kiköpött DC szerintem is, és a poénok ülnek!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
hogabesz
aktív tag
Tiszta DC jellege van, nagyon várós.
-
Lehet csak én vagyok az, aki negatív, de önmagában az, hogy vér és csonttörés van benne, még nem fog térdre küldeni és ájtatos követőjévé varázsolni.
Az animációs elnagyolt, az, hogy az álkapocs nem mozog, de a száj igen, egy régi trükk az olcsó rajzfilmeknél. Ennél egy kicsivel jobbat várnék...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
F34R
nagyúr
Atomjo... nezzuk majd.
-
Wesder
félisten
Jó lesz ez, megnézzük.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
A hazai forgalmazást, akkor a virágboltok intézik. Instant megnézem majd, kellemes thrash filmnek tűnik.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
30z.Samu
félisten
Kövezzetek meg, de szerintem rohadt jól néz ki!
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
gp A rajzfilm áprilisban lesz elérhető DVD-n és Blu-Ray-en, a hazai forgalmazásról egyelőre nem kaptunk információkat.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Thrustmaster T248
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest