Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
"Noco Genius - 0V-tól indul. Ez egy egyedi tulajdonság. Töltési görbe nem tetszik.
CTEK Ennél jó, hasznos a töltési görbéje."
Mi nem tetszik a NOCO töltésében?Nekem van mindkettő és a NOCO töltése jobban tetszik.
Igaz nem mérésekre alapozok mivel nincs se oszcilloszkópom se egyéb spec műszerem csak egy V és A mérőm, hogy tudjam pontosan monitorozni töltés közben mi is történik. Inkább tapasztalatra, tünetekre alapozok.
Volt már nem egyszer, hogy olyan akkumulátort kellett töltenem ami indítani sem bírta az autót.
Amennyiben a NOCO azt jelezte, hogy már majdnem feltöltve tudtam indítani az autót CTEK re ez nem volt igaz hasonló töltési idő után.
Vagyis a NOCO először "rendbe" tette az akkumulátort hogyha indulnom kell akkor hadd menjen, majd a teljes töltés.
A CTEK meg mintha először "karbantartana, tesztelne" azután lódul neki a dolognakSzerintem mindkettő tökéletes, egyik így a másik úgy tölt. Egy biztos, nem fogsz mellé egyikkel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest