Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
Egyáltalán hol lehet kapni kishazánkban Buffalo termékeket??? Mert cikket elég sokat lehet olvasni róluk viszont én még sehol nem találtam,pedig volt 1-2 cuccuk ami nagyon kellett volna.
Üdv, Balázs
-
mephi666
nagyúr
válasz TheVeryGuest #5 üzenetére
annyira nem ismertem, csak a buffalo-ról ugrott be, hogy jóval kevesebbért láttam már wd-t... sima vinyóból jókat csinálnak/csináltak mindig is, azért gondoltam, hogy ez sem lehet rossz
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
TheVeryGuest
senior tag
Na mondjuk ez szar is. Nekem is hasonló van 500-as, USB/eSATA-s, még a kerekgombos/ledes. Siralmasan lassan lehet írni. Szóval, ha a Buffaló gyors, akkor megérheti az extrát.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
t72killer
titán
várom már a 2terás belsejű darabokat - pl eSATA csatolóval, le kéne cserélni a sok dvd-t...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
mephi666
nagyúr
a mostani árfolyamon majdnem 30ezer az 500as :S ennél csak több lehet indulásnak...
egy ilyen 500-as wd-t meg itt helyi boltban 23-ért osztanak:
ebből leszűrve elég vaskos ára van... 15körül kap az ember egy samut, kicsit többért meg már wd-t... (500asokról beszélek) hozzá meg egy usb-s külső keret 4körül mozog... nem érzem esélyesnek hazai piacon az elterjedését :S külföldön viszont azt a pár dolcsi pluszt kiadhatják érte simán a fanok...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest