Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• schawo

titán

Visszatérve a gyorsulásra.

Hétvégén két vicces jelenetem is volt Leaffel. Egy Ford Edge (azt se tudtam, hogy létezik), és egy Porsche Panamera is azt képzelte, hogy versenyzünk zöld lámpánál. Ezt csak onnan tudtam, hogy mindkétszer hangos hörgést hallottam hátulról, utána vettem csak észre őket a tükörben. A Ford Edge volt a viccesebb. Benzines dög volt a kékes füstfelhőből ítélve, amit akkor hagyott, amikor már kb 80-nal ment, mikor még mindig padlógázon sarokkal állva utolért, pedig én 60-nál már rég leszálltam a gyorsítópedálról. Hangja alapján valami V6 volt benzintemető volt. Pedig én nem hogy padlót, de kispadlót sem nyomtam (leafnek van egy kickdownkapcsolóhoz hasonló állása, ahol extra teljesítmény jön, de tök fölösleges, még 60-nál is instant kiforgatja a kerekeket, első hajtás egy szívás), csak középállásnál kicsit lejjebb a gyorsítópedálon. Szeretek azért elindulni, de nem versenyeztem. A panamera legalább belátta, hogy nem úgy megy az, és abbahagyta az izmozási kísérletet 60 után nem sokkal, és kis különbséggel lassan előzött meg.

Új hozzászólás Aktív témák