Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
martin555 #3094 üzenetére
Én többet is kipróbáltam. Ha sima jpg-ről van szó, akkor sztem a gyári elég jó lett. Ha raw-ról akkor is a gyári, ha főkameráról van szó és főleg kevesebb fénynél. Gcam raw-ja a az ultraszéles kamera esetében sokkal jobb.
Ellenfényben a Gcam teljesít jobban.
Általában ha fontos volt a kép, akkor mind2 alkalmazással csináltam képet.
Tehát szvsz a legjobb fotós app a gyári és a Gcam.
Ezeket próbáltam még: Snap Camera HDR, Manual Camera, Porfessional Camera DSLR, DSLR Camera Pro, Camera FV-5 -
Klown
aktív tag
válasz
martin555 #3086 üzenetére
Én EU rom-on vagyok. OTA felajánlotta már a 13.0.1-et, de olvasva a hozzászólásokat itt egyelőre kivárok. Feleségem gyári ROM-os 128-asára már települt a 13. Mivel ő kevésbé "power user" egyelőre nem tapasztalt nagy változást. Bár azt látom, hogy az értesítési sáv tetején megjelent egy csomó új ikon, ami szvsz elég idegesítő...
Üdv: Klown
-
-
-
balazs1022
őstag
válasz
martin555 #2758 üzenetére
Szia! Az újraindítás lehet beragadó bekapcsoló gombtól is. Ha véletlen a gomb alját nyomod (telefon apjához eső részt), akkor képes beragadni. Én is azt hittem szoftveres gond. Kellett pár hét mire rájöttem. Amúgy már bejarotodott annyira H semmilyen pozícióban nem ragad be.
-
-
Faby
senior tag
válasz
martin555 #2811 üzenetére
Szia, nem nagyon van rá (egyszerű) megoldás.
Crok fórumtárs segítségével annyit sikerült kideríteni, hogy anet.hostname
változót kezeli, írja rosszul valószínűleg a rendszer.
0. Mivel jó eséllyel ROM hiba, meg lehet próbálni lejelenteni, és egyszer majd javítják.
1. Root segítségével át lehet írni (nekem még nincs root, így nem játszik)
2. ROM csere, valami olyanra, ami ezt jól kezeli.Hétvégén próbálgatom a többi környezetemben lévő Xiaomi telót.
-
-
Klown
aktív tag
válasz
martin555 #2754 üzenetére
Van fent esetleg TWRP, vagy társai? Azzal tudod a cache partíciót és a Dalvik cache-t törölni.
Én éppen a gyári üzenetek app-pal szenvedek, xiaomi.eu ROM alatt. Nem tudok vele új SMS-t írni, csak válaszolni a bejövőkre, mert kilép a program, mikor az új SMS-re megyek...
Kezd egy kicsit teli lenni a hócipőm, pedig szerettem a Xiaomi-t, de túl sok a probléma vele. (Gariban visszavett Mi A1, ami random reboot-olt és persze sárgult a kijelző széle, de újragélezéssel javították. Akkor a Redmi Note 5-nek szintén sárgult a kijelzője, gariba azt is újragélezték, ill. az ujjlenyomat-ovasója használhatatlanná vált a végére, de ennek ellenére nagyon szerettem. Akkor most a Poco-nak a szoftveres gondjai. A gyári ROM a Google-os vackokkal borzasztó. Az .eu ROM eddig jó volt, de az A11 azt is elcseszte, bár ahogy olvasom a gyári ROM-ot is érinti.
) Sajnos kezdem azt hinni, hogy tényleg nincs "ingyen ebéd"! Ha jó, megbízható telefont akarok, akkor bizony kénytelen leszek tágra nyitni a bukszámat...
Üdv: Klown
-
-
-
-
-
-
Gombinyó
őstag
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest