- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vendingo
veterán
Tudtok ajánlani olyan tokot, ami jól védi a kamerát? Az se baj, ha nem lehet fotózni benne, nem használom ezt a funkciót. Nillkinből láttam ilyen tokot, csak az alja eléggé nyitott és tuti ereszti be a koszt, majd szépen lecsiszolja a hátlapot.
-
vpityesz
csendes tag
válasz
Viktor0610 #747 üzenetére
Koszi a tippet, meglesem.
-
-
-
vpityesz
csendes tag
Udv Mindenkinek!
Egy kis segitseget szeretnek toletek kerni! A telo beallitasaban engedelyt adok a Mi Fit-nek (mi band 4-el), hogy hozzaferjen az ertesitesekhez, de magan az applikacion belul idonkent inaktiv lesz az app alerts. Aztan ki-be kapcsolom az engedelyezest, es talan ettol ujra ON az app alerts (eddig nincs fix megfigyeles).
Ez vajon mitol lehet? Talalkozott mas is ezzel a problemaval? Meg nem huztam ujra az app-ot...
Valaszotok elore is koszonom! -
judas13
addikt
A megrendeléstől számítva 7 nap? Enyém is már a városban van, de még nincs kézbesítve sajna..és akkor így sanszos, hogy pont átcsúszik jövő hétre már ....
Arrive at local delivery office
2020-09-23 07:26:00
Arrive at destination country
2020-09-22 07:17:30
Leave the warehouse
2020-09-21 20:40:21
Package finished
2020-09-21 20:40:21
Product sorting is completed
2020-09-21 16:42:04
Order received successfully
2020-09-19 16:04:20 -
Predatorr
őstag
Valaki tudna nyilatkozni a gép helytalálásáról? A hátrányai ellenére szimpatikus, de a Galileo-t hiányolom.
-
taptaq
aktív tag
Megjött végre az enyém is, 7 nap alatt spanyolból.
Eddig elégedett vagyok vele. A gyári kamera vs gcam teljesen egálban vannak, hol az egyik hol a másik teljesít jobban. Sokat fejlődött a gyári kamera alkalmazás, természetesen pozitív irányba. Kicsit túltolja a színeket, de ennyi. -
válasz
Viktor0610 #737 üzenetére
Hangszóró rács bal szélén
-
Keresem benne a közelségérzékelőt, de nem találom.
Mármint jól működik, de próbálnám tenyérrel letakarni a kijelzőt, de sehogy nem sötétül el a kijelző. -
ssj81
aktív tag
Rendeltem Alin...7nap spanyol szállítás, ahogy kifizettem, egyből jött az üzenet:
Dear customer, the logistics is gradually recovering and we are working around the clock to make sure that you will receive your order as soon as possible. If you do not want to wait, you will need to wait 72 hours for seller approval. For your convenience, we will send you a refund automatically if seller fails to ship it within: 49days 23hours 53minutes 34seconds .
Ok vagy cancel. 7nap szállítás alatt 30 business day...
Gondolom beszívatot rendesen, a múltkor egy egeret rendeltem cseh raktárból és 20 nap után visszakértem a pénzt mert kínából indult a csomag, 1 hónap volt mire visszautalták. -
-
KillBorn
senior tag
válasz
Flagellant #731 üzenetére
Az csak egy photoshop kép, hogy milyen lehetne a X3 5G, SD750G-vel.
Itt az india only verzió leírása.
Az indiai verzió sem 5G, csak -NFC +2GB RAM +800mAh akksi+30g súly
India only.
-
Flagellant
csendes tag
válasz
instantwater #705 üzenetére
Szerinted várható itthon ilyen megjelenés?
-
NGA
addikt
Most néztem összehasonlítást, hogy a Huawei P20Pro-t megveri a Poco kamerája. Tulajdonképpen nem is annyira rossz, mint vártam
-
-
gabeunit
tag
válasz
Viktor0610 #727 üzenetére
Sajna még a régit látom.
Valami mást is kell ügyködni a telefonba a kódon kívül, vagy innentől már a szolgáltató a ludas?? -
-
gabeunit
tag
Sziasztok, én beutottem a kódot a telefon tarcsazojába,Vodafonenál vagyok.
Kiírta , hogy elérhető, de én ezt hol látom, hogy volte kapcsolat van, vagy máshol is be kell állítani?? -
Snowcat
tag
válasz
csocsoszán #724 üzenetére
Köszi, akkor nálam a hiba, csak tudnám mi... a kártya digitalizálása mindig sikertelen
Egyetlen nfc-vel kapcsolatos beállítás, amit látok a secure element position, ez másnál HCE v SIM? -
m0py
tag
Micsoda perfect timing, elvileg holnap delutan tudom nyitni a bootloadert, es megy is fel.
[RECOVERY][3.4.0-12][surya]TWRP Xiaomi Poco X3 -
hkari
őstag
Telenorral nem sikerül életre bírnom a VoLTE működését. Kódot beírtam, de semmi sem történik. Lehet a Telenort is fel kell hívni, hogy a SIM kártyán engedélyezzék?
-
judas13
addikt
Odaszóltam, ennyi
Reméljük megjön addigra! -
Snowcat
tag
Na végre, nekem is megjött a teló, így röpke 15 nap után... nem mintha nagyon hiányozna, de ebben már matrica sem volt, biztos mert későn rendeltem...
Kérdés, de próbálta valaki a Gránit pay-t belőni? Beszélgettem többször az ügyfélszolgálattal, tanácsoltak ezt-azt, semmi nem használt, nyitottak egy ticketet a tech support fele, egyelőre itt tartunk. Csak egyedi eset lehet nálam, vagy x3-gránit inkompatibilitás?
-
-
judas13
addikt
Amúgy itt a MM most kezdte árulni 269.99€-ért a nagyobb verziót.
-
-
KEresztkérdés:
Csináljunk-e csak ennek a telefonnak egy topicot, témaösszefoglalóval mindennel, vagy legyen ez a "hivatalos"?
A másik, tud még valaki spanyolos rendelést? ISmerősnek megtetszett, én meg múltkor nyúl voltam 2-t rendelni.
-
-
RoBos
senior tag
Miután tegnap bejelentette a Qualcomm az SD750G 5G-s SoC-ot, remélem hamarosan lesz egy Poco X3 5G telefon is, na és akkor az lenne csak igazán az néptelefon!
-
judas13
addikt
Várakozó pozicióban vagyok. Távcső, jelzőrakéták bekészítve
2020.09.23 07:26 (GMT-7): Shipment at local distribution center
2020.09.22 07:17 (GMT-7): Shipment dispatched
2020.09.21 20:40 (GMT-7): Shipment packaging completed
2020.09.21 20:40 (GMT-7): Shipment dispatched from warehouse
2020.09.21 16:42 (GMT-7): Shipment picking completed
2020.09.19 16:04 (GMT-7): Order received by warehouse -
Róla azóta kiderült, hogy csaló volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest