Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Phobion #2125 üzenetére
Ha le nem nullázzák szoftveresen. A redmi 5 plust azért cseréltem le x3-ra, mert egy frissítéssel majdnem felezték az üzemidőt. Android rendszer üresjáratban 50-60%-ot harapott ki az üzemidőből. Most kikapcsoltam az automata frissítéseket, és minden frissítést 1 hónap csúszással fogok telepíteni, megvárom a visszajelzéseket. Sajnos 5 plus telefonom elött az iphone 6s-em is így járt, máskülönben egyiket se cseréltem volna le.
-
vendingo
veterán
válasz
Viktor0610 #1773 üzenetére
Miért ne kéne működnie a BT-nak 2.4GHz wifi mellett? Nem látom benne a logikát.
-
vendingo
veterán
válasz
Viktor0610 #1771 üzenetére
2.4GHz-en használom, pedig az 5 is elérhető itthon. Nem is tudom miért erre vagyok csatlakozva.
-
vendingo
veterán
válasz
tarbela777 #1765 üzenetére
Semmi gond nálam. Óra, kihangosító, bt hangszóró, erősítő...
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
válasz
redingitell #1732 üzenetére
Feltettem a hydrogel fóliát. 100%-ban védi a kijelzőt az ívek mentén is, tok se nyomja fel, felhelyezése nem bonyolult, buborékokat szépen ki lehet nyomogatni belőle. Ami tetszik benne, hogy az újjlenyomatokat kevésbé gyűjti, mint az üveg, vagy a hagyományos fólia.
-
vendingo
veterán
válasz
redingitell #1726 üzenetére
Vettem üveget, körbe végig levegős, gagyi. Tegnap jött hydrogel fólia, majd a napokba teszek fel belőle.
-
vendingo
veterán
válasz
tarbela777 #1470 üzenetére
-
vendingo
veterán
Lehet hülye kérdés, de milyen type c kábel kell hozzá, hogy tudja a 33wattot? Kellene 1-2 tartalék kábel, de nagy a választék alin. 3-5A?
-
vendingo
veterán
válasz
Viktor0610 #1132 üzenetére
Én nillkin camshield tokot rendeltem hozzá.
Kicsit drágállom, de a kamerát szinte soha nem használom, ezért nem lesz macera a használata. -
vendingo
veterán
Szeretnék új tokot venni. Láttam alin eladóknál, hogy külön hirdetnek X3-hoz, és X3 NFC-hez. Van különbség?
-
vendingo
veterán
Nálam tökéletes a dupla kopp feloldás, zárás.
-
vendingo
veterán
Én nem értem, hogy miért kínábol rendelitek? Spóroltok pár dollárt, utána meg rágjátok a kefét, mert késik/nem jön meg időben?
-
vendingo
veterán
válasz
FoxxiMaxxi #811 üzenetére
Várj, jobbat nem tudok tanácsolni. Az is lehet, hgy 1 hét és nálad van, de az is, hogy 4-6 hét...
-
vendingo
veterán
Tudtok ajánlani olyan tokot, ami jól védi a kamerát? Az se baj, ha nem lehet fotózni benne, nem használom ezt a funkciót. Nillkinből láttam ilyen tokot, csak az alja eléggé nyitott és tuti ereszti be a koszt, majd szépen lecsiszolja a hátlapot.
-
vendingo
veterán
Ki lehet kapcsolni az appdrawer-t? Hagyományos miui menü jobban tetszik. Amúgy redmi 5 plus után vastag, nehéz és bumszli a telefon, főleg a gyári tokkal. Teljeítménye viszont nagyon jó.
-
vendingo
veterán
A rezonáló hátlaptól kezdek tartani, sokat filmezek a telefonon. Valakinek van megoldása rá? Egyáltalán ez az összesre jellemző?
-
vendingo
veterán
Gyári kamera appban van timelapse lehetőség?
-
vendingo
veterán
Volt akinek üres volt a doboz. :(
Legutóbb 2 terméket rendeltem egy csomagba. Haver vette át, amikor mentem érte egyből feltűnt, hogy kicsi a csomag, valami hiányzik. Kamera elött bontottam ki, de így is küzdöttem az igazamért.
Amúgy én a szomszéd nénivel vetetném át, mert nem a fenti példák a jellemzőek. -
vendingo
veterán
Küldött mailt az ali:
Time to pick up your package!
Hi xy,
Your order xxxxxxxxxxxxxxxx has arrived at your local post office. Come pick it up!Az összes nyomkövető azt írja, hogy még spanyolba kavarog a csomag, ráadásul GLS hozza. Ali azt szeretné, hogy vegyem át a postán, mert már ott van? Érdekes.
-
vendingo
veterán
Ugyan nekem se adták még fel, pedig időben rendeltem, de ezzel a rendelés leadásakor számoltam. 50k mobilt nem kis meló csomagolni, címezni, szállítani. Örülnék ha mihamarabb megjönne, de ez van, várható volt. Mondjuk az megnyugtatna, ha másoktól is olvasnám, hogy: "még nekem se adták fel". Ha nekem nem jó, ne legyen jó másnak sem
Amúgy ki hozza az alis spanyol rendeléseket? GLS? -
vendingo
veterán
válasz
Viktor0610 #283 üzenetére
Ezzel én se értek egyet. Az hogy honnan, mennyiért rendelhető az szabad, de hogy mikor jön meg, az már nem... Érdekes hozzáállás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest