Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekiboy
tag
Sokan még mindig nagyon előítéletesek a bmw-vel kapcsolatban. Vagy a bmw-s emberekkel szemben. Barmok nem csak bmw-t hajtanak. De sok csajnak nagyon bejön még ma is pl az e36 is ami pedig 18 éve kint van a piacon....
-
nap
addikt
Nekem nem nedvesedik a bugyim a bmw-tol. Bar az effajta bevasarlokocsik jo versenytautoalapok.
-
ChromeX
addikt
válasz
bishoplogan #6 üzenetére
Mon- meg 18.án érkezikelvileg
amugy bejönnek nekem ezek a képek kérdés a configomon tudok majd e ilyen szép autókat varázsolni -
Vekiboy
tag
Fullos m3 pakettet nem kapott csak a 3-as, az 1-es max M packet-et kapott.... Na jó nem lovagolunk a szavakon. Egyébként igazad van, csak azért nem nevezték M1-nek mert az egy legenda és más autójuk már nem kaphatja ezt a megjelölést. (valamelyik bmw-s koma nyilatkozta az auto bild-ben anno) Sokan női szarnak nevezik az 1-est, de szerintem nagyon jó kis gép. Én e36 compactot hajtok most, azt is mindenki cinkeli,hogy női autó... Nekem sem tetszik a hátulja de ez van.
-
Def26
félisten
Itt az oldal. 22db lada van
Noh de itt ez OFF.
-
kaik_holi
tag
válasz
- = Zk = - #44 üzenetére
Így van...
Mást nem nagyon tudunk csinálni... -
kaik_holi
tag
válasz
- = Zk = - #42 üzenetére
Hát a High Stakes -et én is bírnám de egy próbát tuti megér, én lelkes híve vagyok az nfs sorozatnak de a vége felé nagyon elvitték magukat...de most hátha korrigálnak...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ígyvanferi #41 üzenetére
High Stakes 2-től tuti elolvadnék
De boldog lennék, ha elindulna a gépemen -
ígyvanferi
addikt
Komolyan ebbe kötsz bele? Muszáj azt mondanom, hogy nevetséges.
Eddigiek alapján igazán várom. Bár a következő részben visszanyúlhatnának egészen a 3-4. részig, egy újragondolt (még ha csak a grafika újul meg és a gépek változnak, az is tökéletes lenne) High Stakesnek örülnék a legjobban.
-
Peti78
őstag
Na majd meglátjuk...
-
Bubu79
addikt
Az első hat NFS király volt - és az összes között az ötödik, a Porsche-s vitte el prímet a kiváló irányíthatósággal és a korában szinte egyedülállóan szép grafikával.
Aztán jöttek a matrica ragasztgatós, driftelős Undergroundok és valami meghalt a szériában - ha más néven jöttek volna ki egészen biztos, hogy meg sem néztem volna őket, az NFS adta el számomra...
Azóta várom, hogy visszatérjen a régi hangulat és a régi játékélmény - de úgy látszik hiába, mert leragadtak a halálos iramban filmeknél és képtelenek valami normálisat gyártani...
A Most Wantedben volt egy halvány reménysugár - de gyorsan ki is irtották belőle a folytatásban...
Szigorúan szvsz.
-
kaik21
tag
Egy újszülöttnek minden vicc új,lehet kritizálni lehet dicsőíteni de a lényegen nem változtat.
Én végigkövettem szerény pályafutását az NFS sorozatnak és összességében jó széria kisebb nagyobb bakikkal.Nem lehet mindig a legjobbat csinálni...... -
kaik_holi
tag
válasz
bishoplogan #6 üzenetére
Már tűkön ülök olyan kíváncsi vagyok mit alkotott a EA...
-
- = Zk = -
félisten
Megint BMW! Helyes...!
Nagyon kiváncsi vagyok már erre a játékraNem hiszek semmit, majd ha itt lesz a gépemen, akkor véleményezem...
Az 535d BMW-ben nem 3,5-es Anisits féle motor van?
-
dunc
nagyúr
URAL
Lesz benne?
-
zolo96
tag
Jó hogy van benne BMW, de ne ezt a női szütykot erőltessék.
-
Def26
félisten
Kicsit olyan Pro Street -es a kép, sivatag, BMW stb...
Nekem a Toyota Celica dobogtatja meg a szívem.
-
stratova
veterán
Ej nekem hátulnézetből kicsit erőltetett ez az 1-es kupé, mintha nem lenne elég hely, hogy a C oszlopnak szép íve legyen, de azért nem egy rusnya darab. Aston Martin szokásosan gyöngyörű a Reventón pedig kedvenceim egyike, még ha csak egy felcicomázott méregdrága murcielago is. Kiprószáljuk ha elindul a vason.
-
infectedmann
őstag
Igazából nem várok sokat ettől az NFS -től, ezért ha esetleg tényleg nagy durranás lesz talán kellemesen csalódok majd.
Egy próbát megér aztán ha pár óra játék után nem tud lekötni akkor megy a szemétbe. -
mephi666
nagyúr
kicsit off: nagyon tetszik a bmw-ből az 1-es sorozat... ha tehetnénk, vennénk egy 116i-t...
jó gép az nagyon... viszont 120-ból eddig csak dízeleket láttam mindenhol... nincs olyan nap, amikor ne látnék vagy 1 tucat új 1es bmw-t, de főleg 116i és 120d-k száguldoznak... pedig a 170lovas 120i sem lehetne kutya
erről az 135i-ről meg akkor ne is beszéljünk a 3ezer köbcentijével, meg több, mint 300lovával
remélem jól optimalizálják a játékot és normálisan fog menni a konfigomon... még talán egy proci-upgrade is beférne, ha nem cseszik el, mint az utolsó 3 nfs-t... (szvsz)
-
Atis707
tag
Az autó 3 betű: B M W!
pro street nem volt olyan rossz, sok opció és versenytípus, de lapos volt nekem...
-
Ari18
őstag
Kap tőlem egy esélyt, de Pro Street szaga van belső nézettel és jobb fizikával.
-
twollah
nagyúr
"legnagyobb sebessége eléri a 250 km/h"
Aki kicsit tobbet olvas sportauto teszteket az tudja, hogy a gyartok kozott van egy egyezseg aminek koszonhetoen a maximalis sebesseg elektronikusan le van szabalyozva 250 km/h-ra.
Szoval gy. k. nem ennyi a tenyleges maximalis sebessege az autonak.
"A végsebessége a korlátozott gyári 250..."
Bovebben itt van elpottyintve errol egy kicsit.
-
feka007
veterán
Hát én a 3-as BMW-ket annyira nem szeretem, szerintem sokkal jobb az 5-ös (nem hiába kétszer annyi). Mondjuk a képen láthatóban még nem utaztam, de 535d-ben igen, és az vmi élmény volt. 3 literes TDi, olyan a hangja mint egy szörnynek, ahogy 3 mp alatt 100-on van. BMW 4ever
-
sirzollee
tag
Kíváncsi leszek rá nagyon.A Prostreet nem volt rossz,bár hiányzott belőle az üldözés,az Undercover se volt rossz,de a tunning része borzalmas lett-főleg a vinly elhelyezés volt egy katasztrófa.A képek alapján jól fog kinézni-de az eddigiek is szépek voltak anno.Meglátjuk
-
Gonosz15
aktív tag
Aston Martin DBS (L)
-
Nekem a Mitsubishi-k jönnek be
-
aram01
nagyúr
az a lambo azért odabasz
-
Skizz
addikt
HAWX matrica?
-
Enton
addikt
Az utolsó kép az borító kép lenne? Egész pofás.
-
sagesz93
addikt
BMWWW!
Hát igen az nfs tudja mi kell az embernekVagyis nekem
De ha elkurják csakazért nemfogok vele játszani... -
mephi666
nagyúr
büdös ea-nél megtalálták az egyik gyenge pontomat
hiába vette el a prosztrít, sz@rbon és undorkover a kedvemet... a shift hátha nem lesz mégsem shit... egy próbát csak megkap tőlem is
-
Gerisz
addikt
Ennek a tocsinak Öcsém felettébb fog örülni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR