Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tibor_560sec #69 üzenetére
Gyakrolatilag arról szól ez a mod.... de nem baj.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Tibor_560sec
aktív tag
Otletes a kivitelezes , csak az osszhatast rontja a "kekledesventi" hangulat ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
szab.tam
nagyúr
a hírben lévő gépben nem evga van, hanem egy egyprocis lap, értelem szerűen 1 procival...
(amiket linkeltem, azok közt vannak 2 procisak is...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szemem is kiugruk ettől a fényládától
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Puma K
nagyúr
Most két vagy több tápnak leadni a jelet, hogy "Kapcsolj!" az nem nagy cucc.
Ennél az alaplapnál tuti rendszerkövetelménybe le van írva, hogy 2 táp szükségeltetik a működtetéséhez ha 2 CPU és 4 GPU dolgozik benne, ha 2 CPU és 1 GPU akkor már lehet elég 1 is. De tuti van egy kézikönyve amibe le van írva, hogy milyen variációknál mit igényel a lap áramellátást tekintetében."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ledgeri
nagyúr
Hogyan lehet összedobni két tápot?? értem ezalatt ,hogy mi játszódik le a bekapcsoló gomb megnyomásakor.... vagy alapból az alaplap ( ) le tud kezeln két tápot??
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
csab991
senior tag
Megdobhatnának egy ilyennel.
-
waithEard
őstag
Jön a vérpisti és megesz! Segítség!
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
őstag
Már a Modding topikban láttuk. De ide is leírom,hogy igencsak látványos áramzabáló egy vadállat.
-
szab.tam
nagyúr
válasz csirkés11 #54 üzenetére
nem az egyetlen vagy. a kék világítást kivéve nekem is tetszik.
én is valami hasonló házat tervezek, előregyártott, megrendelt elemekből. csak természetesen ventik nélkül, sok ráccsal, (persze plexivel kombinálva), és valszeg kicsit magasabbra. hűtőknek el kell férniük valahol...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Puma K
nagyúr
Fú ez nekem nagyon tetszik.
Viszont ha tehetném akkor nem ekkora házba tenném hanem csinálnék MAGAMNAK valami EGYEDI házat ha már ilyen anyagi hátterem lenne.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
válasz macilaci78 #46 üzenetére
hogy a dodekaédert ne is említsük
a többi zenéjük is zseniális
-
ROBERTOH
őstag
Nekem is kéne egy ilyen ruhaszárító. Hogyé aggyák?
ez a kedvenc aláírásom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest