Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ja, csak 6 év után ez már tökre kevés embert izgat, teljesen jogosan. Az meg hogy a Necro új act nélkül 15 dollár egy 5 éves játékhoz, egyenesen pofátlanság.
A Diablo 2 megjelenés után 1.5-2 évvel már kerek egész volt.
Igen, jöhetett volna összetettebb skill-és tárgyrendszer, meg sokkal igényesebb látvány, meg jó zene, vagyis egy teljesen más játék. Hol vannak az ilyen trackek a D3-ból? Ja sehol, mert nincs Matt Uelmen. -
Fitzgerald
veterán
Meg a Grim Dawn is. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy a Blizzard képes/hajlandó másoktól tanulni.
Valami olyasmi lehet ott a mindset, hogy ők a Blizzard, ők szarták az izometrikus hekkenszlest meg a modern rts-t.
A másik fő probléma az, hogy a Blizzard legnagyobb frencsájzainak sikeréért felelős arcok szépen mind leléptek a cégtől az évek során. -
Fitzgerald
veterán
A fos Diablo 3 után ennél kevésbé nem is tudna érdekelni ez a hír, pedig azok között voltam akik azonnal megszültek amikor a 3-at bejelentették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Vallás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest