Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
Cathfaern #43 üzenetére
Ha olyasmire gondolsz, mint a Devilian volt, vagy a Lineage Eternal, meg a Drakensang online akkor szerintem annyira nem háborodnának fel a játékosok. Ezek közül a Devilian felépítése mechanikája kimondottan tetszett, csak valahogy nem találtam szimpatikus karaktert. Meg kicsit túl keleti stílusú volt nekem az óriási fegyverekkel. Drakensang se lett volna rossz, de az meg P2W-lett nagyon. De ha megcsinálnák a Diablo világára valami hasonlót, akkor látnék benne fantáziát.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Plazmacucci #35 üzenetére
Az Uber az csak Battle.net-en keresztül volt elérhető. Viszont ebben az időszakban kb 10-20%-os volt Magyarországon az internet penetráció évtől függően. Szóval elég kis rétegnek volt elérhető. Így nekem sem.
A másik dolog, hogy az Uber későbbi patch-ben érkezett a D2-höz, több mint 2 évvel a LOD kiadása után. Ha igazságosan akarod összehasonlítani a D3-mal, akkor ott is kb a mostani állapottal kellene összehasonlítani.
A harmadik dolog, hogy azért az Uber sem volt olyan nagyon nehéz, mert a legjobbak naked run-ban ölték hardcore mode-ban."Egyedül játszani ezt sz@r és értelmetlen."
Nekem semmi bajom nem volt azzal, hogy egyedül játszok, bár alkalmanként LAN-on játszottam másokkal is. Semmivel sem volt értelmesebb. Valamivel jobb volt, mert mégiscsak együtt voltunk.
-
Ghoosty
őstag
válasz
basaharc502 #32 üzenetére
"A D3-ban gyakorlatilag lebutították az egészet, ....pár nap játék után a hc d2 arcok kimaxolva rohangáltak és csak lootolgattak kb."
A D3 olyan nehéz volt az elején, hogy kb lehetetlen volt végigvinni és pár nap után jött egy durva nerf. Még akkor is csak a legügyesebbek voltak képesek egyáltalán befejezni inferno-n, pedig volt az AH ahol fillérekért lehetett jobbnál jobb cuccokat venni.
"ott nagyon jól belőtték a nehézséget, a loot és fejlődési rendszert. "
Lehet, hogy a végére belőtték a rendszert, de én nem így éreztem. Akkoriban nem volt netem, így patch-ek nélkül offline játszottam. Volt, hogy megakadtam hellen és többször kellett újra és újra mennem egy act-ot, hogy végre essen egy fegyver, mert gyorsabban töltődött a mobok élete, mint ahogy sebeztem őket.
"A D2-ben 1-1 karit kimaxolni, lvl 99-es szintre feltolni tényleg kemény meló volt, "
Szó szerint meló volt, csak menni kellett és ölni ugyanazokat a lényeket. Én általában 65. szint körül öltem meg hell Baal-t. Onnantól vége volt nem nőtt tovább a nehézség. Sőt csökkent, mert egyre jobb felszerelésed lett. Sose csináltam maxos, se 99-es szintű karaktert, mert nem volt nehezebb ellenfél, így minek erősödjek tovább.
-
Ghoosty
őstag
Én nagyon sajnálnám, ha mobiljáték lenne belőle. Egyszerűen semmilyen mobiljáték nem volt képes még sokáig lekötni.
Egy kicsit nyíltabb kicsit rpg-sebb Diablo 4-nek örülnék, mint mondjuk a Sacred 1 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Vallás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest