- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Everest / AIDA64 topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SharpSA #2919 üzenetére
Az a baj, hogy a "válasz:" válaszokat se a bb, se a desktop levelező, se a másik mobilom nem teszi be a beszélgetésbe.
Sasa: elsőre nem tippelek a levelezőre, mert ugyanazt csinálja a gmail, az msn acc-ommal is, illetve a saját domaines Exchange szerveres levelezőnkkel is.
Valamikor régen emlékszem hogy volt ilyen beállítás, de egyszerűen nem találom.
Symbianos:
szerintem gondoltak rá, csak nem jövök rá hogy hol lehet beállítani.
-
sasa134
addikt
válasz
SharpSA #2328 üzenetére
Ennyit tudunk eddig:
Some lucky OS testers have been seeded 10.3.2.158 for beta testing.Here's some new features:
• S/MIME Support for ActiveSync
• BlackBerry Protect Enhancements
• Browser Enhancements
• Hub Improvements
• Calendar Improvements
• BlackBerry Assistant ImprovementsMore details to come, this is just an early, early build with minor software
-
hito
nagyúr
válasz
SharpSA #2246 üzenetére
Note 4-et már nagyon régen kiszemeltem és most olyan árban hozzájutottam, aminek ember nem tud ellenállni.
Igen, gyakorlatilag a Note 4 váltotta ki ezt a két készüléket. És amondó vagyok, hogy hellyel-közzel sikerül is neki. Nem sok hibája van, ami meg van, betudom annak, hogy tökéletes készülék nincs és nem is lesz.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
SharpSA #2162 üzenetére
Ezek a kijelzők a pontos bizonyítékai annak, hogy a jelenlegi információ/fjúcsőr éhes kockaarc társadalomnak egyszerűen már nem tudnak mit beletenni a telefonba. Nem vagyok BB buzeráns, de a Passport volt az utóbbi évek számomra egyetlen innovatív terméke ebben a szegmensben. Lehet több memóriát, nagyobb pixelszámot, tárhelyet beletenni, de ennyi.
-
válasz
SharpSA #2022 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá. Az sem biztos, hogy teljesen pontosan emlékszek, ezért is írtam, hogy valószínű a Z10 topikban lehet utánaolvasni.
Egyébként tényleg nem rémlik, hogy azóta lett volna, tehát ilyen másfél évente ha előfordul ilyesmi, az még kibírható.
Lehet, hogy aki ért is hozzá, megmagyarázza, hogy miért is van, előttem sem világos. -
válasz
SharpSA #2005 üzenetére
TP Link router random hajigál. Vagy csak simán letiltott lesz a mobil. Nem tudom miért, lehet, hogy "csak". Olcsó alkatelt nem hajigálja.
Ez megy itthon is, beígértem neki a baltát..
A fősulin is olyan router van, az is szar. Rettenetesen szar, hál istennek minden droidos, ifonos is szidja.
Munkahelyen Cisco van, az reccenés nélküli atomstabil. -
-
sasa134
addikt
válasz
SharpSA #1997 üzenetére
No de ha más wifivel nem csinálja..? Érted..
2 külön dolog van: a priorizàlàs (mobilnet vs wifi) illetve a korlátozott kapcsolat (Tplink vs Z10 volt ez a téma - itt kikapcsolt mobilnettel sem ment a wifi, de mint írtam ez régi sztori).
Én n a helyedben nem húznàm újra a telót de te tudod.
Nézd meg az elmentett wifi kapcsolatok közt, keresd ki a hálózatot, hosszan rányom, szerkeszt, nincs ott letiltva? Ha igen, kapcsold vissza. -
sasa134
addikt
válasz
SharpSA #1993 üzenetére
Újraindítàs után jó lett?
Szerk.: jah látom igen.
Akkor telót indítsd újra. Ősrégen, talán 10.1ről 10.2re frissítéskor volt ilyen gond, amikor a priorizàlàs nem ment és kézzel kellett bontani a mobilnetet. Akkor a BlackBerry megoldotta kb pár órán belül, a BlackBerry szerverével volt a gond mert rajta múlik a priorizàlàs (meg csomó minden pl a szenzorok is minden ujrainditaskor a BlackBerry szerveren keresztül kalibràlòdnak) -
hito
nagyúr
válasz
SharpSA #1629 üzenetére
Ezzel a 808-cal még nem próbáltam fotózni
Sajnos igen. Mindenképpen. 1020 egyedül abban jobb, hogy van benne OIS és tud raw-ban fotózni. Minden másban rosszabb, beleértve a képminőséget is. Hiába, 25%-kal kisebb a szenzor benne. 808-ban 1/1.2"-os, 1020-ban 1/1.5"-os az érzékelő.
-
hito
nagyúr
válasz
SharpSA #1622 üzenetére
Nyilván még a fenykepezoknek is vannak erossegei, gyengesegei. Tökéletes eszköz nincs. Az összkép a fontos
A kérdésedet pedig még se hallottam
Nokia Pureview 808 (a 41Mp-es csoda). A mobilos kamerák koronazott királya.
Csak egy saját példa, hogy mit tud. De még tudnék hozni 1000 példát. Nagyíts bele és meglátod miért ez a legjobb mobilkamera a mai napig.
-
hito
nagyúr
válasz
SharpSA #1617 üzenetére
Részletgazdag, éles kép, kevés zaj, jó dinamika (ebben 808 sem jeleskedik), korrekt éjszakai teljesítmény, jó szinkezeles és helyes WB automata módban. A videoknal kerülöm a digitális hatású végeredmény produkáló gépeket, nagy bitrata és jó minőségű hangfelvétel. A parameterezhetosegbe már bele se megyek, ott nagyon gyenge a BlackBerry. De ez nem erre van kitalalva. A legtöbb felhasználónak bőven elég, amit a PP tud, nekem túl nagyok az elvarasaim ezen a téren.
-
Renwick
őstag
válasz
SharpSA #1512 üzenetére
A BlackBerry a kelet-európai piacra hivatalosan a QWERTY-kiosztást teríti gyakorlatilag típustól függetlenül. QWERTZ modell többnyire magánimportból kerül az országba valamilyen német vagy osztrák forrásból, illetve a Telekomnál akkor voltak QWERTZ-es készülékek (akkor sem mind), amikor még a DT-n keresztül szerezték be a BlackBerryket.
Egyébként a kiosztást menüből kábé két kattintással meg lehet változtatni, bár tény, hogy ez csak félmegoldás.
-
kekkola
senior tag
válasz
SharpSA #1463 üzenetére
Sztem a sebesség és a stabilitás nagyon fontos. Sajnos egyelőre még a passportot nem tudtam kipróbálni, ha bejön 100 alá használtan akkor rápróbálok valószínűleg. Bár snapi 801-el nem hiszem, hogy sok probléma lenne még egy sense-nexus páros mellett sem. A böngésző lehet esetleg necces, egyik bb-m esetén sem voltam kibékülve vele, lassúcska. Passporton talán a 801es aláteszi a kraftot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Alien: Rogue Incursion - Jön a VR mentes kiadás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest