- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Túl nagy volt. De ezt még megszoktam volna.. A számomra fontos alkalmazások (skype, facebook/messenger - igen, sajna ezek is fontosak, munka miatt is) nem natív, stabil/hekkelgetős megoldásai arra kényszerítettek, hogy olyan platformhoz nyúljak, ahol hülyebiztos az egész, ez jelenleg nekem az ios. Másodtelefonként használtam volna az ájfont, de azon kaptam magam, hogy helyet cserélt a két készülék..
Igen, a HUB tökjó dolog, szerettem.. és igen, meg tudtam oldani, hogy a fenti app-ok működjenek, de mindegyikkel volt valami apró bibi, gyors merülés, beragadó processz, értesítések elhagyása, stb. Ha meg tudtam volna oldani még egy dolgot, az USB otg-t úgy, hogy kezelje a drónom belső tárhelyét (mtp protokoll), akkor valószínűleg maradt volna. De az se ment, sajna. Third party programokkal, hekkelgetésekkel sem.
És igen, tökrossz, hogy az egész amiatt van, hogy kivéreztettek egy márkát és a márka egyik legjobb készülékét. Remélem az új gazdája nem nyerészkedésből vette és használni fogja, ezért nem érdekel, hogy "túl olcsón" adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest