Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
A minőségre értettem.
Az meg hogy hányszázaléka pc lassan semmit se számít, mivel a cégek a globális eladási adatok nyereségét nézik, és általában ( NEM MINDÍG! ) ezek alapján is döntenek a folytatásról.
A kod meg messze van akár a homefront-tól is ( összetetség, pályatervezés ). Ezt csak azért is mondom mert mindig a kodhoz hasonlítgatják ( igen, szándékosan --> kod, mert hiába van meg nekem az összes COD, a BO-t utáltam és untam meg a leghamarabb. ).
Ezért is írtam, ha a MW2-vel sikerülne még valami/t ( vérfrissítést ) eszközölni, még örülnék is neki. Vagy MW, de a BO csak pénzlehúzás, + az ifjú korosztály etetése - sajnos hatásosan.
De ezt lehet mindkét oldalról ragozni, ami felesleges.
Egy a lényeg. Kíváncsian várom, mi lesz belőle. És ne legyen igazam a top 5 user's maps only 14.99Euro-s vizíómmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest